Gal galite patarti koki kondicionieru/kauke LABAI gerai drekinanti rekomenduoti? Plaukai po cheminio tai labai issausejo Zadejau ir sampuna pirkti, bet ir taip pleiskanu turiu (padeda tik Fructis sampunas ) tai bijau naudoti kitka Reikia jau pirkti, bet kazkaip atsakymu daug negavau. Butu geriau kad butu is tu kuriu pakuotes yra po daugiau pvz 400ml, nes labai kiti greit baigias
Gal Oatmeal And Honey, Moisture Maniac, Headshot Conditioner, Absorbed Conditioner O gal is S factor HEALTH FACTOR CONDITIONER ir leave in PAPAYA purskikli kartu naudoti?
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 24, 22:39)
Gal galite patarti koki kondicionieru/kauke LABAI gerai drekinanti rekomenduoti? Plaukai po cheminio tai labai issausejo Zadejau ir sampuna pirkti, bet ir taip pleiskanu turiu (padeda tik Fructis sampunas ) tai bijau naudoti kitka Reikia jau pirkti, bet kazkaip atsakymu daug negavau. Butu geriau kad butu is tu kuriu pakuotes yra po daugiau pvz 400ml, nes labai kiti greit baigias
Gal Oatmeal And Honey, Moisture Maniac, Headshot Conditioner, Absorbed Conditioner
Gal Oatmeal And Honey, Moisture Maniac, Headshot Conditioner, Absorbed Conditioner
Pirma patarciau ne sampunus rinktis, o nuo pleskanu pasigydyti
Pakankamai ilgai naudoju ivairiausius ''tigi''us, ir galiu atsakingai teigti, kad pleiskanu butent nuo ju neatsiranda.
Kai man po maxmines Nivejos, pirktos plauti galva po treniruociu, bo didesnes ''tigi'' bonkutes tiesiog netipdavo i sportine tase, man atsirado pleiskanos, mano itarymas krito ant ''tigi''u - taip sutapo kad to metu perskaiciau forume keliu mamyciu neigiamus komentarus del nesveikos chemines sampunu bei kondicioneriu sudeties. Nu pleiskanas as labai efektiviai naikindavau varnalesu aliejumi arba 100% kokosu sviestu, tuo paciu pagerinau ir bendra plaukuciu isvaizda ir bukle. Bet pasibaigus Nivejai pleiskanos nebeatsirasdavo, o ''tigi''ais as ir nenustodavau namie plauti galva, tad savaime pasiprase isvada kad ''tigi''ai buvo nieko deti.
Galiu drasiai rekomenduoti visus su kaikuriom isimtimis, pvz. Tigi Bed Head Control Freak serijos priemones visai nepatiko.
Pleiskanu man nuo Garnier Fructis neatsiranda, tai nezinau ar noriu keisti si sampuna
Man svarbiau plauka drekinti siuo metu, o ne ieskoti naujos priemones nuo pleiskanu
Man svarbiau plauka drekinti siuo metu, o ne ieskoti naujos priemones nuo pleiskanu
QUOTE(_mažule_ @ 2010 06 24, 23:21)
Pakankamai ilgai naudoju ivairiausius ''tigi''us, ir galiu atsakingai teigti, kad pleiskanu butent nuo ju neatsiranda.
nemanau, kad galima taip atsakingai teigti, jog nuo ju neatsiranda pleiskanu, kai remiates tik sava patirtimi as kiek esu naudojusi ir maksiminiu ir prof. liniju sampunu,niekada neturejau tokios problemos, kaip pleiskanos nesakau,kad tigis yra s...bet galiu drasiai tvirtinti, kad butent nuo jo man atsirado pleiskanu,kadangi tik ji viena tuo metu naudojau, o ir su regejimu problemu neturiu,tikrai man jos nesivaidena siaip kartais panaudoti ji gal ir galima,bet butent mano plaukams ilgiau vartoti ji negalima...nu kiek skaiciau,tai ne as vienintele cia tokia,kuriai netiko o vat apie S-factor serijos tiesinimo krema galiu pasakyti teigiamus atsiliepimus, plaukai net be tiesintuvo, istiesinti tik dziovintu labai graziai krenta ir kas svarbiausia - nesuriebalavo plauku
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 15, 07:54)
ar veiksmingos tigi priemones garbanotiem ,sausiems plaukams
Parašysiu savo patirtį šiame fronte
Neseniai man brukte įbruko šią priemonę ir likau maloniai nustebinta ir patenkinta
1. Ant dregnų garbanu užtepus ir išdžiovinus (reikia nedielio kiekio), fiksuoja ir paskirsto dailiai garbanas, jų neapsunkina
2. Kvepia saldainiais ar kažkokia buble gum
3. Dalinai pamaitina plauką, nes yra rieboko kremuko konsistencijos
P.S. Ant jau sausų plaukų užtepus, pafiksuoja kaip žėlė
Papildyta:
Dar noriu Jūsų patarimo. Vis žadu išbandyti ROOT BOOST'ą tik dabar mačiau jų du. Kokį esate bandžiusios?
ar
QUOTE(Šilkverpė @ 2010 06 27, 17:20)
Dar noriu Jūsų patarimo. Vis žadu išbandyti ROOT BOOST'ą tik dabar mačiau jų du. Kokį esate bandžiusios?
