Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

Noreciau atarimo, koki sampuna ir kondicionieriu pirkti: mano plaukai ploni ir sausi, betlinke pustis ..noreciau, kad stipriai drekintu, glotnintu. ka galetumete patarti?
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 10 25, 20:34)
Noreciau atarimo, koki sampuna ir kondicionieriu pirkti: mano plaukai ploni ir sausi, betlinke pustis ..noreciau, kad stipriai drekintu, glotnintu. ka galetumete patarti?

Sveika,metine,kazkur dingus pastaruoju metu is forumo unsure.gif

Del sampuno nezinau,bet glotnina ir drekina s factor serious conditioner.Is kart pasakau,kad apsimokiau pirkt dideli kieki.Jei noresi isbandyt gali i mane kreiptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 10 25, 20:38)
Sveika,metine,kazkur dingus pastaruoju metu is forumo unsure.gif

Del sampuno nezinau,bet glotnina ir drekina s factor serious conditioner.Is kart pasakau,kad apsimokiau pirkt dideli kieki.Jei noresi isbandyt gali i mane kreiptis 4u.gif

Buvau i uzsieny islekus..o sakykime moisture maniac ar geras? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 10 25, 23:36)

Sampunas nelabai patiko,bet mano plaukai nera sausi,daugiau saknys riebios,o galiukai linke pustis.O kondicionierius visai fainas,neapsunkinantis,lengvas.Ypac kvapas man MM labai patiko,vien del jo noreciau vel turet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 10 25, 23:36)

Man patiko ir šampūnas, ir kondicionierius thumbup.gif
Atsakyti
sumasciau nusipirkti metini kondicionieriu, bet dabar galvoju, kadangi jis yra smarkiai drekinantis, ar nepriplos plauku, maniskiai ir taip labai ploni g.gif prasau, parasykit atsiliepimus, isbandziusios sios serijos sampuna ir kondicionieriu 4u.gif
Atsakyti
Koki sampuna ir balzama geriausia pirkti itin ploniems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 10 27, 20:53)
Koki sampuna ir balzama geriausia pirkti itin ploniems plaukams?

Man tai patiko Superstar, jis nepasiausia plauku, bet suteikia jiems apimties.
Atsakyti
QUOTE(Zirafa09 @ 2009 10 28, 09:17)
Man tai patiko Superstar, jis nepasiausia plauku, bet suteikia jiems apimties.

Aciu 4u.gif
O naudojot ta dideli rinkini, kur sampunas + balzamas po 750 ml?

Gal kas norit man parduoti likuti, arba nupilti nedideli kieki pabandymaui?
Atsakyti
Gal kas greitu laibu zada uzsakineti is Esentual.com? Prisijungciau... ax.gif Parasykit i AZ ir soriukas uz user posted image
Atsakyti
Turiu Moisture Maniac sampuna ir kondicioneriu, galeciau atpilti pageidaujama kieki (bet ne itin dideli, iki 200 ml kiekvieno tongue.gif ) ir susimainyti i kita TIGI sampuna ir balzama (norisi pabandyti ax.gif )
Atsakyti
Prisidedu ir as prie poster_offtopic.gif blush2.gif gal kuri galetu parduoti siek tiek metinio kondicionieriau pabandymui? galeciau siustis ax.gif atsiprasau uz poster_offtopic.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 28 spalio 2009 - 16:27