QUOTE(varnikė @ 2009 10 28, 20:30)
Geodeziniai ten dar nedaryti, yra tik planas tas paprastas, ten šiaip visur miškai aplinkui, tokia laukymė vidury miško. Dėl to ten ir paskirtis miško, nors ten visą gyvenimą močiutė daržus turėjo ir karves ganė. Gal tikrai dar bandyt skųsti tą planą tik kur?
nesuprantu vistiek kazkokiam plane raso jog misko paskirties zeme, bet pas jus ant dokumentu raso ukio paskirties zeme ir vis tiek pagal bendraji plana skaitosi miskas ir viskas?! taigi jei geodezininkas parasys jog tai ZU paskirties zeme kokios problemos statybai?
jeigu as turiu 10ha ZU sklypa mieste ir bendrajame plane rasoma jog ten yra namu valda, taip iseina mano sklypas NV? kaip gali kazkas uz mane keisti zemes paskirti?
Turiu drauga is mazeikiu, jis gyvena priemiestyje ir netoli namo turi 3ha ZU sklypa, tai jis laukia, kada perkels mazeikiu miesto riba ir ten bus galima keisti paskirti is ZU i NV, be jokiu detaliuju planu ir pan., bet jei nenores tai niekas neprivers (labai daug agenturu verziasi ta sklypa is jo nupirkti)
nors logiskai pagalvojus ner lietuvoi teisybes! gyvenu milijonieriu rajone tai dabar ir as skaitausi milijonierium?! visi mano kaimynai airiai, bet as vistiek Lietuvis, nors lietuvos valdininkai turbut sugalvotu koki kitoki termina
Pasaulije tiek daug neteisybes, bet neteisybe esanti lietuvoje mane siutina labiausiai! norisi referatus ir interpretacijas rasyti!
kam aktualu globalinis atsilimas ir zemes likimas tai rekomenduoju parsisiusti dokumentini filma "Namai" "Home" ziurejau 2 kartus, vis rankos nusvyra, o draugo mergaite 8metu vos neapsiverke (na jinai tokia zalioji, geriete. maitina vilniaus katukus ). Vaikam ziauriai aktualu