Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(caramell @ 2010 10 06, 13:31)
Del mazules nurodytu parduotuviu, ten brangus siuntimas i Lietuva. Tikrai yra kur pigiau.  smile.gif

Pigesniu kainu esu maciusi tik USA pardese, na bet pati suprantote kad si piguma 'sues' siuntimas.
Ir ogi ar as sakiau kad pati siunciuosi? biggrin.gif As asmeniskai nesumoku brangaus siuntimo i LT thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mažule_: 06 spalio 2010 - 12:57
QUOTE(_mažule_ @ 2010 10 06, 13:56)
Pigesniu kainu esu maciusi tik USA pardese, na bet pati suprantote kad si piguma 'sues' siuntimas.
Ir ogi ar as sakiau kad pati siunciuosi?  biggrin.gif As asmeniskai nesumoku brangaus siuntimo i LT  thumbup.gif

Tai jus gal per tarpininkes siunciates? Nes jusu nurodytu parduotuviu Gorgeousshop (17 svaru) ir Escentual (10 svaru) siuntimas tikrai brangus. Gal perkate is kitokiu parduotuviu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2010 10 06, 14:39)
Tai jus gal per tarpininkes siunciates? Nes jusu nurodytu parduotuviu Gorgeousshop (17 svaru) ir Escentual (10 svaru) siuntimas tikrai brangus. Gal perkate is kitokiu parduotuviu?  smile.gif

Žymiai pigesnis siuntimas yra iš fragrancedirect.co.uk ir beautybay.com. Šios parduotuvės yra UK, todėl nereikia mokėti muitų, kas gręsia siunčiantis iš JAV.
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2010 10 06, 14:39)
Tai jus gal per tarpininkes siunciates? Nes jusu nurodytu parduotuviu Gorgeousshop (17 svaru) ir Escentual (10 svaru) siuntimas tikrai brangus. Gal perkate is kitokiu parduotuviu?  smile.gif

Ahams, butent is kitokiu, bet ir jau paminetu taip pat perku biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri jau išbandžiusi ką nors iš Tigi Urban Anti-dotes serijos? Radau labai mažai atsiliepimų. Galvoju išbandyti Recovery (2) šampūną ir kondicionierių.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MazaMeskute @ 2010 10 06, 17:17)
Gal kuri jau išbandžiusi ką nors iš Tigi Urban Anti-dotes serijos? Radau labai mažai atsiliepimų. Galvoju išbandyti Recovery (2)  šampūną ir kondicionierių.
user posted image

Aš planavau toki užsisakyt, bet susigundžiau šituo gražuoliu:
user posted image
laukiu parkeliaujant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2010 10 06, 20:53)
Aš planavau toki užsisakyt, bet susigundžiau šituo gražuoliu:
user posted image
laukiu parkeliaujant  bigsmile.gif

kokiems plaukams skirtas
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 10 06, 21:04)
kokiems plaukams skirtas

turiu sita serija namie jau po antra buteli naudoju, man labai patinka pati dirbu salone tai bevdradarbiai kirpejai man ji rekomendavo tikrai super, jis skirtas silpniems nualintiem plaukams, antra numeris (melyna ar zalios spalvos buteliukas neatsimenu) maziau pazeistiems plaukams
Atsakyti
QUOTE(MazaMeskute @ 2010 10 06, 19:17)
Gal kuri jau išbandžiusi ką nors iš Tigi Urban Anti-dotes serijos? Radau labai mažai atsiliepimų. Galvoju išbandyti Recovery (2)  šampūną ir kondicionierių.
user posted image

As turejau sita sampuna ir kondicionieriu. Man patiko 4u.gif
Beje, man panasus i Catwalk Headshot ax.gif
Atsakyti
Labuka, o ka galite is TIGI rekomenduoti plaukams , kuriu saknys riebios, o galiukai sausi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2010 10 07, 09:44)
Labuka, o ka galite is TIGI rekomenduoti plaukams , kuriu saknys riebios, o galiukai sausi?  4u.gif

Pas mane tokie pat plaukai, naudojau Headshot, jis drėkinamasis, drėkina plaukiukus, bet šaknys riebaluojasi. Naudojau Tigi love peace and planet moisture kondicionierių, šaknys mažiau riebalavosi, bet galiukams norėjosi didesnio drėkinimo. Taigi visko viename dar neradau, todėl nusprendžiau naudoti vienos rūšies šampuną ir kitos rūšies kondicionierių. Šiuo metu naudoju šampūną Dumb Blond, o kondicionierius parkeliauja tas raudonas, kur aukščiau rašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MazaMeskute @ 2010 10 06, 18:17)
user posted image

As isbandziau raudona is sitos serijos, skirta pazeistiems plaukams, turiu sampuna ir kondicionieriu, mano plaukams labai tiko ir pirksiu dar smile.gif plaukai po plovimo svelnus, purus ir jauciasi, kad pagerina plauku bukle rolleyes.gif
Atsakyti