Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(bresk5 @ 2010 08 25, 15:25)
gal esate bandžiusios,kokie atsiliepimai
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 08 25, 18:11)

Esu bandžiusi, bet nieko gero pasakyt negaliu. Kažkaip jokio poveikio nesimatė, o netyčia padauginus plaukai išvis nemalonūs likdavo. Va paprastas nuplaunamas Superstar kondicionierius tai patiko
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas gali pakomentuoti mirksiukas.gif įsigyjau neseniai Catwalk Fashionista Big&Bigger Volumizing Foam, bet kažkaip nelabai suprantu kaip juo naudotis doh.gif čia yra putos kaip suprantu, reikia ant drėgnu plauku dėti...bet man kai spaudžiu išsilieja tas skystis o ne putos, plaukai labai susiklijuoja dėl to...vienu žodžiu esu nusivylusi doh.gif schmoll.gif prieš tai turėjau Superstar Blowdry, likau patenkinta o čia kažkoks nesusipratimas doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2010 08 26, 12:56)
Sveikos  4u.gif gal kas gali pakomentuoti  mirksiukas.gif įsigyjau neseniai Catwalk Fashionista Big&Bigger Volumizing Foam, bet kažkaip nelabai suprantu kaip juo naudotis  doh.gif čia yra putos kaip suprantu, reikia ant drėgnu plauku dėti...bet man kai spaudžiu išsilieja tas skystis o ne putos, plaukai labai susiklijuoja dėl to...vienu žodžiu esu nusivylusi  doh.gif  schmoll.gif prieš tai turėjau Superstar Blowdry, likau patenkinta o čia kažkoks nesusipratimas  doh.gif  verysad.gif

Aš turiu. Retai naudoju, bet kai reikia putų, tai puikiai veikia! Ir man putos išlenda, bet jeigu palaikai kurį laiką, tai jos virsta skysčiu. Bet šiaip tai normalios putos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2010 08 26, 12:56)
Sveikos  4u.gif gal kas gali pakomentuoti  mirksiukas.gif įsigyjau neseniai Catwalk Fashionista Big&Bigger Volumizing Foam, bet kažkaip nelabai suprantu kaip juo naudotis  doh.gif čia yra putos kaip suprantu, reikia ant drėgnu plauku dėti...bet man kai spaudžiu išsilieja tas skystis o ne putos, plaukai labai susiklijuoja dėl to...vienu žodžiu esu nusivylusi  doh.gif  schmoll.gif prieš tai turėjau Superstar Blowdry, likau patenkinta o čia kažkoks nesusipratimas  doh.gif  verysad.gif

Sveika, suplak pries naudojima ir bus putos smile.gif
Atsakyti
Kiek visokiu priemoniu plauku formavimui teko isbandyt, baisu net pagalvot. Ir del isleistu pinigu ir del plauku nusausejimi.
Sitas daiktas vertas net ir lietuviskos kainos Salon Pliuse biggrin.gif
Neriebina, nesausina, puikiai tinka formavimui. Jokiu apnasu ant plauku. 10 balu is 10.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 08 26, 16:43)
Kiek visokiu priemoniu plauku formavimui teko isbandyt, baisu net pagalvot. Ir del isleistu pinigu ir del plauku nusausejimi.
Sitas daiktas vertas net ir lietuviskos kainos Salon Pliuse  biggrin.gif
Neriebina, nesausina, puikiai tinka formavimui. Jokiu apnasu ant plauku. 10 balu is 10.

user posted image

o kaip ji reike naudoti,
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 08 26, 17:39)
o kaip ji reike naudoti,

Cia modeliavimo pasta, raso, kad galima ant dregnu ir ant sausu plauku. Man labiau patinka ant sausu, gal purumo daugiau buna tada g.gif truputi patrint tarp delnu ir formuot sukuosena mirksiukas.gif
Atsakyti
perskaiciau temuke, bet gal yra dar atsiliepinu apie Dream drops ? ar tikrai jo uztenka tik menesiui g.gif labai gundausi nusipirkti 4u.gif ir dar kokius sampunu blondines naudoja , tik is tos serijos blondinems ? g.gif
Papildyta:
ir kas cia per daiktas , kazkaip nelabai supratau :
user posted image
Atsakyti
Internete beskaitydama aprašymus susidomėjau "TIGI Catwalk FASHIONISTA", "TIGI Catwalk HEADSHOT", "TIGI BED HEAD DUMB BLONDE" šampūnais bei kondicionieriais. Kuriuos vertėtų išbandyti, jei mano plaukai dažyti, sausi, stori ir linkę šiauštis bei veltis?
Atsakyti
QUOTE(fdf @ 2010 09 05, 14:05)
Internete beskaitydama aprašymus susidomėjau "TIGI Catwalk FASHIONISTA", "TIGI Catwalk HEADSHOT", "TIGI BED HEAD DUMB BLONDE" šampūnais bei kondicionieriais. Kuriuos vertėtų išbandyti, jei mano plaukai dažyti, sausi, stori ir linkę šiauštis bei veltis?

na mano plaukuciai sviesinti, ir ziauriai veliasi, tai as dziaugiuosi "TIGI Catwalk FASHIONISTA", sampunu ir balzamu thumbup.gif juos naudojau pries metus labai patiko, dabar vel gavau dovanu tongue.gif tai visa baisiai dabar patenkinta wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2010 08 06, 19:56)
aha, ir aš gavau, ten 15proc. nuolaidos ne tik dideliem "twinpack'am", bet ir apskritai visai Tigi produkcijai. Dabar galvoju, gal man pabandyti kurį nors iš tų trijų naujų šampūnų+kondicionierių g.gif gautųsi apie 18eu už komplektą. Bet net nežinau kurį bandyt (mano plaukai dažyti) g.gif gal kuri jau bandėt? arba bent žinot, kuris skaniausiai kvepia? bigsmile.gif čia kalbu apie  "Bed Head Urban Antidotes"
user posted image

turiu sios linijos sampuna ir kond. 3 (raudonas) galiu pasakyti tik teigiamus atsiliepimus mano plaukai dazyti, tiesinu znyplem ir t.t. zodziu negailiu ju, tai sis sampunas man juos kaip cia isireiksti rolleyes.gif tarsi atgaivina zodziu suglotnina, plaukai neatrodo pavarge ir t.t. kam puciasi jie gali drasiai naudoti, taip pat rekkomanduociai kuriu plaukai labai sausi sausi
Atsakyti