Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(*perlyte* @ 2010 09 12, 19:27)
mazule- ir mane domintu tada kur perkat  4u.gif

Einu jau penkta karta ta pati rasyneti doh.gif biggrin.gif
Gaudyk AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, sakykit ar sios priemones man tiktu, jei noriu, kad plaukas nesisiaustu ir pasidarytu glotnesnis? Kas naudojote, koks jo poveikis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 09 12, 15:53)
biggrin.gif I AZ, nes moderateres panaikins 'zuvingas' vietas  biggrin.gif

Ir as laukiu AZ 4u.gif
Atsakyti
_mažule_, internetinių parduotuvių adresų netrinu, nekurkit pasakų. Visai kas kita, jei nurodot kontaktus narių (nickus). Dabar tie prašymai "parašykit ir man į AŽ" ir pan. atrodo graudžiai.
Jei norit rašyt savo "žuvingas" vietas, tai rašykit, nebūtina informuot viso forumo apie savo veiksmus. Kas čia per mada, niekaip nesuprantu doh.gif nori rašai, bet kam tas viešas "parašiau į AŽ" doh.gif
Atsakyti
Gal kas bande sita priemone? Kokie atsiliepimai butu? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 23, 22:28)
_mažule_, internetinių parduotuvių adresų netrinu, nekurkit pasakų. Visai kas kita, jei nurodot kontaktus narių (nickus). Dabar tie prašymai "parašykit ir man į AŽ" ir pan. atrodo graudžiai.
Jei norit rašyt savo "žuvingas" vietas, tai rašykit, nebūtina  informuot viso forumo apie savo veiksmus. Kas čia per mada, niekaip nesuprantu  doh.gif nori rašai, bet kam tas viešas "parašiau į AŽ"  doh.gif

Kaip graudziai beatrodytu, bet ir Jums isciunciau i AZ zuvingas vietas, tik kad nepiktumet 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 10 01, 19:15)
Kaip graudziai beatrodytu, bet ir Jums isciunciau i AZ zuvingas vietas, tik kad nepiktumet  4u.gif  lotuliukas.gif

Nesuprantu, tai nejaugi sunku su visais "zuvingom" vietom pasidalinti, t.y. viesai parasyti? Ar tikrai reikia prasyti asmeniskai? Tikrai nesuprantu - visos cia ateinam pasidalinti patirtim ir atrodo negailim vienos kitoms, bet paskutiniai sitos temos puslapiai kelia abejoniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2010 10 02, 17:08)
Nesuprantu, tai nejaugi sunku su visais "zuvingom" vietom pasidalinti, t.y. viesai parasyti? Ar tikrai reikia prasyti asmeniskai? Tikrai nesuprantu - visos cia ateinam pasidalinti patirtim ir atrodo negailim vienos kitoms, bet paskutiniai sitos temos puslapiai kelia abejoniu  g.gif

Priesingai, atrasau visom kas kreipiasi pagalbos, ne vienos, kuri prase mane pasidalinti naudinga info, nenuskriaudziau mirksiukas.gif
Atsakyti
mažule, parašykit visom, viešai, kur perkat Tigi internete smile.gif
juk aš nuorodų į internetines parduotuves netrinu ir netryniau, o kur galima nusipirkt aš puikiai žinau jau labai seniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2010 09 24, 11:00)
Gal kas bande sita priemone? Kokie atsiliepimai butu?  smile.gif
user posted image

Girdėjau gerų atsiliepimų apie šią priemonę, taip pat mano kirpėja ją naudoja.
Taigi sekantis mano pirkinys bus šis, kai išnaudosiu savo senąjį mirksiukas.gif
mažulė Internetinių parduotuvių skiltyje, kur yra prekinimasis be tarpininkų yra parašiusi kelis adresiukus.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2010 10 06, 12:57)
Girdėjau gerų atsiliepimų apie šią priemonę, taip pat mano kirpėja ją naudoja.
Taigi sekantis mano pirkinys bus šis, kai išnaudosiu savo senąjį  mirksiukas.gif
mažulė Internetinių parduotuvių skiltyje, kur yra prekinimasis be tarpininkų yra parašiusi kelis adresiukus.

As vis neapsisprendziu ar pirkti ji ar ne. Kazin poveikis panasus kaip Tigi Rockaholic Rock Out Shine Blaster arba S-Factor Dream Drops? g.gif

Del mazules nurodytu parduotuviu, ten brangus siuntimas i Lietuva. Tikrai yra kur pigiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2010 10 06, 12:31)
As vis neapsisprendziu ar pirkti ji ar ne. Kazin poveikis panasus kaip Tigi Rockaholic Rock Out Shine Blaster arba S-Factor Dream Drops?  g.gif

Del mazules nurodytu parduotuviu, ten brangus siuntimas i Lietuva. Tikrai yra kur pigiau.  smile.gif

Na, nei vieno nesu bandžius, tai palyginti negaliu. Gal kas kitas pakomentuos smile.gif
Atsakyti