Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 11 03, 18:29)
O tas Blond sampunas tinka tik sviesiaplaukems?  ax.gif

Ne 4u.gif jis nera skirtas tik sviesiems plaukams, bent man taip sake konsultante salon+ mirksiukas.gif Ta prasme, buna kad kiti blond sampunai duoda atspalvi truputi, pakaiko sviesia plauku splava ar dar ten koki velnia daro, tai sis ne hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 03 lapkričio 2009 - 19:18
QUOTE(savita1 @ 2009 11 03, 20:17)
Ne 4u.gif  jis nera skirtas tik sviesiems plaukams, bent man taip sake konsultante salon+ mirksiukas.gif Ta prasme, buna kad kiti blond sampunai duoda atspalvi truputi, pakaiko sviesia plauku splava ar dar ten koki velnia daro, tai sis ne hihihi.gif

Tikrai ne tik sviesiaplaukems jis smile.gif
Jis skirtas dazytiems plaukams, t.y. "kankinamiems" visokiu peroksidu. Tiesiog labiausiai "kankinami" dazniausiai buna tie sviesus... rolleyes.gif
Man jis irgi labai patinka, naudoju gal menesi jau. Plaukai svelnus, zvilga. Gal tik kiek labiau riebaluojasi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 11 03, 20:17)
Ne 4u.gif  jis nera skirtas tik sviesiems plaukams, bent man taip sake konsultante salon+ mirksiukas.gif Ta prasme, buna kad kiti blond sampunai duoda atspalvi truputi, pakaiko sviesia plauku splava ar dar ten koki velnia daro, tai sis ne hihihi.gif

o ka tada Brunette daro, nes man konsultante kaip tik sake, kad sis sampunas skirtas dazytiems, pazeistiems plaukams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 11 03, 22:45)
o ka tada Brunette daro, nes man konsultante kaip tik sake, kad sis sampunas skirtas dazytiems, pazeistiems plaukams?  g.gif

Tai tas brunette bus butent tamsiems plaukams, kad apsaugotu spalva nuo blukimo, gal mane kas pataisys jei klystu blush2.gif tik kazkur girdejau kad jis kaip ir su kazkokiu aliejumi, ar sukurtas aliejiniu pagrindu (tiklsiai nzn, bijau apsimeluoti) tai nuo jo grietai plaukai susiriebaluoja. O blonde tai sausiems, pazeistiems plaukams, proteininis sampunas, kuris manau netausoja plauku spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 03, 23:05)
Tikrai ne tik sviesiaplaukems jis smile.gif
Jis skirtas dazytiems plaukams, t.y. "kankinamiems" visokiu peroksidu. Tiesiog labiausiai "kankinami" dazniausiai buna tie sviesus...  rolleyes.gif
Man jis irgi labai patinka, naudoju gal menesi jau. Plaukai svelnus, zvilga. Gal tik kiek labiau riebaluojasi...  g.gif

O man atvirkščiai - labai sausina plaukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 11 04, 09:32)
O man atvirkščiai - labai sausina plaukus doh.gif

ar man cia tik taip atrodo-ar tigi sampunai tikrai padidina plauku riebalavimasi? nes kiek cia pakaitinejau tai dauguma raso kad nuo sio sampuno plaukai labiau riebaluojasi/ g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 04, 10:56)
ar man cia tik taip atrodo-ar tigi sampunai tikrai padidina plauku riebalavimasi? nes kiek cia pakaitinejau tai dauguma raso kad nuo sio sampuno plaukai labiau riebaluojasi/  g.gif

O man mažiau riebaluojasi. Manau visoms veikia skirtingai, bet labaiu rašo tos, kurioms ta problema yra, o kurioms nėra, tos ir nesiskundžia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 11 04, 11:55)
O man mažiau riebaluojasi. Manau visoms veikia skirtingai, bet labaiu rašo tos, kurioms ta problema yra, o kurioms nėra, tos ir nesiskundžia. smile.gif

Na, as plaunu kas antra diena. Ir anksciau taip, ir dabar taip uztenka smile.gif
Atsakyti
Kaune parodoje moters pasaulis visos Tigi priemones 50 proc . smile.gif
tiesa turi ne viska , bet tikrai daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluke @ 2009 11 06, 20:13)
tiesa turi ne viska , bet tikrai daug  biggrin.gif

gal ka isigijai?
Atsakyti
QUOTE(sauluke @ 2009 11 06, 20:13)
tiesa turi ne viska , bet tikrai daug  biggrin.gif

Pasinaudojau šia nuolaida. Pasirinkimas nebuvo labai didelis, bet ko reikėjo radau mirksiukas.gif : Nusipirkau šampūną ir kondicionierių Brunette Goddess, bei plaukų laką Bed Head.
Atsakyti
as vis laukiu savo self absorbed sampuno ir kondicionieriaus, jau dvi sav praejo o negaunu siuntinio is escentual.com, ryskiai pastininkes nusavino sad.gif noriu savo tigi
Atsakyti