Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(fuksė @ 2010 11 11, 21:27)
O is sampunu nieko nebandete? Mano labai sausi galai, bijau dar labiau pagadinti... doh.gif

bandziau mano kolega man parinko TIGI Bed Head Anti+Dotes Resurrection
user posted image
mano palukai yra po cheminio sukavimo jis darytas pries kelis metus tai yra labai sausi galai tai sis sampunas ir dar plius sios linijos kondicionierius man juos atgaivina, atstato lansktuma, priduoda blyzgesio,atpalaiduoja plauka,man patinka,bet jai pas jus nelabai pazeisti palaukai ir kaip pasakyti mazaiau sausi galit pabandyti sios linijos antra terapija (lyg zalia pakuote jis siektiek maziau drekina nai trecioji terapija)
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 11 12, 07:42)
bandziau mano kolega man parinko  TIGI Bed Head Anti+Dotes Resurrection
user posted image
mano palukai yra po cheminio sukavimo jis darytas pries kelis metus tai yra labai sausi galai tai sis sampunas ir dar plius sios linijos kondicionierius man juos atgaivina, atstato lansktuma, priduoda blyzgesio,atpalaiduoja plauka,man patinka,bet jai pas jus nelabai pazeisti palaukai ir kaip pasakyti mazaiau sausi galit pabandyti sios linijos antra terapija (lyg zalia pakuote jis siektiek maziau drekina nai trecioji terapija)

Aciu 4u.gif reikia drekinimo normaliai, blondiski dazai suvare plaukus verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 12, 18:40)
Aciu  4u.gif reikia drekinimo normaliai, blondiski dazai suvare plaukus  verysad.gif  doh.gif

manyciau bus pats tas, dar yra skirtas vienas sampunas is TIGI grynai blondinems kurios sviesina plaukus, BLONDE breods vadinasi ar pan. tai ir neblogai drekina, bet mano darbe kirpejai dirba tik su sia terapija pas kurias sveisinti ar kazkaip kitaip nualinti plaukai.
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 11 11, 21:06)
butinai parasysiu,dabar pakomentuosiu tai ka bandziusi taigi:
1)Tigi after party (glotninamoji priemone plaukams)
user posted image
siaip sau man nepatiko, pas mane plaukai ilgi vidutiniskas plauku tankumas apimtis, bet man plaukus apsunkino nors naudojau labai nedaug produkto, bet kas nori glotniu plauku ir kas ju turi daaaaug  ir jie puciasi manyciau butu pats tas, tik man kvapas nelabai
2)S-FACTOR  FLAT IRON SPRAY (priemone apsauganti nuo karscio)
super suteikia plaukams blyzgesio tikrai apsaugo nuo karscio taupiau naudojasi, siektiek pariebina plauka tad priemones reikia stengtis nepadauginti
user posted image
3)TIGI BED HEAD HEADRUSH spray fissante brillantinante X2(plauku blyzgesis)Na nieko gero, galima daug pigiau kokios kitos firmos plauku blyzgikli nusipirkti, nes TIGI tikrai siaip sau
user posted image
4)CONTROL FREAK®Siero lisciante anti crespo (plauku apsauga nuo karscio su siektiek zerucio) ka zinau man nei gerai nei blogai sakyciau vidutiniskai nieko ipatinga siektiek apsaugo, galima ir feno ar znypliu nenaudot tiesiog ant slapiu plauku tepti kaip glotinama priemone
user posted image

Control freak tai man lb nepatiko, voliojasi dbr beveik visa pakuote spintelej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(4love @ 2010 11 15, 00:22)
Control freak tai man lb nepatiko, voliojasi dbr beveik visa pakuote spintelej  doh.gif

Tai nelaikyk, jei nenaudosi, o pabandyk parduoti per SM skelbimus wink.gif
Atsakyti
tigi foxy curls, kvapas nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes
o gal kas turi atsiliepimu apie linija brunetems? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 11 10, 21:10)
na nezinau apie juos nieko, siaip as salone dirbu tai mano kirpejai dirba su TIGI reiks paklausti prie progos, nemazai ir as sios firmos produkcijos darbe isbandzius tai man tikrai ji patinka

patinka ? g.gif Jusu visos 4 aprasytos priemones pagal jus arba nieko gero, arba nieko ypatingo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2010 08 06, 19:56)

merginos, kokiems plauku tipams skirti sie sampunai? smile.gif
Atsakyti
Ar bandet kuri uzsisakineti is cia? Kainos labai mazos atrodo, o ypac kai perki pakus po tris. Kazkaip itartinai atrodo g.gif
Tigi priemoniu pati niekada nebandziau. Tik karta buvau pas kirpeja, kuri mono plaukams naudojo sias priemones. Rezultatas nerealus buvo thumbup.gif Dabar susigundziau pati uzsisakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 28 lapkričio 2010 - 10:14
QUOTE(Pandora @ 2010 11 28, 12:13)
Ar bandet kuri uzsisakineti is cia? Kainos labai mazos atrodo, o ypac kai perki pakus po tris. Kazkaip itartinai atrodo  g.gif
Tigi priemoniu pati niekada nebandziau. Tik karta buvau pas kirpeja, kuri mono plaukams naudojo sias priemones. Rezultatas nerealus buvo  thumbup.gif Dabar susigundziau pati uzsisakyti.

siuntimas 17 svaru...
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2010 11 28, 19:24)
siuntimas 17 svaru...

Taip, bet galima siustis per tarpininkes ar siaip pazistamus is UK. Paciu produktu kaina labai nedidele.
Cia nemokamas siuntimas i Lietuva. Ne karta isbandyta thumbup.gif
Atsakyti