Sveikos
Kažkas klausė dėl riebių šaknų ir sausų galiukų, tai galiu pasakyt, kad pas mane tokie plaukai jau laaaabai ilgą laiką buvo (ir yra dar aišku ) Bandžiau visokių visokiausių šampūnų ir kondicionierių ir iš Tigi nemažai išbandžius esu. Taigi mano didžiausias atradimas - Tigi Love Peace & The planet Eco Awesome Moisturizing kondicionierius. Bandysiu dar šampūną įsigyt, nes pabandymui ėmiau tik kondicionierių. Anksčiau mano šankys susiriebaluodavo jau antros dienos vakarą, o panaudojus šį kondicionierių, tai ištempdavau ir 3-4 dienas nesiplovus galvos Naudojau kartu su Fashionista šampūnu, o kvapas... pakeldavo visai dienai nuotaiką Šiuo metu esu bandymų stadijoj, todėl naudoju šampūną Dumb Blond ir kondicionierių Oatmeal and Honey. Bet manau, kad mano plaukučiai teigiamai reaguoja labiau į Dumb Blond šampūną, nei į kondicionierių..
Tai va, sekantis kartas, ir tolimesni manau, bus Tigi Love Peace & The planet Eco Awesome Moisturizing šampūnas ir kondicionierius dvynukai
Čia mano tokia patirtis
QUOTE(bresk5 @ 2010 07 29, 10:09)
Kondicionierius tikrai geras (mano plaukai sausi, linkę šiauštis, galiukai skilinėja), naudoju kau kažkelintą buteliuką. Ne tik po plovimo, bet ir ant sausų plaukų galiukų po truputį naudoju, manau, kad sumažino skilinėjimą.
Dar čia kažkas klausė apie sausus pažeistus plaukus. Siūlau išbandyt kaukę iš Joico (na ne Tigi, bet iš tos pačios "chebros") K-PAK reconstructor. Va toks:
O kaip manot ar cia apsimoka pirkti?
http://public.fotki.com/tigibedhead/
Nes kazkaip siustis tai gal ir pigiau bet sijntimas brangus, o jei noriu didelius turius siustis tai isviso daug. Tai galvoju sampuna ir kondic. is cia nusipirkti o koki aliejuka jau ir is ten galiu uzsisakyt
Nes kazkaip siustis tai gal ir pigiau bet sijntimas brangus, o jei noriu didelius turius siustis tai isviso daug. Tai galvoju sampuna ir kondic. is cia nusipirkti o koki aliejuka jau ir is ten galiu uzsisakyt
Gakl galit man kas patarti, kuris sampunas labiausiai tiktu, jei mano plaukai linke siaustis, nors nera sausi, tiesiog toks plaukas. Noreciau, kad butu glotnus.
QUOTE(*perlyte* @ 2010 09 12, 12:06)
O kaip manot ar cia apsimoka pirkti?
Nejokinkit - permeciau albumus ir kagi: viskas kainuoja brangiau maziausiai 15lt o kaikurios priemones ir 50lt, nei uzsienetiskuose parduotuvese
QUOTE(_mažule_ @ 2010 09 12, 15:31)
Nejokinkit - permeciau albumus ir kagi: viskas kainuoja brangiau maziausiai 15lt o kaikurios priemones ir 50lt, nei uzsienetiskuose parduotuvese
o kur jūs perkate tigi priemones
QUOTE(bresk5 @ 2010 09 12, 15:47)
o kur jūs perkate tigi priemones
I AZ, nes moderateres panaikins 'zuvingas' vietas
QUOTE(_mažule_ @ 2010 09 12, 13:53)
I AZ, nes moderateres panaikins 'zuvingas' vietas
Gal galite ir man parasyti is kur perkate?
QUOTE(kibirkstele* @ 2010 09 12, 16:21)
Gal galite ir man parasyti is kur perkate?
Jau nusiunciau
o kodėl turėtų moderatorės tai trinti beje kažkiek psl. atgal rastumėt adresus...
feelunique.com (nemokamas siuntimas, bet užtat prekės kiek brangesnės)
escentual.com
cheapsmells.com
beautybay.com
Visi psl. iš UK. Prieš perkant palyginkit kur pigiau gaunasi, nes vienam pigiau tas pats produktas kitam brangiau, vienam pagal svorį siuntimą skaičiuoja o kitam pagal prekių skaičių..
feelunique.com (nemokamas siuntimas, bet užtat prekės kiek brangesnės)
escentual.com
cheapsmells.com
beautybay.com
Visi psl. iš UK. Prieš perkant palyginkit kur pigiau gaunasi, nes vienam pigiau tas pats produktas kitam brangiau, vienam pagal svorį siuntimą skaičiuoja o kitam pagal prekių skaičių..
QUOTE(moocho @ 2010 09 12, 16:40)
o kodėl turėtų moderatorės tai trinti beje kažkiek psl. atgal rastumėt adresus...
Nepasakysiu kodel butent, sito jau geriau ju paciu paklauskit, bet mano pasisakymai del pigesniu budu isigyti ''tigi'' priemones, buvo ne karta ir ne du trinami.
Tad patikekit - patikrinta ant saves
beja, juk ne visos turi kreditines korteles tarptautiniams atsiskaitymams, tad anglisku parduotuviu nuorodos mazai kam ka pasako
mazule- ir mane domintu tada kur perkat