Sveiki, noriu patarimo. Koki geriausia pirkti Tigi sampuna, jei mano plaukas puciasi ir galai sauseja?
QUOTE(moocho @ 2010 05 21, 15:38)
feelunique.com - kai kas truputį brangiau nei kitur, bet jie siunčia nemokamai todėl patariu lyginti prekių krepšelius, kartais vienam psl. pigiau, kartais kitam.
ir užsiregistruokit jau minėtų puslapių news-email'us, kartais atsiunčia plaukų priežiūrai (arba netgi viskam) 10proc nuolaidas ir pan.
ir užsiregistruokit jau minėtų puslapių news-email'us, kartais atsiunčia plaukų priežiūrai (arba netgi viskam) 10proc nuolaidas ir pan.
O tai pigiau nei LT pardeje pirkti?
Pradejau naudoti sampuna ir kondicionieriu TIGI Superstar, tai labai esu patenkinta siomis priemonemis Plaukuciai tokie purus
QUOTE(Šilkverpė @ 2010 07 16, 21:44)
Man pasiūlė SALON'e šį daiktą kaip šaknų atkėleją Gal kuri bandėt, ką manot ar sąmonę man čia pasiūlė?
Jei jo kaina didesne nei 45lt tai vienareiksmiskai ne per labiausias ju pasiulymas
QUOTE(_mažule_ @ 2010 07 16, 22:39)
Jei jo kaina didesne nei 45lt tai vienareiksmiskai ne per labiausias ju pasiulymas
Man toks pat įtarimas kilo (65 Lt) Ačiū už nuomonę
QUOTE(kibirkstele* @ 2010 07 08, 20:17)
Sveiki, noriu patarimo. Koki geriausia pirkti Tigi sampuna, jei mano plaukas puciasi ir galai sauseja?
gal pabandyk control freak. as turiu ir sampuna, ir kondisina, tai pasiputima tikrai kazkiek nuima, nesausina.
QUOTE(bresk5 @ 2010 07 20, 08:50)
ir man labai aktualus sis klausimas gal kas turit?
mano ilgi, bet naturaliai garbanojas jei ne dziovinu fenu ir netiesinu, o labai nemegstu putu ir zeliu plaukams, man patinka kai jie buna minkstuciai ir nesijaucia visu priemoniu
mergytes vilnietes, gal kuri naudojat briuneciu sampuna su balzamu ir galetumet po laseli pasidalinti, zinoma, ne uz dyka