Na kas naujo birzose del kursu?
Ar lankote dar kas nors kursus is DB?
Butu gerai, kad parasytumete miesta, kur lankote kurus.
QUOTE(Baruuzhele @ 2009 10 07, 22:02)
Nuejau viena diena i manikiurininkes kursus per DB. Tos vienos dienos ir uzteko, kad apsigalvociau buvom 3 panos is DB siustos, o kitos - uz savo pinigus atejusios, tai i mus kaip i antraruses ziurejo Su visom normaliai elges, o su mumis.. na.. p.s. cia Klaipedoj.
oho. Gal jums taip pasirode. Na koks skirtumas, kad is DB. As galvoju, kad dar geriau, nereikia savo pinigeliu investuoti i kursus, gali kitur juos isleisti.
O kad jau eina is uz savo pinigu, tai jau "krutos", jus cia is birzos, o mes pinigingos.
Nekreipciau demesio i tokias.
o kaip tuos kursus ,,gauti,,t.y kam jie priklauso,as girdejau ,kad jeigu turi specialybe tai ir kursai nesisviecia ar tikrai taip,as pvz istovejau birzoj 6men darbo neradau,kokie sansai?Beje tarpininke ne karto apie jokius kursus ne neuzsimine...
QUOTE(liepuks @ 2009 10 13, 10:43)
o kaip tuos kursus ,,gauti,,t.y kam jie priklauso,as girdejau ,kad jeigu turi specialybe tai ir kursai nesisviecia ar tikrai taip,as pvz istovejau birzoj 6men darbo neradau,kokie sansai?Beje tarpininke ne karto apie jokius kursus ne neuzsimine...
Jeigu yra igytas issilavinimas, tai kursu neduos. O kaip sake, kad yra ir po 2 metus stovinciu Tai 6 menesiai cia kaip ir juokas jiems..
QUOTE(liepuks @ 2009 10 13, 11:43)
Tai tu pati užsimink tarpininkei, kokius kursus tu nori lankyti,
Aš jau lanakau apskaitininkės Vilniuje, kursais esu labai patenkinta
Kursus suteikianesvarbu ar turi specialybę ar ne(nebent jūs turite jas dvi, tada kursų nesuteikia), aš su aukštuoju esu, bet kursus sėkmingai lankau
Jei kokių klausimų kils klauskite su mielu noru atsakysiu
QUOTE(ambasadore @ 2009 10 22, 22:34)
Tikrai nuo kursu nepriklauso. Stipendija 560 lt.
Aciu uz issamia informacija o tie kursai kiekviena diena vyksta ar ne? kazkaip mano tarpininke nelabai norejo, kad registruociaus i tuos kursus, sako iskart po kursu turesit darbintis, sakau gerai, tai sako turesit darbdavi, tipo ieskokites per pazystamus darbdavio ir t.t. Tai as jai sakau, jei tureciau pazystamu, tai senai buciau isidarbinus ir nestovejus Darbo birzoje tai poto neburbejo daugiau Ka jai gaila, kad as lankysiu kursus, nesupratau jos biski
QUOTE(zaaana @ 2009 10 24, 14:58)
Aciu uz issamia informacija o tie kursai kiekviena diena vyksta ar ne? kazkaip mano tarpininke nelabai norejo, kad registruociaus i tuos kursus, sako iskart po kursu turesit darbintis, sakau gerai, tai sako turesit darbdavi, tipo ieskokites per pazystamus darbdavio ir t.t. Tai as jai sakau, jei tureciau pazystamu, tai senai buciau isidarbinus ir nestovejus Darbo birzoje tai poto neburbejo daugiau Ka jai gaila, kad as lankysiu kursus, nesupratau jos biski
Taip kursai vyksta kiekviena darbo diena nuo 8 ar 9 ryto iki 15-16 val.Lankymas labai grieztas.
Kas liecia isidarbinmo, tai taip, po kursu tarpininkai nori, kad kuo greiciau isidarbintum.
QUOTE(ambasadore @ 2009 10 25, 22:56)
Taip kursai vyksta kiekviena darbo diena nuo 8 ar 9 ryto iki 15-16 val.Lankymas labai grieztas.
Kas liecia isidarbinmo, tai taip, po kursu tarpininkai nori, kad kuo greiciau isidarbintum.
Dar klausimelis vienas- ar tuose kursuose buna kokie atsiskaitymai?
Aciukas uz atsakymus
QUOTE(zaaana @ 2009 10 27, 15:34)
Dar klausimelis vienas- ar tuose kursuose buna kokie atsiskaitymai?
Aciukas uz atsakymus
Aciukas uz atsakymus
Taip atsiskaitymai buna.Buna arba iskaitos, arba net egzaminai.Bet nereikia bijoti, viskas yra ismokstama.Kursu metu viska mokina, parodo, paaiskina.
Klausiau pas tarpininke,sake jokiu sansu man i kursus,neseniai priimtas potvarkis ir i kursus siuncia tik iki 25metu visiskai be spec.taigi as per sena ir spec.turiu siokia tokia,o taip mokytis norejau.....
QUOTE(Baruuzhele @ 2009 10 07, 22:02)
Nuejau viena diena i manikiurininkes kursus per DB. Tos vienos dienos ir uzteko, kad apsigalvociau buvom 3 panos is DB siustos, o kitos - uz savo pinigus atejusios, tai i mus kaip i antraruses ziurejo Su visom normaliai elges, o su mumis.. na.. p.s. cia Klaipedoj.
kazkoks siaubas, as pati prasiau kursu, kadangi nerandu darbo.. tai skao perdaug diplomu ir taip turite.. ir nieko man nedave
o kaip noreciau kad kirpeju ar manikiurisciu kursus baigti..
koks jusus isilavinimo laipsnis, kaip jums dave kursus mane tik domina toks niuansas
sveiki, susiduriau su tokia situacija,
jau 6 menesi sedziu be darbo esu registruoda DB- gaunu pasalpa( kuri eina i pabaiga), nors esu baigusi magistra, kiek nueinu i darbo pokalbius niekam neitinku. noreciau birzoje, gauti kursus, bet kazka veikti ar persikvalifikuoti, nes nera isvis galimybiu issidarbinti.
o man mano inpektore sako, "per daug diplomu turi, kursu neduosim". ar tai teisinga, teiseta mano atzvilgiu???
noreciau suzinoti tikras savo teises bei galimybes