o gal kas rekomenduos ploniems plaukams kokia nors priemone kuri papurintu plaukus ? atkeltu juos nuo šaknu?
Va ši priemonė plaukų pastorinimui ir pakėlimui nuo šaknų man Nr. 1
dabar ieškau kur čia ir kaip geriausiai nusipirkus Gal kas pagelbės patarimais?
QUOTE(songaila @ 2011 10 23, 08:57)
O kaip ji naudojama? Ir kokie Jūsų plaukai? Ilgi, stori? Mano ilgi ir ploni, bet labai norisi papurinti nuo šaknų
Ant drėgnų plaukų truputį tos priemonęs paskleisti ir tada džiovintuvu džiovinti.
Mano pats plaukas plonokas, tai va su šia priemone tiksliai gaunasi masyvių plaukų efektas. Aš naudoju tiek trumpiems tiek ilgiems (nusikirpau per tą laiką kol sunaudojau ) bet vistiek ilgis kažkus iki pečių
Mano pats plaukas plonokas, tai va su šia priemone tiksliai gaunasi masyvių plaukų efektas. Aš naudoju tiek trumpiems tiek ilgiems (nusikirpau per tą laiką kol sunaudojau ) bet vistiek ilgis kažkus iki pečių
QUOTE(songaila @ 2011 10 23, 09:57)
Matau esi kauniete, tai kazkur apie lapkricio viduri Kaune buna paroda "moters pasaulis" , tai ten berots buna visom Tigi priemonem 50% nuo tarkim Salon+ kainu.
QUOTE(songaila @ 2011 10 23, 08:57)
Man irgi si priemone yra Nr.1 tarp visu Tigi formavimo priemoniu
Dar vienas jos privalumas, kad ji saugo plauka nuo zalingo plauku dziovintuvo poveikio.
Siulau pirkti is cia
TIGI
dabar yra geras pasiulymas, formavimo priemone plius sampunas 750 ml uz 17,50 svaru.
QUOTE(Olivia. @ 2011 10 23, 11:43)
Matau esi kauniete, tai kazkur apie lapkricio viduri Kaune buna paroda "moters pasaulis" , tai ten berots buna visom Tigi priemonem 50% nuo tarkim Salon+ kainu.
Tai va, jaučiu tada teks laukti o man reikėjo čia ir dabar
Ačiūūū
Tiesa, radau, kad strawberrynet kaina 13 svarų.. nebepamenu kiek mokėjau čia pirkdama
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2011 10 23, 13:40)
Man irgi si priemone yra Nr.1 tarp visu Tigi formavimo priemoniu
Dar vienas jos privalumas, kad ji saugo plauka nuo zalingo plauku dziovintuvo poveikio.
Siulau pirkti is cia
TIGI
dabar yra geras pasiulymas, formavimo priemone plius sampunas 750 ml uz 17,50 svaru.
Siulau pirkti is cia
TIGI
Čia kiek žinau irgi nemokamas pristatymas, reikės pirkti jei nesulauksiu parodos
rencia1, o kaip ačiū, išbandysiu ir aš tą nemokamą siuntimą