Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

Sveikos,

Turejau is TIGI control freak, bet nepatiko. Kazkokie kaip neplauti plaukai buvo.
Self Absorbed - labiau patiko uz freak control. Visdar turiu nenuplaunama Ego Boost, tai bent man nieko ypatingo.
Dabar neapsisprendziu ar reikia Dumb Blond ar geriau S-Factor smothing serija.. Gal kas gali palyginti, is patirties...

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 08 12, 18:17)
koki šampūna ir kondicionierių naudoti sausies pažeistiems plaukams

man ir reikia zinot, bet kiek klausiu, niekas neatsako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 13, 22:05)
man ir reikia zinot, bet kiek klausiu, niekas neatsako  biggrin.gif

Neatsako, nes kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Perskaiciau visas temas apie TIGI, kas tinka vienai- netinkai kitai, stai Jums nuomones. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 14 rugpjūčio 2010 - 05:16
QUOTE(fuksė @ 2010 08 14, 06:16)
Neatsako, nes kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Perskaiciau visas temas apie TIGI, kas tinka vienai- netinkai kitai, stai Jums nuomones.  mirksiukas.gif

Tai tas pats galioja tuomet visoms temoms biggrin.gif Daznai nuomones sutampa, o apie pazeistus plaukus nelabai radau siose temose atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 15, 12:15)
Tai tas pats galioja tuomet visoms temoms biggrin.gif Daznai nuomones sutampa, o apie pazeistus plaukus nelabai radau siose temose atsiliepimu

O as supratau, kad Dump blond vienoms labai padejo, kitoms jokio poveikio, taciau manyciau tai dazniausia minetina priemone skirta pazeistiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2010 08 13, 18:35)
Sveikos,

Turejau is TIGI control freak, bet nepatiko. Kazkokie kaip neplauti plaukai buvo.
Self Absorbed - labiau patiko uz freak control. Visdar turiu nenuplaunama Ego Boost, tai bent man nieko ypatingo.
Dabar neapsisprendziu ar reikia Dumb Blond ar geriau S-Factor smothing serija.. Gal kas gali palyginti, is patirties...

Dekui 4u.gif

Asmeniskai man Dumb Blond labiau patiko, S-Factor Smoothing atidaviau, jis man sukietindavo plaukus, bet gal toks jo poveikis ir turi buti, kadangi jis islygina plauka, kazkiek apsunkindamas ji.
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2010 08 13, 18:35)
Sveikos,

Dekui 4u.gif

Man tai Dumb blond labai apsunkindavo plauką. Mano riebios ir šiaip šaknys, o galai sausi, tai kažkaip švariai neišplaudavo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2010 08 16, 10:53)
Man tai Dumb blond labai apsunkindavo plauką. Mano riebios ir šiaip šaknys, o galai sausi, tai kažkaip švariai neišplaudavo.  schmoll.gif

Jis skirtas sausiems, dazymu pazeistiems plaukams, jei riebaluojasi plauku saknys, o galiukai sausi - reikia naudoti plaukus tausojanti, svelnu sampuna, o ant galiuku tepti gera kauke kaskart po plovimo 4u.gif
Atsakyti
Labas,
Tigi priemones plaukams naudoju jau senokai, taigi galiu pasidalinti patirtimi kas patiko, o kas ne. Mano plaukai vidutinio storumo sausais galiukais ir itin greit susiriebaluojančiomis šaknimis (dry.gif ), nepaklusnūs, linkę banguotis. Taip pat dažyti. Mėgsta šiauštis, ypač esant drėgnam orui.
Man labai patinka Tigi Fashionista šampūnas ir kondicionierius dažytiems plaukams. Kadangi, dažniausiai plaukus dažau rudai su raudonu atspalviu...tas raudonis greitai nusiplauna. Pastebėjau, kad su šiuo šampūnu spalva išlieka ilgiau. Plaukai minkšti ir ypač lengvai išsišukuoja.

Tigi Brunette Goddess šampūnas ir kondicionierius visai patiko, nors didelio skirtumo nepastebėjau. Plaukai purūs ir švelnūs, bet nepasakyčiau, kad kažkuo ypatingi. Nors šiaip, tai yra mano "atsarginis šampūnas", kai daugiau jokio kito nėra.

