Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(aiste.uko @ 2009 09 30, 19:50)
Merginos,

o kai kuri nors uzsisakinejo is escentual.com didesni kieki prekiu, jums siuntinys ateidavo kaip vienas paketas, ar isskirstytas i kelis?

Nes as uzsisakiau 3sampunus ir 3kondicionierius po 750ml, tai po keliu dienu gavau paketa su 3buteliais, o kiti kazkur dinge.. jau 10d nuo pirmo siuntinio.. tai net nezinau, jaudintis man jau ar ne  g.gif

Gal kuri buvo susidurusi su sia situacija? Butu labai labai aciu  smile.gif

temą tai apie Tigi, ne apie dingusius siuntinius tongue.gif

Dingęs siuntinys
Internetinės parduotuvės be tarpininkų
4u.gif
Atsakyti
viskas gerai, manau ateis tas siuntinys, as taip pat uzsakinejau dideli kieki, ir man atejo per 2 kartus. Rasiau jiems mail'a, bet jie nuramino mane ir parase, kad kadangi siuntinys didelis, jie isskirste ji per 2 dezutes mirksiukas.gif
Atsakyti
ar sitas "daiktas" Tigi Bed Head Control Freak Shampoo Frizz Control & Straightener ir aisku, kondicionierius, pateisina lukescius jusu, ka s naudoja ?
galovju, pirkt 750ml smapuno ir kondc.,bijau nebandzius prasaut, tai lauksiu patarimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 10 10, 11:39)
ar sitas "daiktas" Tigi Bed Head Control Freak Shampoo Frizz Control & Straightener ir aisku, kondicionierius, pateisina lukescius jusu, ka s naudoja ?
galovju, pirkt 750ml smapuno ir kondc.,bijau nebandzius prasaut, tai lauksiu patarimu ax.gif

mane irgi domina atsiliepimai apie sias priemones 4u.gif o kur tu ruosiesi jas pirkti?
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 10 10, 13:20)
mane irgi domina atsiliepimai apie sias priemones  4u.gif o kur tu ruosiesi jas pirkti?

SM, mezza ar kaip nikas(uzkrito db)pardavineja tigi
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 10 10, 12:10)
SM, mezza ar kaip nikas(uzkrito db)pardavineja tigi

Me2za, jeigu ja turejot galvoje, bet kad ji primirso savo tema.

Vakar gavau savuosius Tigi Bed Head Foxy Curls ir Catwalk Root Boost. Pirmasis ispudzio nepaliko, bet dar pasibandysiu. Jis turbut skirtas tikroms garbanems, o ne tik linkusioms garbanotis. O antrasis tikrai neblogai pakelia plaukus nuo saknu ir jie taip greit nesukrenta. Siam kolkas dedu dideli pliusa.
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2009 10 10, 14:44)
Me2za, jeigu ja turejot galvoje, bet kad ji primirso savo tema.

Vakar gavau savuosius Tigi Bed Head Foxy Curls ir Catwalk Root Boost. Pirmasis ispudzio nepaliko, bet dar pasibandysiu. Jis turbut skirtas tikroms garbanems, o ne tik linkusioms garbanotis. O antrasis tikrai neblogai pakelia plaukus nuo saknu ir jie taip greit nesukrenta. Siam kolkas dedu dideli pliusa.

TAI SITA moteris rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas turi kokiu atsiliepimu apie sia priemone Tigi S-Factor
Dream Drops 4u.gif
http://www.escentual...igihaircare123/
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2009 10 22, 11:53)
Gal kas turi kokiu atsiliepimu apie sia priemone Tigi S-Factor
Dream Drops 4u.gif
http://www.escentual...igihaircare123/

Buvo aptarta jau anksčiau. Prasta cool.gif Aš turiu irgi, nuvylė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2009 10 22, 12:38)
Buvo aptarta jau anksčiau. Prasta  cool.gif Aš turiu irgi, nuvylė  schmoll.gif

ir as turiu, bet man patinka mirksiukas.gif turiu draugiu ir pazistamu, kurioms irgi patinka, ir jau ne viena bonkute isnaudojo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2009 10 22, 11:38)
Buvo aptarta jau anksčiau. Prasta  cool.gif Aš turiu irgi, nuvylė  schmoll.gif

man irgi nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
kokie ispudziai apie si sampuna? arba gal esate bandziusios kuri nors kita garbaniu sampuna?
Atsakyti