Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(Euforija @ 2009 11 18, 12:51)
kaip supratau, si kolekcija pagrinde suteikia plaukuciams apimties ir kovoja su pasiputimu, suteikia svelnumo  4u.gif

Užsisakiau ir aš Your Highness šampūną ir kondicionierių, nes kaip tik baiginėjasi dabartiniai Headshot, tai susigundžiau naujiena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2009 11 25, 12:07)
O koks pavadinimas šio šampūno?  ax.gif

TIGI Bed Head Moisture Maniac Shampoo.

Užsisakiau po 750 ml šampūno ir kondicionieriaus ir galvoju ar nebus jo man per daug. Bet giriamas šampūnas, galbūt verta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 11 25, 12:13)

Užsisakiau po 750 ml šampūno ir kondicionieriaus ir galvoju ar nebus jo man per daug. Bet giriamas šampūnas, galbūt verta  4u.gif

Tada reikės ir man pabandyt šitą gėrį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 11 25, 12:13)
Užsisakiau ir aš Your Highness šampūną ir kondicionierių, nes kaip tik baiginėjasi dabartiniai Headshot, tai susigundžiau naujiena  ax.gif

butinai parasykit atsiliepimus, kai isbandysit, nes gundausi ir as sia naujiena 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 11 25, 12:13)

Užsisakiau po 750 ml šampūno ir kondicionieriaus ir galvoju ar nebus jo man per daug. Bet giriamas šampūnas, galbūt verta  4u.gif

Tikrai nebus perdaug, labai fainas komplektukas mirksiukas.gif . Jau pasistaciau antra komplekta po 750 ml 4u.gif Beje, pakankamai ilgai uzteko mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(As_nematoma @ 2009 11 25, 12:13)
Užsisakiau ir aš Your Highness šampūną ir kondicionierių, nes kaip tik baiginėjasi dabartiniai Headshot, tai susigundžiau naujiena  ax.gif

labai idomus butu atsiliepimai apie juos, kai isbandysi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liepsnelee @ 2009 11 25, 12:40)
Tada reikės ir man pabandyt šitą gėrį  bigsmile.gif

Butinai isbandykit, plaukuciai lengvi, blizgantys ir neapsunke 4u.gif Tikrai maziau riebaluojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Kaip iššifruoti Tigi S Factor serumo galiojimą? blink.gif 8F1006 čia iki 2010 birželio galioja?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2009 11 28, 13:16)
Sveikos. Kaip iššifruoti Tigi S Factor serumo galiojimą? blink.gif 8F1006 čia iki 2010 birželio galioja?

man atrodo, kad F raide turetu butu pagaminimo metai. nes pvz. Loreal kosmetika tai taip ir sifruojasi: E reiskia kad pagaminta 2008 metais, F - 2009 m. ir t.t. gal ir cia taip pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2009 11 28, 13:16)

Galioja jie vis tiek daug ilgiau nei parasyta wink.gif
Atsakyti
kur jus čia tas mamas randat, kaip tarpininkes? kiek pavarčiau nei viena is escentual neužsakinėja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 11 28, 18:27)
kur jus čia tas mamas randat, kaip tarpininkes? kiek pavarčiau nei viena is escentual neužsakinėja sad.gif

Pabandyk cia cia . Bet man atrodo ir kitos turetu uzsakinet.
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 11 28, 18:27)

Yra ne tik supermamų forumas. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

mergaitės, gal kas turit šias putas plaukų tiesinimui ir galėtumėt paaiškint kaip jas naudot reikia? nes aš nemoku biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti