Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(Elenyte+ @ 2010 10 07, 23:49)
As isbandziau raudona is sitos serijos, skirta pazeistiems plaukams, turiu sampuna ir kondicionieriu, mano plaukams labai tiko ir pirksiu dar smile.gif plaukai po plovimo svelnus, purus ir jauciasi, kad pagerina plauku bukle  rolleyes.gif

pritariu 100proc. su nuomone plaukai tikrai jauciasi atsigave
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2010 10 06, 12:39)
Tai jus gal per tarpininkes siunciates? Nes jusu nurodytu parduotuviu Gorgeousshop (17 svaru) ir Escentual (10 svaru) siuntimas tikrai brangus. Gal perkate is kitokiu parduotuviu?  smile.gif

As siunčiausi per tarpininke ir Gorgeiusshop sampuna ir kondiciuonieriu ir su viskuo iki Kauno gavosi 56lt uz abu smile.gif prisidejo tarpininkavimas, siuntimas is UK i lt ir i kita miesta kazkur apie 13lt, nemanau, akd brangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2010 10 09, 10:59)
As siunčiausi per tarpininke ir Gorgeiusshop sampuna ir kondiciuonieriu ir su viskuo iki Kauno gavosi 56lt uz abu smile.gif prisidejo tarpininkavimas, siuntimas is UK i lt ir i kita miesta kazkur apie 13lt, nemanau, akd brangu smile.gif

O manoji tarpininke neplesia uz beleka ir svorio i didziaja puse neapvalina, tad man 'tigi'ai per ja labai pigiai apsieina 4u.gif, jau ismokau kad jei per ja ka perku kad galutine kaina litais gaunas padauginus is 5 kaina svarais 4u.gif O db kai svaras smarkiai pakrito, gaunas net dar pigiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 10 09, 14:55)
O manoji tarpininke neplesia uz beleka ir svorio i didziaja puse neapvalina, tad man 'tigi'ai per ja labai pigiai apsieina  4u.gif, jau ismokau kad jei per ja ka perku  kad galutine kaina litais gaunas padauginus is 5 kaina svarais  4u.gif O db kai svaras smarkiai pakrito, gaunas net dar pigiau  thumbup.gif

o tai ne labiau apsimoka is feelunique uzsisakinet ? juk ten siuntimas nemokamas
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 10 09, 14:57)
o tai ne labiau apsimoka is feelunique uzsisakinet ? juk ten siuntimas nemokamas

Feelunique'ke vienas vienintelis dalykas kurio buvo gauti pigiau uzsisakius paciom o nei per tarpininke tai sampunu ir kondicioneriu 750ml talpos kaikure rinkiniai, ir tai dar su buvusia 15% nuolaida, o be nuolaidos net tas neapsimoka, specaliai ta diena nepatingejau pasiskaiciuoti, tai gavosi vos 2lt skirtumas, perkant paciai ir per tarpininke. O db kai nuolaidos neber tai ir skirtumas gaunas didesnis, apytiskliai apie 15lt brangiau tektu susimoketi perkant paciai, nei pirkti tuos pacius rinkinius is kitu parduotuviu per tarpininke
Atsakyti
Ar kas bandėt šį sausą šampūną? g.gif
user posted image

Ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2010 10 10, 18:32)
Ar kas bandėt šį sausą šampūną?  g.gif
user posted image

Ir kokie atsiliepimai?

Geras daiktas kam saknys greit susiriebaliuoja, bet aisku nerekia tiketis stebuklo, kad po savaites galvos neplovimo jo pasipurskus plaukai paims ir pataps svarus gaivus ir zvilgantys kokie buna po tikro plovimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 10 spalio 2010 - 17:35
QUOTE(_mažule_ @ 2010 10 10, 17:35)
Geras daiktas kam saknys greit susiriebaliuoja, bet aisku nerekia tiketis stebuklo, kad po savaites galvos neplovimo jo pasipurskus plaukai paims ir pataps svarus gaivus ir zvilgantys kokie buna po tikro plovimo  biggrin.gif

Supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2010 10 10, 18:32)
Ar kas bandėt šį sausą šampūną?  g.gif
user posted image

Ir kokie atsiliepimai?

nors ir esu Tigi gerbeja, bet nevertas tu pinigu. Geras, bet LT yra tokio pobudzio sampunu daaauuug pigesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas šitą naktinę kaukę bandėt?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2010 10 13, 11:56)
O gal kas šitą naktinę kaukę bandėt?

Aš turiu, tik dar iki galo neuspratau poveikio. Šiaip labai jos norėjau, nes man rodos per naktį turėtų paveikti plaukus gerai, tai ne taip kaip paprastą kaukę užsitepi prieš plaunant ir neturi laiko ilgiau negu kelias minutes palaikyt. Bet aišku kaina šito dalyko gana nemaža. Vis dėlto nusipirkau ir jau 1-2 kartus per savaitę naudoju, bet turbūt reikia ilgesnį laiką naudoti, kad kas nors pasijustų, kol kas nieko ypatingo nepajutau. Nors ka aš žinau, paskutiniu metu mano plaukai tikrai gerai atrodo, bet kažkaip abejoju, ar nuo šitos priemonės. Nors gal ir prisidėjo. g.gif Atsiprašau už nekonkretumą, bet pati nežinau kaip čia yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2010 10 13, 11:11)
Aš turiu, tik dar iki galo neuspratau poveikio. Šiaip labai jos norėjau, nes man rodos per naktį turėtų paveikti plaukus gerai, tai ne taip kaip paprastą kaukę užsitepi prieš plaunant ir neturi laiko ilgiau negu kelias minutes palaikyt. Bet aišku kaina šito dalyko gana nemaža. Vis dėlto nusipirkau ir jau 1-2 kartus per savaitę naudoju, bet turbūt reikia ilgesnį laiką naudoti, kad kas nors pasijustų, kol kas nieko ypatingo nepajutau. Nors ka aš žinau, paskutiniu metu mano plaukai tikrai gerai atrodo, bet kažkaip abejoju, ar nuo šitos priemonės. Nors gal ir prisidėjo.  g.gif Atsiprašau už nekonkretumą, bet pati nežinau kaip čia yra  blush2.gif

Dėkui už nuomonę, tai jau tikrai taip dažnai būna, kad tiek priemonių visokių naudoji, papildus geri, bet net nežinai kas padėjo, o kas ne hihihi.gif Na reikės ir man bandyt smile.gif
Atsakyti