Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(miss.elle @ 2011 01 11, 14:50)
O S-Factor smooting lusterizer super priemone, turbut labiausiai mano plaukus suglotninantis kremas, toms kuriu plaukai nepaklusnus, puciasi tai tobula priemone  wub.gif
user posted image

o man jis visai netiko. Mano plaukai garbanoti, tai maniau suglotnins truputi, gal ir islygina plauka, bet gaunasi tokie pasipute doh.gif gal kazkaip ne taip naudoju? g.gif
Atsakyti
Kokios nuomones apie bed head after party? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 01 27, 18:09)
Kokios nuomones apie bed head after party? 4u.gif

Mano thumbup.gif Bet, man rodos, lengvai besiriebaluojantiems plaukams ji per sunki, taigi jei taviškiai tokie tada nerekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 27 sausio 2011 - 20:44
QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 04, 07:56)
ar man cia tik taip atrodo-ar tigi sampunai tikrai padidina plauku riebalavimasi? nes kiek cia pakaitinejau tai dauguma raso kad nuo sio sampuno plaukai labiau riebaluojasi/  g.gif

Iškapsčiau senieną, bet labai jau norėjau pakomentuot, nes kažkada pačiai tokia nuomonė buvo susidarius, bet po to pastebėjau, kad yra kiek kitaip.. Manau, kad viskas priklauso nuo konkrečios priemonės tinkamumo konkretiems plaukams. Pvz. man Moisture Maniac ir Self Absorbed riebino, bet Dumb Blonde ne g.gif. O Control Freak net sumažino riebalavimasį (bet plaukų neišsausino). Jau net nekalbant apie tai, kad plaukai po plovimo daug greičiau išdžiūdavo (be feno) blink.gif Kažkada pasigyriau pažįstamiems, tai išjuokė mane, bet naudojančios Tigi turbūt pačios tai pastebėjot (nesu tikra, ar šis efektas būdingas išskirtinai Control Freak'ui ar ir kitoms Tigi priemonėms, nes CF buvo mano pirmieji Tigiai, tai akyliausiai stebėjau poveikį juos naudojant).
Vakar nusipirkau Headshot ir Oatmeal & Honey komplektukus. Girdėjau, kad jų nebegamina, tai pabijojau, kad kol prisiruošiu juos pabandyt jau neberasiu niekur. Apie Headshot skaičiau daug gerų atsiliepimų, bet apie antrąjį kažkaip nieko neradau dar kolkas g.gif Gal kas naudojat(-ot)? Mano plaukai šiaip normalūs, bet dabar gan sausais galais. Seniau dažnai balindavau, bet dabar ėmiau vėl tamsintis, tai maždaug iki smakro plaukai praktiškai sveiki, o nuo smakro jau tokie biški padžiuvę. Žinau, kad idealiausias variantas būtų kirpt, bet labai nenoriu, nes man trumpi netinka, o be to dabar susiradau tokį darbą kuriame plaukai turi būti surišti, o jei kirpt kaip man reikia, tai jų jau nelabai suriši biggrin.gif
Jetus, kokią litaniją surašiau.. doh.gif
Atsakyti
o as isigijau TIGI S-FACTOR DIAMOND DREAMS niu ir po dvieju plovimu man kazkaip atrodo kad pleiskanu padaugejo (ju buvo jau pries tai atsirade nuo senojo sampuno todel nusprendziau pakeist)... tai kazkaip man dabar labai neramu, negi netiks sampunas mano galvos odai... o plaukai nuo jo tikrai labai fainuciaui pasidare, kvepia kelias dienas net ir slidus, svelnus tokie...
Atsakyti
gal galit pasakyti, kur ivedus koda patikrinti, ar nepasibaiges galiojimo laikas? 4u.gif
Atsakyti
isigijau dar dvi tigi priemones, abi labai patinka, nenusivyliau thumbup.gif

Tigi S-Factor Heat Defender Flat Iron Shine Spray

user posted image

nors skaiciau daug atsiliepimu, kad riebaluoja plaukus, taciau man puikiai tiko, nieko neriebaluoja , nes plaukai mano sausi ir purskiu saikingai .

Tigi Bed Head Foxy Curls Contour Creme

user posted image

labai patiko, man gerai uzfiksuoja bangas, nes as uztepus surisu plaukus i kuoda, jei tepciau paprastai turbut efekto nebutu , nes mano plaukai tik tinke banguotis , nera garbanoti. Patiko, kad nesijaucia kietumo, lipnumo. Man atradimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 01 vasario 2011 - 18:14
turiu garbanotus plaukus ir ieskau priemoniu, kurios isryskintu garbanas smile.gif na, kad garbanos butu grazios, taisyklingos formos, bet nesuplipe ar pan.

noriu isbandyti tigi priemones, tik neissirenku linijos. patarkite, kas geriau tikru: TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock ar Bed Head Foxy Curls ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2011 02 08, 19:30)
turiu garbanotus plaukus ir ieskau priemoniu, kurios isryskintu garbanas  smile.gif  na, kad garbanos butu grazios, taisyklingos formos, bet nesuplipe ar pan.

noriu isbandyti tigi priemones, tik neissirenku linijos. patarkite, kas geriau tikru: TIGI  Catwalk Curlesque Curls Rock ar Bed Head Foxy Curls g.gif

Man vienareikšmiškai labiau patinka Bed Head Foxy Curls , nesulipina, išryškina, neišpučia. Žodžiu garbanotiems plaukams pats pačiausias.
Catwalk Curlesque Curls Rock šitas yra daug lengvesnis, negaliu pasakyti, kad blogas, bet tikrai ne toks geras kaip pirmasis biggrin.gif
Atsakyti

o kuriuos produktus is Tigi Bed Head Foxy Curls esate isbande ir galetumete rekomenduoti?skaiciau, kad sampunas su kondiciuionieriumi nieko ypatingo.

pradziai planuoju isigyti Contour Cream smile.gif
Atsakyti
Sveikos! smile.gif Ar yra bandziusiu TIGI Bed Head Styleshots Epic Volume sampuna ir / ar kondicionieriu? Ar verti demesio? Ar suteikia apimties, ar nesausina plauku, neatsiranda pleiskanu ir pan.? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sunbles @ 2011 02 15, 15:17)
Sveikos! smile.gif Ar yra bandziusiu TIGI Bed Head Styleshots Epic Volume sampuna ir / ar kondicionieriu? Ar verti demesio? Ar suteikia apimties, ar nesausina plauku, neatsiranda pleiskanu ir pan.?  4u.gif

user posted image

Man atrodo, kad cai labai panasus arba net tokie patys, tik pakeistos etiketes, kaip buvo Tigi Bead Head Superstar 4u.gif
Atsakyti