QUOTE(varnikė @ 2009 10 28, 12:52)
na va, ir po mano ūkininkavimo
Mano sklypo plotas 4 ha, iš jų 1 ha miško, likus dalis pieva. Tačiau pagrindinė viso sklypo paskirtis Žemės ūkio, taip jau įrašė tie kurie planą braižė
ir dabar jau nieko negalima pakeisti. Net atidalint neina, nes būktai reikia, kad žemės ūkio paskirties liktų 5 ha, o lieka 3. Dar būtų galima atidalint jei kelias eitų per sklypą, o jis pas mane pakraščiu praeina, taigi aklavietė
Gerai kad bent jau ūkininko pažymėjimas man nieko nekainavo. O jei dar būčiau už nereikalingus kursus 600 Lt suplojus, tai tikrai plaukus raučiaus krizės metu.
O galėčiau aš toj žemėj dabar bent prūdą išsikasti? Dabar jau galima iki 10arų kasti be leidimų, ar čia irgi, tik ant ŽŪ paskirties?
Nieko nesupratau
kaip tai neina atidalinti sklypu? o kaip kiti pasidalina 1 ha sklypa per puse ir stato 2 sodybas? kam cia reikia kad liktu tie 5ha? musu sklypas 1.71ha ir mes ji galvojom dalinti pusiau, bet po to tokia moteriske persigalvojo ir paliko visa sklypa mums, ji visa gyvenima dirba zemetvarkoj tai tikrai butu zinojusi jog to sklypo atidalinti negalima
manau jog ir 10a galima padalinti
o ka daryti jeigu 2 savininkai ir nesutaria del ribu? tai ir daliniesi. o tai kodel neatidalintam sklype negalite statyti sodybos? kas trugdo? neuztenka 3ha?