Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

user posted image

gal kas bandete si?
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2011 04 07, 18:21)
Noriu Jūsų patarimo iš patirties: kuri Tigi linija CATWALK ar S factor geriau išlaiko lygų plauką iš garbanotų.

S factor labai geri yra.
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2011 05 02, 18:53)
S factor labai geri yra.

Paprieštarausiu, turiu S-factor kaukę tai kaip tik priešingai, tokius minkštus plaukus padaro, kad jie kaip tik pasidaro linkę pasibanguot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2011 05 02, 18:36)
Paprieštarausiu, turiu S-factor kaukę tai kaip tik priešingai, tokius minkštus plaukus padaro, kad jie kaip tik pasidaro linkę pasibanguot doh.gif

Mano plaukai labai purus ir puciasi po isplovimo, tai naudoju sakpuna ir kondicionieriu s factor tai labai patenkinta esu, nes megstu tieisntus plaukus o mano banguojasi ir puciasi doh.gif
Atsakyti
Tai gal tada šampūnas ir balzamas biški kitaip veikia nei kaukė? g.gif
Atsakyti
O cia TIGI tik pakuotes ar ir priemones pakeite? g.gif
Nes paskutini kart kai pirkau tas is senesniuu pakuociu, tai kazkaip labai suprasteje man pasirode g.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri naudojate user posted image is sios serijos sampuna ir kondicionieriu naudojate? Ka gero/blogo galetumete pasakyti? Planuoju ji siustis g.gif

Atsakyti
As naudoju, man patinka, plaukai svelnus lieka issiplovus galva, malonus kvapas.
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2011 06 16, 16:36)
As naudoju, man patinka, plaukai svelnus lieka issiplovus galva, malonus kvapas.

O plačiau galite pakomentuoti? Jauciasi didesnis poveikis plaukams ar ne?
Atsakyti
O as noreciau pagirti Tigi S-factor Color Savvy kondicionieriu: plaukai tiesiog ne mano po jo pasidaro - svelnus, slidus, malonus lietimui, paklusnus.
Kadaise cia buvo berods apie jo kvapa diskutuota, neva keistas/nemalonus. Tai kvapas tikrai keistas, bet tik kol ant galvos, isskalavus plaukai labai maloniai kvepia (man asmeniskai kvepia zemuogemis), gavau komplimentu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Ar yra naudojusių šią porelę?
user posted image
Kažin ar tiktų mano ploniems ir tiesiems plaukams? Šaknys linkusios riebaluotis. O noriu tokių priemonių, kad suteiktų žvilgesį, glotnumą, švelnumą, bet neriebintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 06 16, 15:12)
Sveikos,

gal kuri naudojate  user posted image is sios serijos sampuna ir kondicionieriu naudojate? Ka gero/blogo galetumete pasakyti? Planuoju ji siustis g.gif

Šios serijos šampūnų ir kondicionierių yra kelių rūšių. Naudoju Diamond Dreams. Patinka labai: plaukai ypatingai blizgūs, išsidžiovinus fenu būna visiškai tiesūs, nuima pasipūtimą, bet kartu ir apimtį išlaiko. Pirksiu dar kartą tikrai thumbup.gif

Turiu iš šios serijos Smoothing Lusterizer. Patinka, bet kitą kartą turbūt bandysiu kažką naujo. Nuima pasipūtimą, duoda gražų plauko gulimą. Jei naudoju ir paskui neišsidžiovinu plaukų, padaro labai gražias garbanas, jei džiovinu su fenu - puikia ištiesina. Ant plauko galima tepti kiek tik nori - neapsunkina, nesuriebalina. Nepatinka jame esantys blizgučiai, nes atrodo nenatūraliai.

Dabar laukiu kol ateis uzsakyti Dream Drops smile.gif
Atsakyti