Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(anille @ 2011 02 10, 13:49)
o kuriuos produktus is Tigi Bed Head Foxy Curls esate isbande ir galetumete rekomenduoti?skaiciau, kad sampunas su kondiciuionieriumi nieko ypatingo.

pradziai planuoju isigyti Contour Cream  smile.gif

Jo, man nieko ypatingo. Pleiskanu atsirado. Tai dabar sampunas stovi, o kondicionieriu naudoju...
Atsakyti
Ruosiuosi pirkti TIGI'us is http://www.escentual.com/tigi/
Kas nores sudalyvauti pirkime, rasykite man i AZ 4u.gif
Atsakyti
isbandziau
Tigi Bed Head Style Shots Extreme Straight
user posted image
Gamintoju aprasymas: islygina plauka, apsaugo nuo UV ir karscio, be sulfatu, tiesinantis sampunas+kondc.
Patirtis: sampunas tai nemalonaus kvapo, tirstas kaip medus, isplovus galva jautesi kad plaukai pasiurkstejo, bet ne taip smarkiai kaip po gilaii valancio sampuno.
Kondicinionieriaus kvapas nerealus wub.gif toks saldaininis, bet ne per saldus, kaondicionieriui budingos konsistencijos. plauka uzpilde puikiai, plaukai tapo svelnus, igavo toki sveikumo ir storumo efekta, labiau blizga.
Zodziu, man patiko. ziuresim, kaip greit susiriebaluos ir koks bus ilgalaikis naudojimo efektas.

isvada: rekomenduoju, glotnina, bet neapsunkina.

Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 03 07, 08:53)
isbandziau
Tigi Bed Head Style Shots Extreme Straight
user posted image

Kiek kainuoja toks ant Lietuvos g.gif Galvoju, siųstis ar čia pirkt ir nevargt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2011 03 07, 09:19)
Kiek kainuoja toks ant Lietuvos  g.gif Galvoju, siųstis ar čia pirkt ir nevargt  doh.gif

pelenej apsimokejo, nes pora kainavo 59 lt, o dabar tik siustis is feelunique
Atsakyti
Gal kuri galite pasakyti kam yra skirtas TIGI Rockaholic Rock Out Shine Blaster? Noriu priemonės kuri suteiktų blizgesio ir kažkiek apsaugotų galiukus g.gif
Atsakyti
Kaip keistai su tomis atnaujintomis pakuotėmis kartu pakeitė ir pavadinimus doh.gif Buvo toks: Tigi Bed Head Self Absorbed Mega Vitamin Shampoo ir jau kuris laikas nebematau, gal jis dabar kaip nors kitaip vadinasi? Noriu pirkti ir negaliu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kam reikia šito? Galiu perleisti, kelis kartus pabandžiusi.
user posted image
Atsakyti
Tigi Bed Head Self Absorbed Mega Vitamin Shampoo as sito irgi niekur nematau pirkti.
Atsakyti
O ne šitas čia? g.gif
http://www.lookfanta...oner-750ml.html
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2011 03 28, 18:34)

šitas, bet čia ta sena (jei išties keitėsi) pakuotė. pvz feelunique tokio nebėra jau kuris laikas...
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2011 03 28, 13:35)
Gal kam reikia šito? Galiu perleisti, kelis kartus pabandžiusi.
user posted image

man tai geras itas, bet turiu nauja buteliuka, tai nereikia
Atsakyti