SVEIKOS MERGAITĖS .
NAUDOJU FOXY CURLS KREMĄ GARBANOM FORMUOTI, LIUKS JIS MAN PATINKA .
O KAM NAUDOJAMAS SMALL TALK KREMAS? aR JIS IRGI TINKA GARBANOM FORMUOTI AR JO KITA PASKIRTIS VISAI?
KUR PERKAT TIGI PRIEMONES PIGIAU? ČIA MAČIAU VIENA MERGAITĖ RAŠĖ, KAD TURI TARPININKĘ IŠ KURIOS GALIMA PIGIAU NUSIPIRKT, TAI GAL GALIMA BUTŲ TOS TARPININKĖS KONTAKTUS?
QUOTE(*Caras* @ 2010 10 17, 11:35)
SVEIKOS MERGAITĖS .
O KAM NAUDOJAMAS SMALL TALK KREMAS? aR JIS IRGI TINKA GARBANOM FORMUOTI AR JO KITA PASKIRTIS VISAI?
KUR PERKAT TIGI PRIEMONES PIGIAU? ČIA MAČIAU VIENA MERGAITĖ RAŠĖ, KAD TURI TARPININKĘ IŠ KURIOS GALIMA PIGIAU NUSIPIRKT, TAI GAL GALIMA BUTŲ TOS TARPININKĖS KONTAKTUS?
Sveika.
Turiu ta daikciuka
Jis turiu buti naudojamas kaip 'leave in conditioner' priemone, t.y. sutepemi plaukai pagal visa ilgi o ne tik galiukai ar saknis, ir dar geriau jei tai daroma ant slapiu plauku - ant sausu ne taip gerai pasiskirsta del savo tirstos teksturos.
Ka ji gero padaro:
Ilgaplaukems palengvina susisukavima, istesina plaukucius, besidziovinant fenu, suteikia kazkiek apimties be plaku putimosi.
Turi viena minusa: tirstos teksturos, apsunkina plauka, bet kas galva plauna kasdien ar per diena, tai nesusidarys problemu.
Mano asmenine nuomone - jok small talk turi ta pati plauku modeliavimo paskirti ir savybes kaip ir naujesne (bet ir brangesne) uz ja priemone s-factor lusterizer, ir kuomet turiu jas abidvi ir naudoju jas pakaitomis, darausi isvadas kad daugiau nebepirksiu kamuoliuko, geriau atgailieti tryms svarais daugiau, bet uz tad tureti ir naudotis tikrai paciu geriausiu ka turi 'TIGI'ai
mergaitee, o kuri sampunas is S facor geresnis: smoothing ar health factory?
Ateinu palikt atsiliepimą apie mano minėtą radonąjį Tigi kondicionierių. Taigi, po pirmo naudojimo, mano plaukučiai patapo labai švelnūs, glotnūs ir blizgantys..
QUOTE(*perlyte* @ 2010 10 28, 16:11)
mergaitee, o kuri sampunas is S facor geresnis: smoothing ar health factory?
Man asmeniskai smoothing
Ka gero plauku galiukams turi TIGI? Rekomenduokite
QUOTE(fuksė @ 2010 11 08, 21:06)
Ka gero plauku galiukams turi TIGI? Rekomenduokite
Galiu parekomenduoti plauku galiukams stai ka
QUOTE(_mažule_ @ 2010 11 08, 21:14)
Aciu uz greita atsakyma, kaip jis veikia? kam skirtas?
QUOTE(rencia1 @ 2010 10 10, 23:45)
nors ir esu Tigi gerbeja, bet nevertas tu pinigu. Geras, bet LT yra tokio pobudzio sampunu daaauuug pigesniu
kokiu ?
QUOTE(fuksė @ 2010 11 08, 21:15)
Aciu uz greita atsakyma, kaip jis veikia? kam skirtas?
Alejuko paskirtis - suteikti plaukams bei galiukams glotnumo ir zvilgesio
QUOTE(_mažule_ @ 2010 11 08, 21:14)
tikrai super alejukas sausiems plauku galams, brangus bet manyciau vertas kainos, nes skalsus mano iki vidurio nugaros ilgio plaukams reikia tik dvieju paspaudimu laseliu,sis alejukas suteikia blizgesio ir uzglaisto iskilusius galiukus
QUOTE(agvill @ 2010 11 09, 07:34)
tikrai super alejukas sausiems plauku galams, brangus bet manyciau vertas kainos, nes skalsus mano iki vidurio nugaros ilgio plaukams reikia tik dvieju paspaudimu laseliu,sis alejukas suteikia blizgesio ir uzglaisto iskilusius galiukus
Vietoje Dream Drops siulyciau Tigi Rockaholic Rock Out Shine Blaster. Sudetis beveik identiska, o kaina zymiai pigesne. Pati turejau, tai man patiko.