Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(agvill @ 2010 11 09, 07:34)
tikrai super alejukas sausiems plauku galams, brangus bet manyciau vertas kainos, nes skalsus mano iki vidurio nugaros ilgio plaukams reikia tik dvieju paspaudimu laseliu,sis alejukas suteikia blizgesio ir uzglaisto iskilusius galiukus

o ar cia tik pagerina vaizda, ar ir pasitarnauja kaip prevencine priemone nuo plauku luzinejimo?
Papildyta:
QUOTE(caramell @ 2010 11 09, 11:17)
Vietoje Dream Drops siulyciau Tigi Rockaholic Rock Out Shine Blaster. Sudetis beveik identiska, o kaina zymiai pigesne. Pati turejau, tai man patiko.

Ir Jusu to pacio pakalusiu: o ar cia tik pagerina vaizda, ar ir pasitarnauja kaip prevencine priemone nuo plauku luzinejimo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 09, 15:50)
o ar cia tik pagerina vaizda, ar ir pasitarnauja kaip prevencine priemone nuo plauku luzinejimo?
Papildyta:
Ir Jusu to pacio pakalusiu: o ar cia tik pagerina vaizda, ar ir pasitarnauja kaip prevencine priemone nuo plauku luzinejimo? 4u.gif

ir pagerina ir padaro gera kosmetini efekta
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 11 09, 21:37)
ir pagerina ir padaro gera kosmetini efekta

Gydomojo poveikio nera, tik kosmetinis? blush2.gif Iseina taip, jei nepatepsi, tai siurena ir bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 09, 22:11)
Gydomojo poveikio nera, tik kosmetinis?  blush2.gif Iseina taip, jei nepatepsi, tai siurena ir bus  doh.gif

kaip ir su visais serumais ir aliejukai galiuku, kol tepi tol gerai tik nustok tepti sakes sauses ir trupes, juk alieku paskirtis tokia, ka tu ten prigydisi kaip sausas plaukas luzineja, tik apstapdys luzinejima o jei svieziai nukirpti galai neleis sakotis galams
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 11 10, 07:36)
kaip ir su visais serumais ir aliejukai galiuku, kol tepi tol gerai tik nustok tepti sakes sauses ir trupes, juk alieku paskirtis tokia, ka tu ten prigydisi kaip sausas plaukas luzineja, tik apstapdys luzinejima o jei svieziai nukirpti galai neleis sakotis galams

Aciu. 4u.gif dar zvairuoju i sampunus be sulfatu, ar galite juos ivertinti?
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 11 09, 07:34)
tikrai super alejukas sausiems plauku galams, brangus bet manyciau vertas kainos, nes skalsus mano iki vidurio nugaros ilgio plaukams reikia tik dvieju paspaudimu laseliu,sis alejukas suteikia blizgesio ir uzglaisto iskilusius galiukus

pats geriausias aliejukas plaukams, kuri kada nors turejau smile.gif
ir lb ilgam uztenka, man metams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 10, 19:14)
Aciu.  4u.gif dar zvairuoju i sampunus be sulfatu, ar galite juos ivertinti?

na nezinau apie juos nieko, siaip as salone dirbu tai mano kirpejai dirba su TIGI reiks paklausti prie progos, nemazai ir as sios firmos produkcijos darbe isbandzius tai man tikrai ji patinka
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 11 10, 21:10)
na nezinau apie juos nieko, siaip as salone dirbu tai mano kirpejai dirba su TIGI reiks paklausti prie progos, nemazai ir as sios firmos produkcijos darbe isbandzius tai man tikrai ji patinka

Pavydziu baltai - grazus darbas ir pabandyt daug ka galite. Turesi ziniu rasykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 11, 18:40)
Pavydziu baltai - grazus darbas ir pabandyt daug ka galite. Turesi ziniu rasykite  4u.gif

butinai parasysiu,dabar pakomentuosiu tai ka bandziusi taigi:
1)Tigi after party (glotninamoji priemone plaukams)
user posted image
siaip sau man nepatiko, pas mane plaukai ilgi vidutiniskas plauku tankumas apimtis, bet man plaukus apsunkino nors naudojau labai nedaug produkto, bet kas nori glotniu plauku ir kas ju turi daaaaug ir jie puciasi manyciau butu pats tas, tik man kvapas nelabai
2)S-FACTOR FLAT IRON SPRAY (priemone apsauganti nuo karscio)
super suteikia plaukams blyzgesio tikrai apsaugo nuo karscio taupiau naudojasi, siektiek pariebina plauka tad priemones reikia stengtis nepadauginti
user posted image
3)TIGI BED HEAD HEADRUSH spray fissante brillantinante X2(plauku blyzgesis)Na nieko gero, galima daug pigiau kokios kitos firmos plauku blyzgikli nusipirkti, nes TIGI tikrai siaip sau
user posted image
4)CONTROL FREAK®Siero lisciante anti crespo (plauku apsauga nuo karscio su siektiek zerucio) ka zinau man nei gerai nei blogai sakyciau vidutiniskai nieko ipatinga siektiek apsaugo, galima ir feno ar znypliu nenaudot tiesiog ant slapiu plauku tepti kaip glotinama priemone
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 11 lapkričio 2010 - 20:08
O is sampunu nieko nebandete? Mano labai sausi galai, bijau dar labiau pagadinti... doh.gif
Atsakyti
Jaz, merginos, atsipeikikit - nieko TIGI'ai negydo ir neatstato bei neataugina!
Absoliuciai visos priemones turi tik apsauganciu ir kosmetiniu savybiu!
O jei reikia sutvarkyti issausiejusius galiukus, darykites pries kiekviena galvos plovima ricinos ar varnalesu aplieju kaukes, jei plaukai riebaliuojasi, tepkit aleju tik ant galiukiu. Kam plaukai neauga ar luzineja, pagerkite vitaminus turincius sudety vitamina B, labai geri sios rusies vitaminai BIOTIN. Kam plaukai slenka, vartokite vaista PANTOGAR. Na bet nedekite tusciu vilciu kad sampunu ir dvieju minuciu kauke ar purskalu (bet kurio gamintojo, ne ti TIGI) isspresit savo plauku problemas! Juk jos sprendziamos is vidaus, besigydant ar sveikai besimaitynant.
O tigi'ai tik padeda plaukams ATRODYTI, o ne BUTI plaukams sveikiais ir graziais, ju negadinant!
Atsakyti
Sveikos mergyckos, reik pagalbos. 4u.gif Mano plaukai linke pustis, todel ieskau kondicionieriaus kuris juos drekintu, suglotnintu, ciut patiesintu. Ka galetumet patarti butent is Tigi? Lyg ir nusiziurejau Bedhead Maniac conditionier ar Bedhead
control Freak Conditionier
, kuri rinktis? o gal ka kita pasiulytumet? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black&White: 11 lapkričio 2010 - 22:40