QUOTE(serzas @ 2009 10 08, 17:27)
tai sakyciau pigu ar geodeziniai ir topo ieina? kiti vien uz namo projekta sumoka daug daugiau. projektuotoja kuri mane konsultavo pasake kaina apie 15000 uz namo projekta + benzas ant vazinejimo i kita rajona. ji man sake neskubeti su topo, pirma gauti salygas ir tada matysiu ar kur nors prie pano sklypo nesiruosia uzsiveisti retas bebras ar nygstanti zole
Tai tu turi omeni jog zeme tavo tik tu ten negali nieko statyti? raudona zona? 15m nuo melioracijos?
Na tokiu atveju niekur nedingsta ta zeme. galesit darza ar soda pasidaryti. jei kalbeti apie mano sklypa tada is 171a man lieka apie 36a., na bet nama pasistatyti uztenka ir 2aru. kitoje zemeje statyti negalima, bet ir nereikia, o pasodinti vaismedziu, vaiskrumiu ar bulviu niekas nedraudzia
Tai tu turi omeni jog zeme tavo tik tu ten negali nieko statyti? raudona zona? 15m nuo melioracijos?
Na tokiu atveju niekur nedingsta ta zeme. galesit darza ar soda pasidaryti. jei kalbeti apie mano sklypa tada is 171a man lieka apie 36a., na bet nama pasistatyti uztenka ir 2aru. kitoje zemeje statyti negalima, bet ir nereikia, o pasodinti vaismedziu, vaiskrumiu ar bulviu niekas nedraudzia
tame ir esmė, kad tame plote negalima nei tvoros nei medžių sodint. Tai vadinasi aš pati ir šienaut negaliu, ir griovio valytis. Pas mus palei griovį auga medžiai, bet jau aš jų kirst nesiruošiu, kam reikia, tas tegul ir kerta tuose 15 metruose nesiruošiu nieko sodint, nes palei tą griovį mūsų kiemas, įvažiavimas ir pan. Bet jeigu sugalvotume iš rimtųjų ūkine veikla užsiimt, tai tie 11 arų eina sau kaip nuplaukia Dabar konkrečiai savivaldybėj netinka mūsų ūkinis, kuris keliais metrais per arti. o kaip statyt tvora vidury kiemo tai neįsivaizduoju Didžiuliai kaimynų šunys aplinkui laksto debilizmas žodžiu.
mum sakė, kad galėsim statyt, kol kas nėra trukdžių, bet per tą pusmetį čiuju daug kas dar gali atsitikt
geodezinius buvom pasidarę ir patvirtinę, toponuotrauką irgi turėjom. Ant geodezinių sutaupėm, bet taaaaaaaip ilgai darė šiu