Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

Labuka, gal galetumete patarti kokia garbanu formavimui priemone is Tigi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2010 07 26, 11:30)
Labuka, gal galetumete patarti kokia garbanu formavimui priemone is Tigi  4u.gif

Man kol kas paciausias Tigi Catwalk Curls Rock Amplifier
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zinke: 26 liepos 2010 - 15:07
QUOTE(Zinke @ 2010 07 26, 17:05)
Man kol kas paciausias Tigi Catwalk Curls Rock Amplifier
user posted image

Ar teisingai supratau, kad ta priemone reikia tepti pries sukant garbanas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2010 07 26, 16:19)
Ar teisingai supratau, kad ta priemone reikia tepti pries sukant garbanas?  4u.gif

as supratau, kad jums reikia garbanotiems plaukams garbanoms formuoti smile.gif
o sukant dirbtinai nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2010 07 26, 18:42)
as supratau, kad jums reikia garbanotiems plaukams garbanoms formuoti  smile.gif
o sukant dirbtinai nezinau  g.gif

Neaiskiai parasiau ax.gif
Taip, pas mane tiesus plaukai ir noriu sukti garbanas, tik reikia kazko , kas padetu joms issilaikyti 4u.gif
Atsakyti
ar sitas vertas demesio ? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, ar Escentual.com siuncia i LT?
Kazin kodel temuke tokia negyva, ar jau niekas nebeperka TIGI?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 07 28, 13:51)
Sveikos, ar Escentual.com siuncia i LT?
Kazin kodel temuke tokia negyva, ar jau niekas nebeperka TIGI?

Labas,
siuncia, siuncia. Bet brangu pasidare is ten siustis, nes siuncia iki 2 kg, jei nori daugiau, padvigubins siuntimo mokesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2010 07 28, 13:57)
Labas,
siuncia, siuncia. Bet brangu pasidare is ten siustis, nes siuncia iki 2 kg, jei nori daugiau, padvigubins siuntimo mokesti  mirksiukas.gif

o iki 2 kg. tai cia kiek buteliuku?
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2010 07 28, 13:57)
Labas,
siuncia, siuncia. Bet brangu pasidare is ten siustis, nes siuncia iki 2 kg, jei nori daugiau, padvigubins siuntimo mokesti  mirksiukas.gif

Jie viena rašo aprašyme, kita skaičiuoja realybėje. Kainų aprašyme parašyta kad kainuoja 5 svarus (iki 2kg), bet jeigu įsidedu į krepšelį kremą, kuris tikrai 2kg nesveria, tai pasirinkus šalį skaičiuoja £9.50 už pristatymą (spėju, kad jie Lietuvos nepriskiria prie centrinės europos šalių). Iš tiesų gaila, nes man patiko šis puslapis ir teko ne vieną kartą iš jo siųstis, bet dabar deja renkuosi kitus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2010 07 28, 15:54)
Jie viena rašo aprašyme, kita skaičiuoja realybėje. Kainų aprašyme parašyta kad kainuoja 5 svarus (iki 2kg), bet jeigu įsidedu į krepšelį kremą, kuris tikrai 2kg nesveria, tai pasirinkus šalį skaičiuoja £9.50 už pristatymą (spėju, kad jie Lietuvos nepriskiria prie centrinės europos šalių). Iš tiesų gaila, nes man patiko šis puslapis ir teko ne vieną kartą iš jo siųstis, bet dabar deja renkuosi kitus.  schmoll.gif

o kaip sis: http://www.feelunique.com/hair
kiek suprantu nemokamai siuncia.
Atsakyti
gal kuri esate bandžiusi,planuoju isigyti,ar verti demesio
gydomasis kondicionierius
user posted image
nenuplaunamas kondicionierius
user posted image
Atsakyti