Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(Muscade @ 2011 06 16, 16:12)
Sveikos,

gal kuri naudojate  user posted image is sios serijos sampuna ir kondicionieriu naudojate? Ka gero/blogo galetumete pasakyti? Planuoju ji siustis g.gif

as turejau, man nepatiko, na ne tai ,kad nepatiko. bet savo kainos nevertos priemones.Bet vat S factor kauke ir formavimo priemones kaip tik nuostabus
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 06 23, 20:38)
Ar yra naudojusių šią porelę?
user posted image
Kažin ar tiktų mano ploniems ir  tiesiems plaukams? Šaknys linkusios riebaluotis. O noriu tokių priemonių, kad suteiktų žvilgesį, glotnumą, švelnumą, bet neriebintų  g.gif

Tai ar nei viena nesate bandžiusi? Bijau kad neriebintų man g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Noreciau paklausti ar perkant is feelunique.com puslapio gauciau tikrai originalias TIGI BED HEAD prekes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paneleG @ 2011 06 29, 22:40)
Sveikos  smile.gif 

Noreciau paklausti ar perkant is feelunique.com puslapio gauciau tikrai originalias TIGI BED HEAD prekes?  4u.gif

taip biggrin.gif abejoju ar kas plauku prieziuros priemones padirbineja
Atsakyti
Iki siol turiu Tigi sampuna.
http://www.amazon.co...WRT20QP2CSM452V

Kazkas klaikaus. Plaukai juo isplovus atrodydavo lyg nuvaskuoti doh.gif baisesnio rezultato nei vienas, net pats prasciausias sampunas nera daves. Zodziu, kad ta bonka neuzimtu vietos, naudoju ta sampuna vietoj putu kojoms skusti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(so.am.i @ 2011 06 30, 08:47)
Iki siol turiu Tigi sampuna.
http://www.amazon.co...WRT20QP2CSM452V

Kazkas klaikaus. Plaukai juo isplovus atrodydavo lyg nuvaskuoti  doh.gif  baisesnio rezultato nei vienas, net pats prasciausias sampunas nera daves. Zodziu, kad ta bonka neuzimtu vietos, naudoju ta sampuna vietoj putu kojoms skusti  biggrin.gif

blink.gif , keista g.gif . O man superinis sitas sampunas thumbup.gif 4u.gif Plaukai minksti, purus, kartais net kondicionieriaus po jo nebenaudoju mirksiukas.gif Baigiu jau didziaja bonka wub.gif
Atsakyti
user posted image
Naudojau sampuna ir kondicionieriu TIGI Bed Head Moisture Maniac, apart kvapo nieko gero. Galima sakyti neputoja, plaukai man veltis pradejo... Man pasirode labai nemalonus, netiko... Taigi daugiau nusprendziau nieko nebandyti is tigi sampunu.

Patiko Tigi Catwalk Curls Rock Hairspray. Gerai uzfiksuoja garbanas, bet jau isuokuoti nelabai gali, purkstukas nelabai patiko, galetu smulkiau purskti, kvapas saldaininis, labai patinka.

user posted image
Tigi Catwalk Fashionista Smooth & Shine
Senai naudojau, neatsimenu ar jis nuo karscio apsaugo, bet nuo saules spinduliu tikrai. Plaukams turejo prideti zvilgesio, bet nieko ypatingo. Yra turbut ir geresniu...

user posted image

Merginos ka patartumete saknu kelimui ir koki tiesintoja, kad nuo karscio apsaugotu? 4u.gif
Atsakyti
[Tigi Catwalk Fashionista Smooth & Shine
Senai naudojau, neatsimenu ar jis nuo karscio apsaugo, bet nuo saules spinduliu tikrai. Plaukams turejo prideti zvilgesio, bet nieko ypatingo. Yra turbut ir geresniu...

user posted image

antrasis naudojamas uzbaigimui, kai blizgesys, gal ir geras bet kvapas man schmoll.gif

treciasis labai gera apsauga nuo karscio, tinka naudoti tiesinant. man thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajoka: 07 liepos 2011 - 15:16
kaip supratau tigi kazka pakeite.. doh.gif

Gal zinote kokios priemones dabartiniais pavadinimais atitinka MOISTURE MANIAC. Ieskau kondicionieriaus.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nadza @ 2011 07 12, 12:54)
kaip supratau tigi kazka pakeite..  doh.gif

Gal zinote kokios priemones dabartiniais pavadinimais atitinka MOISTURE MANIAC. Ieskau kondicionieriaus..  tongue.gif

Sakyciau is Antidotes serijos kazkas g.gif
Atsakyti
ar kas bandete si tigi? kokie atsiliepimai?gal zinote kur ji isigyti pigiau?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drieziuxx: 15 liepos 2011 - 17:51
QUOTE(drieziuxx @ 2011 07 15, 18:46)
ar kas bandete si tigi? kokie atsiliepimai?gal zinote kur ji isigyti pigiau?
user posted image

Turiu šią porą, pirkau Salon plius per akciją (du perki - moki už vieną). Mano plaukai trumpi, dažyti tamsiai rudai. Plaunu kiekvieną dieną.

Šampūnas plauna švariai, gerai, plaukai būna purūs. Nors sudėtyje yra silikonų, linkęs sausint plaukus. Po jo verkiant reikia kondicionieriaus. Be proto skalsus.

Kondicionierius - tiesiog geras. Kuo ilgiau palaikau, tuo plaukai glotnesni. Tačiau nesuriebina, nesulipina.

Dar pastebėjimas, kad savo plaukam negaliu naudoti šių abiejų priemonių kartu. Jei šis šampūnas, tai kond.kitas arba atv. Jei abu kartu, plaukai atrodo lyg neplauti, prigludę, neblizga.
Atsakyti