Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(Editulia @ 2009 11 09, 08:16)
Pasinaudojau šia nuolaida. Pasirinkimas nebuvo labai didelis, bet ko reikėjo radau mirksiukas.gif : Nusipirkau šampūną ir kondicionierių Brunette Goddess, bei plaukų laką Bed Head.

labai domintu atsiliepimai apie sampuna. buvau salon+ ir galvojau pirkti blondiniu sampuna, nes turejau ji ir tikrai buvau patenkinta, bet pardaveja primygtinai siule isbandyti bruneciu sampuna, tai dabar susimeciau kuri geriau pirkti g.gif
Atsakyti
sveikos, Tigi gerbejos 4u.gif

uzsisakiau vakar priemoniu S Factor serijos is BeautyBay smile.gif turiu viena klausimeli, man raso, kad Awaiting Stock, tai reikstu, kad laukia sandelio papildymo? Perziurejusi prekes, raso, kad visoso In Stock..kaip cia suprast g.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 07 03, 10:18)
Camera Ready yra dulksnos purškaliukas, ne aerozolinis, bet gaila negaliu palygint kuris geriau, nes nebandžiau Headrush. O šiaip vertinant man Camera Ready patinka - matosi blizgesiukas ir kvepia arbūzais  wub.gif 

user posted image

turiu sita, man tai jis ispudzio nepaliko, tas blizgesys trumpalaikis labai, plius man tai riebalina plaukucius 4u.gif

dar pastebejau, kad dazniausiai minimas Tigi kosmetikos privalumas - skaniai kvepia smile.gif pilnai pritariu, tiesiog mes juk tikimes dar kai ko daugiau, nei vien tik skanus kvapas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 11 lapkričio 2009 - 09:19
Gal kas nors jau bandė Your highness seriją iš Catwalk? Beautybay.com pastebėjau ir labia smalsu pasidarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 11 13, 10:18)
Gal kas nors jau bandė Your highness seriją iš Catwalk? Beautybay.com pastebėjau ir labia smalsu pasidarė smile.gif

O kas cia per serija g.gif . Kokiems plaukuciams g.gif 4u.gif
Atsakyti
gavau šiandien savo Tigi siuntinuka iš beauty, keliavo šešias dienas smile.gif prisisiunčiau S Factor prekių, žiūrėsim kaip rezultatas smile.gif Beje, gyvenu ne Lietuvoje, ir ne Europos Sąjungoje, mokėti nieko papildomai nereikėjo, jokių muitų ir t.t. biggrin.gif taigi gaunasi daug pigiau, nei braškėse thumbup.gif

PS žinau vieną super priemonę plaukučiams, čia forume buvo rašyta, tai kokosų rafinuotas aliejukas, Lt rodos pardavime tik Klaipėdoje buvo, vos kelis litukus kainavo, o rezultatas mmm wub.gif labai gerai pamaitina plaukučius, po jo atrodo, kad jų dvigubai daugiau turi nei iš tiesų, ir glotnūs ir švelnūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 11 14, 01:07)
O kas cia per serija g.gif . Kokiems plaukuciams  g.gif  4u.gif

user posted image
The Your Highness collection promises to "add body, fight frizz and give impeccable body and fullness. Ingredients like Jasmine, Lavender, Wisteria and Violet nourish each strand for soft, touchable hair with incredible volume."
Atsakyti
isbandziau siuos:

user posted image

ir dar situo galiukus pamaloninau, nors reiketu vietoj lusteraizerio per visa ilgi juo blush2.gif

user posted image

ispudziai vartojimo procese neblogi smile.gif beje, kazkas skundesi, kad sampunas neputoja is pirmo karto smile.gif siaip tai jis ir neturi labai putoti, nes pirmu kartu nuplaunami pirmieji nesvarumai, o jau antruoju turi gerai suputoti ir intensyviai isplauti musu plaukucius, gerai suputojo isplove suminkstino smile.gif kondicionierius taip pat malonaus kvapo, lengvai pasiskirsto, nesunkiai nuskalaujamas 4u.gif
lusteraizeris malonus plaukuciams, blizgesio nesuteike intensyvaus, bet pridave jiems taip trukstamo svorio, kita kart meginsiu juo sausus dar pasitepti smile.gif
serumo poveikio labai kol kas nepajutau, reikia pameginti pasitepti visus plaukucius, galiukai visgi liko kiek sausoki net ir juo pasinaudojus, bet ko noreti is karto, palauksim dar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 18 lapkričio 2009 - 11:35
QUOTE(MazaMeskute @ 2009 11 18, 01:53)
user posted image
The Your Highness collection promises to "add body, fight frizz and give impeccable body and fullness. Ingredients like Jasmine, Lavender, Wisteria and Violet nourish each strand for soft, touchable hair with incredible volume."

kaip supratau, si kolekcija pagrinde suteikia plaukuciams apimties ir kovoja su pasiputimu, suteikia svelnumo 4u.gif

o cia galima pasiziureti i galimas Tigi produktu kombinacijas kuriant sukuosenas 4u.gif as tai varijuoju, nes ne apie visus produktus, ieinancius i viena komplektuka, buvo geri atsiliepimai blush2.gif
Video pamokeles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 18 lapkričio 2009 - 11:51
Sveikutės, ką galėtumėt parekomenduot riebių šaknų ir sausų galiukų plaukučiams iš TIGI? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2009 11 24, 19:49)
Sveikutės, ką galėtumėt parekomenduot riebių šaknų ir sausų galiukų plaukučiams iš TIGI?  4u.gif

Vat kaip tik pasiskaičiau apie šį šampūną, akd jis būtent riebioms šaknims ir sausiems galiukams. Viską sureguliuoja. Užsisakiau ir aš šampūną ir kondicionierių, žiūrėsim kokie jie čia bus smile.gif . Gal kas esate išbandžiusi, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 11 25, 10:52)
Vat kaip tik pasiskaičiau apie šį šampūną, akd jis būtent riebioms šaknims ir sausiems galiukams. Viską sureguliuoja. Užsisakiau ir aš šampūną ir kondicionierių, žiūrėsim kokie jie čia bus  smile.gif . Gal kas esate išbandžiusi, kokie atsiliepimai?

O koks pavadinimas šio šampūno? ax.gif
Atsakyti