Aš turiu tą mėlyną. Šiaip fainas, bet tokio super stebuklo kaip tikėjausi, nepadarė. Bet pabandyt verta, nesigailėjau, kad pirkau.
QUOTE(As_nematoma @ 2010 06 28, 08:28)
Aš turiu tą mėlyną. Šiaip fainas, bet tokio super stebuklo kaip tikėjausi, nepadarė. Bet pabandyt verta, nesigailėjau, kad pirkau.
Ačiū, reikės pabandyti. Nes iki šiol naudojau KEUNE root volumizer'į, tai jau pabodo, o ir kvapo 'skanesnio' norisi, o TIGI priemonės, kaip žinia, kvapų 'saldybe' lenkia visas kitas
Nagi, kaip žadėjau pakomentuoju šmapūną ir kondicionierių Walking on sunshine. Tikrai smagus, kvepia neįkyriai, nors kadangi be sulfatų, šiek tiek mažiau putoja negu dauguma šampūnų, todėl kyla noras jo daugiau piltis, taigi gali būti neekonomiškas. bet šiaip tai labai maloniai ant plaukų jaučiasi, tikrai vertas savo kainos.
QUOTE(As_nematoma @ 2010 06 28, 14:33)
Nagi, kaip žadėjau pakomentuoju šmapūną ir kondicionierių Walking on sunshine. Tikrai smagus, kvepia neįkyriai, nors kadangi be sulfatų, šiek tiek mažiau putoja negu dauguma šampūnų, todėl kyla noras jo daugiau piltis, taigi gali būti neekonomiškas. bet šiaip tai labai maloniai ant plaukų jaučiasi, tikrai vertas savo kainos.
Aciu, kad nepamirsai musu ir pasigyrei
Del sampunu be sulfatu - dabar mano naudojamas Some Like It Hot sampuniukas, kurio sudetyje ir nera siu ''kaku'', putuoja kaip nzn koks Ferry's, kartais net vieno plovimo vietoj iprastu dvieju uztenka plaukucius svariai isplauti, itariu kad skalsumas ne nuo sulfatu priklauso, o nuo kitko. Nesu chemijos profe, bet gal kas kitas labiau ismano apie tai ir patars i ka butent sampuno sudetyje reikia atkreipi demesi, norit kad jis butu pakankamai skalsus.
QUOTE(Šilkverpė @ 2010 06 27, 17:20)
Dar noriu Jūsų patarimo. Vis žadu išbandyti ROOT BOOST'ą
Nelabai as ka patarsiu, nes is Your Highness Volume serijos turiu tik siuos du
Siek tiek patiesina ir suminkstina, ipatingai nieko nuo galvos nepakelia, bet zvilgesio plaukai igauna kaip reikalas. Kremukas naudojamas kaip ''blow-dry'', tai yra tik ant dregnu plauku ir pries dziovinima fenu, tad galimas dalykas kad gal nemoku teisingai issidziovinti, del ko ir reikiamo efekto nepamaciau
Sitas jau papurina ir pazvilgina plauka labiau, naudoju kaip uzbaigianti priemone pasipurksdama i palaidu plauku vidu.
Nu o plauku sankyms pakelti naudoju sita
Tai riebina ir apsunkina plauka ziauriai, o kadangi Your Highness Volume turimi ''tigi''ukai paleka plaukucius lengvus, nesvarius ir visai ju nesulipdo, pasiskaicius tema siandien uzsisakiau tos pacios serijos Root Boost'a, manau kad tures pasirodyti geriau nei dabartinis
Ir apie Your Highness Volume kvapa - geliu aromatas, is kurio labiau issiskyria jazminai, neturi nieko bendro su cheminiais saldainiu ar kramtoskes ankstesniu ''tigi''u seriju kvapais. Ilgai nesilaiko, bet besinaudojant nusiteiksit ypac romantiskai
Labuka, labai reikia jusu patarimo. Mano plaukai sviesinti, sausi, prie saknu "rieboki" kas geriau priemones is TIGI Bedhead Some Like It ar priemones skirtos blondinems . Nes esu turesjusi Moisture Maniac, tai isplauta galva atrodydavo kaip riebaluota. Turedavau kaitalioti nuolatos sampunus. Gal sakau is anksciau mano isvardintu priemoniu neapunkintu taip plauku
Aciu uz patarimus
Aciu uz patarimus