QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 04, 07:56)
ar man cia tik taip atrodo-ar tigi sampunai tikrai padidina plauku riebalavimasi? nes kiek cia pakaitinejau tai dauguma raso kad nuo sio sampuno plaukai labiau riebaluojasi/
Iškapsčiau senieną, bet labai jau norėjau pakomentuot, nes kažkada pačiai tokia nuomonė buvo susidarius, bet po to pastebėjau, kad yra kiek kitaip.. Manau, kad viskas priklauso nuo konkrečios priemonės tinkamumo konkretiems plaukams. Pvz. man Moisture Maniac ir Self Absorbed riebino, bet Dumb Blonde ne
. O Control Freak net sumažino riebalavimasį (bet plaukų neišsausino). Jau net nekalbant apie tai, kad plaukai po plovimo daug greičiau išdžiūdavo (be feno)
Kažkada pasigyriau pažįstamiems, tai išjuokė mane, bet naudojančios Tigi turbūt pačios tai pastebėjot (nesu tikra, ar šis efektas būdingas išskirtinai Control Freak'ui ar ir kitoms Tigi priemonėms, nes CF buvo mano pirmieji Tigiai, tai akyliausiai stebėjau poveikį juos naudojant).
Vakar nusipirkau Headshot ir Oatmeal & Honey komplektukus. Girdėjau, kad jų nebegamina, tai pabijojau, kad kol prisiruošiu juos pabandyt jau neberasiu niekur. Apie Headshot skaičiau daug gerų atsiliepimų, bet apie antrąjį kažkaip nieko neradau dar kolkas
Gal kas naudojat(-ot)? Mano plaukai šiaip normalūs, bet dabar gan sausais galais. Seniau dažnai balindavau, bet dabar ėmiau vėl tamsintis, tai maždaug iki smakro plaukai praktiškai sveiki, o nuo smakro jau tokie biški padžiuvę. Žinau, kad idealiausias variantas būtų kirpt, bet labai nenoriu, nes man trumpi netinka, o be to dabar susiradau tokį darbą kuriame plaukai turi būti surišti, o jei kirpt kaip man reikia, tai jų jau nelabai suriši
Jetus, kokią litaniją surašiau..