Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(Jazira @ 2011 03 29, 13:07)
man tai geras itas, bet turiu nauja buteliuka, tai nereikia

O man neprilipo sitas. Sunaudojau puse ir pardaviau... Nei kvapas, nei tas blizgesys nenaturalus, nei konsistencija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2011 03 29, 13:24)
O man neprilipo sitas. Sunaudojau puse ir pardaviau... Nei kvapas, nei tas blizgesys nenaturalus, nei konsistencija  schmoll.gif

mano plaukai sviesinti, tai blizgesys, pats tas, sveikas toks gaunasi. naudoju prie plauku dziovinima, tai dregni plaukai tiesiog isgeria ta kose, tampa elastingi.

jusu turbut per sveiki plaukai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Isbandziau S factor serious kondicionieriu,mano pasiaususiu plauku neglotina,naturaliai isdziuvus atrodo kaip elektra trenkti biggrin.gif
Bet labai slidus,svelnus,blizgantis po sio kondicionieriaus.

user posted image
Ir labai patiko Urban Anti Dotes porele.Nors is pradziu nepatiko,bet po ilgesnio naudojimo,isimylejau thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2011 03 30, 17:00)
user posted image
Ir labai patiko Urban Anti Dotes porele.Nors is pradziu nepatiko,bet po ilgesnio naudojimo,isimylejau  thumbup.gif

Ir kaip jis veikia?
Ir kokie jusu plaukai?
As kaip tik ieskau kuo pakeisti Foxy Curls g.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2011 03 30, 17:00)
user posted image
Isbandziau S factor serious kondicionieriu,mano pasiaususiu plauku neglotina,naturaliai isdziuvus atrodo kaip elektra trenkti  biggrin.gif
Bet labai slidus,svelnus,blizgantis po sio kondicionieriaus.
user posted image
Ir labai patiko Urban Anti Dotes porele.Nors is pradziu nepatiko,bet po ilgesnio naudojimo,isimylejau  thumbup.gif

Man s-factor kaukė irgi visai neglotnino, kaip šiaušėsi tai šiaušiasi doh.gif O urban anti dotes man labai panasiai veikia kaip headshot ir superstar, labai paslidina plauką, fainučiai būna, bet žiemą negalėjau naudot nes baisiai po jų plaukai elektrinosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2011 03 30, 20:17)
Man s-factor kaukė irgi visai neglotnino, kaip šiaušėsi tai šiaušiasi doh.gif O urban anti dotes man labai panasiai veikia kaip headshot ir superstar, labai paslidina plauką, fainučiai būna, bet žiemą negalėjau naudot nes baisiai po jų plaukai elektrinosi verysad.gif

o parasyta, kad balzamas veikia antistatiskai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2011 03 30, 20:48)
o parasyta, kad balzamas veikia antistatiskai cool.gif

Eilinis gamintojų melas, būtent tam pirkau nes irgi perskaičiau, kad taip veikia, bet nieko panašaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2011 03 30, 17:57)
Ir kaip jis veikia?
Ir kokie jusu plaukai?
As kaip tik ieskau kuo pakeisti Foxy Curls  g.gif

Man si porele labai gerai drekina,purina,plaukai slidus ir svelnuciai.
Nereikia po kondicionieriaus nei jokiu aliejuku,puikiai atrodo.

Mano plaukai sviesinti,sausi,be serumu ir aliejuku,as neisgyvenciau.
Tai del to si kondicionieriu dievinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2011 03 31, 10:17)
Man si porele labai gerai drekina,purina,plaukai slidus ir svelnuciai.
Nereikia po kondicionieriaus nei jokiu aliejuku,puikiai atrodo.

Mano plaukai sviesinti,sausi,be serumu ir aliejuku,as neisgyvenciau.
Tai del to si kondicionieriu dievinu  wub.gif

Mat tas zodis purina, tai doh.gif nes mano plaukai garbanoti, as visad ziuriu, kad nepurintu smile.gif
Jauciu reiks pabandyt Curls rock g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2011 03 31, 12:03)
Mat tas zodis purina, tai  doh.gif  nes mano plaukai garbanoti, as visad ziuriu, kad nepurintu  smile.gif
Jauciu reiks pabandyt Curls rock  g.gif

Tai,ne,netiks tada.
O mano plaukai ant galvos priploti,o galai ispusti
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 03 29, 22:11)
jusu turbut per sveiki plaukai  biggrin.gif

Nzn, plaukai kaip plaukai. Siaip apie lusterizeri labai daug geru atsiliepimu, man matyt per stiprus jisai, kaip ir sakote, nes pacios plaukai tamsus, ir blizgesiu ypatingai nesiskundziu blush2.gif

QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2011 03 30, 22:20)
Eilinis gamintojų melas, būtent tam pirkau nes irgi perskaičiau, kad taip veikia, bet nieko panašaus schmoll.gif

As manau prisideda ir dziovinimas ir lauko/vidaus salygos (kad ir tie patys kondicionieriai biuruose), tai vargu ar is viso yra kokia priemone, kuri isgelbetu g.gif

QUOTE(addicted @ 2011 03 31, 13:05)
O mano plaukai ant galvos priploti,o galai ispusti

Baigiat mane sugundyti sia porele wub.gif
Atsakyti
merginos, iš kur perkate ar siunčiatės pigiau TIGI priemones? Pasidalinkite savo patirtimi smile.gif Ačiū

Mane domina CATWALK SLEEK MYSTIQUE linija.
Atsakyti