Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(metine @ 2009 10 25, 20:34)
Noreciau atarimo, koki sampuna ir kondicionieriu pirkti: mano plaukai ploni ir sausi, betlinke pustis ..noreciau, kad stipriai drekintu, glotnintu. ka galetumete patarti?

Bent jau man labai stipriai drėkina Catwalk Headshot, taip pat ir glotnina
Atsakyti
QUOTE(MazaMeskute @ 2009 10 29, 00:08)
Bent jau man labai stipriai drėkina Catwalk Headshot, taip pat ir glotnina

O as Jums nepritarsiu 4u.gif Turiu Headshot sampuna ir kondicionieriu, uzsisakiau dideles talpas ir man jie taip netinka... doh.gif Tikrai neglotnina, padaro pati plauka toki nesvelnu, kieta..."siudzdanti"-kitokio zodzio nerandu blush2.gif ir kasdien galva plauti reikia, nes labai greitai susiriebaluoja. Apidendrintai, tai vienas is blogiausiu kada nors bandytu... schmoll.gif
Cia kiekvienam skirtingai ax.gif Beje, mano plaukai ilgi, sviesus, bet nedazyti, ploni ir labai sausi blush2.gif
Atsakyti
O as isigyjau Bed Head balzama briunetems, plaukus susvelnina, paglotnina...bet labai greit plaukas riebaluojasi nuo jo...;( Ar tik man vienai taip?
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2009 10 29, 17:36)
O as isigyjau Bed Head balzama briunetems, plaukus susvelnina, paglotnina...bet labai greit plaukas riebaluojasi nuo jo...;( Ar tik man vienai taip?

Skaiciau mergaiciu atsiliepimus kad nuo jo taip buna... ax.gif
Atsakyti
Na tada viskas aisku...arba dazniau galva plausiu arba reciau balzama naudosiu...Aciu uz atsakyma blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Kaip sitas, ar vertas demesio...?
user posted image
Ieskau kazko pakaitomis naudoti su metine kauke, pradejau kiekviena plovima ja deti, tai nenoriu visai islepinti plauku rolleyes.gif
Atsakyti
s factor priemones neblogos, skirtos apsaugai nuo karscio, galiukams ir pns. bet sampunais,kondicionieriais nusivyliau.atrodo daugfiau ispusta nei ten realios naudos yra,nebepirkskiu nei vieno sampuno tigi, nuvyle
Atsakyti
Sveikos. Gal kas bandėt šį rinkinį ?
http://www.lookfanta...rvival-kit.html
Plaukai pas mane trumpi, tamsiai dažyti, dažnai tenka sūriam vandenį pliuškentis tai greit nublunka. Dabar naudoju Hempz volumizing - tai tikrai neblogai. Bet galvoju gal šitas rinkinukas geriau apsaugotų spalvą ir plaukus nuo druskos g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 10 29, 16:17)
O as Jums nepritarsiu 4u.gif  Turiu Headshot sampuna ir kondicionieriu, uzsisakiau dideles talpas ir man jie taip netinka... doh.gif Tikrai neglotnina, padaro pati plauka toki nesvelnu, kieta..."siudzdanti"-kitokio zodzio nerandu blush2.gif  ir kasdien galva plauti reikia, nes labai greitai susiriebaluoja. Apidendrintai, tai vienas is blogiausiu kada nors bandytu... schmoll.gif
Cia kiekvienam skirtingai ax.gif  Beje, mano plaukai ilgi, sviesus, bet nedazyti, ploni ir labai sausi blush2.gif

Tai va nuo plaukų priklauso, visiems vienodai būt negali. Nes man nuo jo tikrai plaukai švelnesni ir labiau blizga. O dėl susiriebalavimo greito tai ir man tas pats. Matyt jie ypač sausiems plaukams skirti, o mano sausi tik galiukai, na bet jei Jūsų labai sausi plaukai tiek prie šaknų, tiek galiukai, tai sakyčiau labai stipriai veikia šampūnas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu Jūsų patarimo. 4u.gif

Mano plaukai ilgi, iki juosmens, dažyti blond,linkę suktis, galiukai aišku kiek aptriušę, "pavargę", pats plaukas irgi toks tarsi reikalaujantis drėgmės, o šaknys gana greit riebaluojasi, nes plauti reikia kas antrą dieną.. Ar tikrų man visų išgirtasis Moisture Maniac rinkinukas? Ar labiau Hearshot?

Taip pat prisiskaičiau apie Catwalk Fashionist purškiamą priemonę, ar tikrų mano plaukams? Norėtusi kažkokios priemonės, kuri drėkintų po šampūno ir kondicionieriaus...
Labai laukiu patarimo..
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2009 11 03, 14:38)
Sveikos, noriu Jūsų patarimo. 4u.gif

Mano plaukai ilgi, iki juosmens, dažyti blond,linkę suktis, galiukai aišku kiek aptriušę, "pavargę", pats plaukas irgi toks tarsi reikalaujantis drėgmės, o šaknys gana greit riebaluojasi, nes plauti reikia kas antrą dieną.. Ar tikrų man visų išgirtasis Moisture Maniac rinkinukas?  Ar labiau Hearshot?

Taip pat prisiskaičiau apie Catwalk Fashionist purškiamą priemonę, ar tikrų mano plaukams? Norėtusi kažkokios priemonės, kuri drėkintų po šampūno ir kondicionieriaus...
Labai laukiu patarimo..

Mano plaukai panasus, kaip Jus cia savo aprasete, tik ne tokie ilgi. Esu bandziusi is Tigi ir Moisture Maniac, Headshot, Vitiminini ten kazkoki ilgiems plaukams (nepamenu pavadinimo ir labai tingiu ieskoti internete 4u.gif ) tai is ju man nei vienas netiko, moisture ir tas vitamininis tai tokie pusetini, nieko blogo bet ir nieko gero nedare, tas stipriai drekinantis tai isvis labai nuvyle, kelias postais auksciau buvau aprasiusi ji 4u.gif Patiko ir dabar naudoju blonde sampuna (is visu bandytu sitas labai skalsus, gerai putoja ir labai ilgam uztenka) ir metine kauke, laikau trumpai, kaip balzama, tai man labai super thumbup.gif plaukai mikstuciai ir tokie svelnus wub.gif dar vakar nusipirkau kondicionieriu su medum, tai irgi labai patiko, poveikis panasiai kaip metines kaines ir kvapas fainas ax.gif
Atsakyti
O tas Blond sampunas tinka tik sviesiaplaukems? ax.gif
Atsakyti