Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai

QUOTE(maye @ 2009 10 28, 09:57)
sveiki, susiduriau su tokia situacija,
jau 6 menesi sedziu be darbo esu registruoda DB- gaunu pasalpa( kuri eina i pabaiga), nors esu baigusi magistra, kiek nueinu i darbo pokalbius niekam neitinku. noreciau birzoje, gauti kursus, bet kazka veikti ar persikvalifikuoti, nes nera isvis galimybiu issidarbinti.
o man mano inpektore sako, "per daug diplomu turi, kursu neduosim". ar tai teisinga, teiseta mano atzvilgiu???  g.gif
noreciau suzinoti tikras savo teises bei galimybes  verysad.gif

man tas pats, bet džiaukis, kad į pokalbius kviečia...
o kursų neprašiau, nors norėčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 28 spalio 2009 - 10:05
QUOTE(maye @ 2009 10 28, 09:57)

o man mano inpektore sako, "per daug diplomu turi, kursu neduosim". ar tai teisinga, teiseta mano atzvilgiu???  g.gif
noreciau suzinoti tikras savo teises bei galimybes  verysad.gif

na, kaip tik vakar buvau DB, tai ant stalo mačiau kursų sąrašus, tai ranka dideliu šriftu darašyta buvo: TIK BE IŠSILAVINIMO. unsure.gif va tep va.
Atsakyti
diskriminacija, ne kitaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 10 28, 11:11)
na, kaip tik vakar buvau DB, tai ant stalo mačiau kursų sąrašus, tai ranka dideliu šriftu darašyta buvo: TIK BE IŠSILAVINIMO.  unsure.gif va tep va.

NETIESA, maziausias vidurinis issilavinimas reikalingas, bet galima ir su aukstuoju 4u.gif Pati aukstaji baigus ir pati issirinkau kursus ax.gif tiesa kazkokia komisija dar atrinks ar pateksiu doh.gif tai cia taip Kauno mieste, gal kitur kitokios taisykles nesiginciju mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas nors zinot jai vyras dirba puse etato ar jis gali atsistoti i darbo birza??????
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 11 11, 12:23)
Sveiki,gal kas nors zinot jai vyras dirba puse etato ar jis gali atsistoti i darbo birza??????

manau, kad gali.Tik netures bedarbio statuso, tada nepriklausys jokios finansines kompensacijos, kursai ir t.t.t

Merginos, gal yra kokiu naujienu del kursu?
Atsakyti
As pries kokius 5 metus buvau kursuose is DB tai likau labai patenkinta kadangi stovejau DB pasalpos negavau jokios tai kai pasiule virejos konditeres kursus sutikau nes nieko nepraradau man apmokejo kelione+125lt gaudavau o dar prasiblaskymas nuo namu puse metu ir aisku specialybes net dvi virejos ir konditeres
Atsakyti
o ar duotu kaskokius kursus vienisai mamai?ar jie gali duoti net tokius i kuriuos pvz reikia vaziuoti net i kita miesta daleiskim is kedainiu i kauna?asdar turiu 2m vaikuti,mes tik 2gyvename jie i tai atsizvelx?
Atsakyti
QUOTE(zaaana @ 2009 10 28, 16:46)
NETIESA, maziausias vidurinis issilavinimas reikalingas, bet galima ir su aukstuoju 4u.gif  Pati aukstaji baigus ir pati issirinkau kursus ax.gif  tiesa kazkokia komisija dar atrinks ar pateksiu doh.gif  tai cia taip Kauno mieste, gal kitur kitokios taisykles nesiginciju mirksiukas.gif

DB susirinkime sakė,kad jai žmogus neranda darbo pagal specialybę,tai gali pasirinkt kokius kursus ir įsigyt nauja kvalifikaciją.Tik girdėjau,kad dabar nelabai jie nori visiems dalint tuos kusus,nes kvalifikuotų žmonių netrūksta.
Atsakyti
Kita savaite inu i DB.Esu uzsirasius kursams, idomu, ka pasakys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ambasadore @ 2009 11 20, 17:58)
Kita savaite inu i DB.Esu uzsirasius kursams, idomu, ka pasakys.  4u.gif

Kokius kursus dabar siūlo gal žinot?Jau jau rašėtės tai gal išvardino kokie yra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 11 20, 18:39)
Kokius kursus dabar siūlo gal žinot?Jau jau rašėtės tai gal išvardino kokie yra. 4u.gif

yra kosmetologiu,
sekretoriu
administratoriu
virėju lygtai.
NA cia labai nuo miesto ar rajono priklauso.Juk ne kiekvienoj DB viskas vienodai. 4u.gif
Atsakyti