Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

Sveiki, noriu patarimo. Koki geriausia pirkti Tigi sampuna, jei mano plaukas puciasi ir galai sauseja? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2010 05 21, 15:38)
feelunique.com - kai kas truputį brangiau nei kitur, bet jie siunčia nemokamai thumbup.gif todėl patariu lyginti prekių krepšelius, kartais vienam psl. pigiau, kartais kitam.
ir užsiregistruokit jau minėtų puslapių news-email'us, kartais atsiunčia plaukų priežiūrai (arba netgi viskam) 10proc nuolaidas ir pan.

O tai pigiau nei LT pardeje pirkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 07 08, 19:18)
O tai pigiau nei LT pardeje pirkti?  blush2.gif

tai zinoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 07 08, 19:18)
O tai pigiau nei LT pardeje pirkti?  blush2.gif

drinks_cheers.gif Tikrai TAIP;)
Atsakyti
Pradejau naudoti sampuna ir kondicionieriu TIGI Superstar, tai labai esu patenkinta siomis priemonemis smile.gif Plaukuciai tokie purus thumbup.gif
Atsakyti
Man pasiūlė SALON'e šį daiktą kaip šaknų atkėleją g.gif Gal kuri bandėt, ką manot ar sąmonę man čia pasiūlė? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šilkverpė @ 2010 07 16, 21:44)
Man pasiūlė SALON'e šį daiktą kaip šaknų atkėleją  g.gif  Gal kuri bandėt, ką manot ar sąmonę man čia pasiūlė?  4u.gif

user posted image

Jei jo kaina didesne nei 45lt tai vienareiksmiskai ne per labiausias ju pasiulymas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 07 16, 22:39)
Jei jo kaina didesne nei 45lt tai vienareiksmiskai ne per labiausias ju pasiulymas  4u.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Man toks pat įtarimas kilo (65 Lt) Ačiū už nuomonę lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
gal esate bandžiusios ši seruma garbanotiems plaukams,ar sutvarko garbanas, nesausina plaukų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2010 07 08, 20:17)
Sveiki, noriu patarimo. Koki geriausia pirkti Tigi sampuna, jei mano plaukas puciasi ir galai sauseja?  4u.gif  blush2.gif

gal pabandyk control freak. as turiu ir sampuna, ir kondisina, tai pasiputima tikrai kazkiek nuima, nesausina.
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 07 20, 08:50)
gal esate bandžiusios ši  seruma garbanotiems plaukams,ar sutvarko garbanas, nesausina plaukų
user posted image

ir man labai aktualus sis klausimas blush2.gif gal kas turit?
mano ilgi, bet naturaliai garbanojas jei ne dziovinu fenu ir netiesinu, o labai nemegstu putu ir zeliu plaukams, man patinka kai jie buna minkstuciai ir nesijaucia visu priemoniu
Atsakyti
mergytes vilnietes, gal kuri naudojat briuneciu sampuna su balzamu ir galetumet po laseli pasidalinti, zinoma, ne uz dyka ax.gif
Atsakyti