Moisture Maniac naudoju dabar, nes pasak gamintojų, tai šampūnas skirtas plaukams su greit besiriebaluojančioms šaknimis, bet sausais galiukais. Kol kas nieko negaliu pasakyti. Plaukai vis dar taip pat riebaluojasi, bet čia gal reiktų ilgiau panaudoti, kad matytųsi nauda. Pastebėjau, kad jis gan sunkiai išsiplauna nuo šaknų... Todėl mąstau, kad gal jo taip išskalauti kaip tą darau aš nereikia. Gal tuomet ir efektas bus geresnis. Šiaip ar taip, plaukai nuo jo tikrai žvilga.

Oatmeal and Honey Shampoo yra, tikriausiai, pats blogiausias mano kada bandytas šampūnas. Atidaviau ji mamai. Fu! schmoll.gif Apsunkindavo, suveldavo ir suriebaluodavo plaukus. Daugiau niekada gyvenime. Beje, mamai jis patiko. Bet ji šviesinasi plaukus, todėl jos plaukas yra sausesnis. Gali būti, kad dėl to ir geriau jai. Taip pat turiu draugę, kuri naudoja tik šios serijos produktus. Bet jos plaukai sausoki ir laaaaabai ploni.

Headshot Heavenly Hydrating Shampoo man patiko. Labai skaniai kvepia biggrin.gif O ir plaukai nuo jo buvo itin žvilgantys ir purūs. thumbup.gif

Taigi, šampūnai tikrai suteikia purumo ir žvilgesio, bet nei vienas nepadėjo išspręst problemos : riebios šaknys, sausi galiukai.

Plaukų priežiūros ir modeliavomo priemonės:
Rekomenduoju Small Talk. Skaniai kvepia, tikrai suteikia apimties ir spindesio. Sakyčiau, bene geriausia priemonė. thumbup.gif
After Party Smoothing Cream labai gera priemonė sausiems galiukams. Išlygina plauko paviršių, gerai susigeria. Labai taupiai naudojasi. Šią priemonę irgi užskaitau.
Tikriausiai, daugumai patinka purūs, nuo šaknų pakelti plaukai. Man irgi... mirksiukas.gif Tam išbandžiau Root Boots Spray. Šiek tiek pakėlė, bet nieko ypatingo. Ta pati galima padaryti su apvaliu šepečiu arba velcro (nežinau lietuviško pavadinimo) suktukais. Taip pat, nieko ypatingo yra Headrush Shine. Žvilgesio tikrai suteikia, bet jei netyčia užpurkši daugiau, plaukai atrodo riebaluoti.
Superstar Blowdry Lotion skirtas padidinti plaukų apimtį. Veikia... bet trumpam. Mano plaukai labai reaguoja į bet kokius oro pasikeitimus. Taigi, jei lauke oras šiltas ir sausas (kas nutinka itin retai), tuomet plaukai išlieka dideli. O jei nors šiek tiek drėgniau, rezultatas dingsta jau po 5 min.
Ir pabaigai, esu išbandžiusi Tigi plaukų lakus. Dabar pavadinimų nepamenu, bet nei vienas nėra vertas dėmesio. Visiskai jokio poveikio. Nevertas pinigų. schmoll.gif

Na, tikiuosi, kažkam padėjau. smile.gif
Atsakyti
O as buvau isbanziusi taip pat keleta TIGI variantu, tai ir naudotu Oatmeal and Honey Shampoo, Dump blond bei Superstar labiausiai patiko paskutinis. Plaukai po jo tokie minkstuciai ir puruciai. Beja mano plaukai sviesinti, tad pats plaukas sausas, o ties saknimis riebaluojasi. Tai man Superstar thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos TIGI gerbėjos,aš turiu naują, nenaudotą TIGI BED HEAD CREATIVE GENIUS skystą žėlė,tai jei kam patinka ir reikia, rasite ją už pusę kainos skyrelyje "Kosmetikos išparduotuvė" 4u.gif
Atsakyti
gal esate bandžiusios,kokie atsiliepimai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bresk5: 25 rugpjūčio 2010 - 14:26