Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(gintaarielis @ 2010 05 18, 11:38)
Norėčiau patarimo, kokias priemones geriau pirkti ilgiems, natūraliems, šviesiems plaukams. Kad mažiau slinktų, šakotųsi, saugotų.

Sio metu naudoju sampuna ir kondicioneriu Bed Head Some Like It Hot Shampoo
user posted image
user posted image
Is visu bandytu pries tai sitie man patys geriausi - kai pasibaigs, pirksu dar thumbup.gif
Be to kad glotnina ir svelinina plauka, dar ir apsaugo nuo dregmes, karscio ir kas labai aktualu vasara nuo ultravioletiniu spinduliu.
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 05 18, 12:52)
Sio metu naudoju sampuna ir kondicioneriu Bed Head Some Like It Hot Shampoo
[img]]
Is visu bandytu pries tai sitie man patys geriausi - kai pasibaigs, pirksu dar  thumbup.gif
Be to kad glotnina ir svelinina plauka, dar ir apsaugo nuo dregmes, karscio ir kas labai aktualu vasara nuo ultravioletiniu spinduliu.

Ačiū už atsakymą. Kaip tik galvojau apie šią priemonę. Na, šampūno dar daug turiu, bet vat kondicionieriu pirksiu iš šios serijos. O gal kas gali dar rekomeduoti ką galiukams? Ar kaukę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 gegužės 2010 - 15:45
esu labai patenkinta sia priemone wub.gif

user posted image

plaukai graziai atrodo, tampa tokie paklusnus, lengva formuoti, neriebina ir kvapas malonus rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 05 18, 12:45)
esu labai patenkinta sia priemone  wub.gif

plaukai graziai atrodo, tampa tokie paklusnus, lengva formuoti, neriebina ir kvapas malonus  rolleyes.gif

as turejau tokia priemone, tai visiskai nepatiko, ismeciau
man isvis nepatinka tie nenuplaunami kondicionieriai...
dabar turiu foxy curls tai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos padekit, nezinau kas geriau butu, mano plaukai sviesus, naturaliai ir dar padazyti, nuo mazens ziauriai velesi, tokie kaip siaudai, stori..nezinau koki sampuna ir balzama pirkti, ar siaip paprasta ir ziureti i tai, kad velesi ar butent blondinems g.gif

ir beje kur perkate priemones? 4u.gif
Atsakyti
mergytes 4u.gif neturiu kantrybes perskaityti visos temeles...

brukstelekit i AZ 1-2-3 internetinius puslapius, kuriais pasitikite, naudojates, is kuriu lietuvaitems pigiausia ir labiausiai apsimoka uzsakineti sita geruma - TIGI ax.gif
Atsakyti
Beautybay.com

Fragrancedirect.co.uk

Lookfantastic.com

Atsakyti
feelunique.com - kai kas truputį brangiau nei kitur, bet jie siunčia nemokamai thumbup.gif todėl patariu lyginti prekių krepšelius, kartais vienam psl. pigiau, kartais kitam.
ir užsiregistruokit jau minėtų puslapių news-email'us, kartais atsiunčia plaukų priežiūrai (arba netgi viskam) 10proc nuolaidas ir pan.
Atsakyti
Labas rytas, norėčiau patarimo dėl TIGI. Vis neišsirenku kokį pirkt:) blush2.gif Gal kas gali paaiškint esminius skirtumus tarp Superstar ir Control freak. Mano plaukai vidutinio ilgio, ganetinai tiesus taciau galai linkę šiauštis, suktis. taip pat dar norėjau paklausti kaip Jums su galvos odos jautrumu, ar nepadidėja jis nuo TIGI? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amalta @ 2010 05 26, 08:58)
Labas rytas, norėčiau patarimo dėl TIGI. Vis neišsirenku kokį pirkt:) blush2.gif  Gal kas gali paaiškint esminius skirtumus tarp Superstar ir Control freak. Mano plaukai vidutinio ilgio, ganetinai tiesus taciau galai linkę šiauštis, suktis. taip pat dar norėjau paklausti kaip Jums su galvos odos jautrumu, ar nepadidėja jis nuo TIGI? 4u.gif

Superstar linija skirta dazytiems plaukams. Taip pat suteikia apimti 4u.gif
Control Freak linija glotnina ir tiesina bei israizgo plaukucius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2010 05 18, 16:28)
dabar turiu foxy curls tai  thumbup.gif
user posted image

Gal kas naudojo si krema garbanu formavimui ir galetu parasyti atiliepimus...
Koki efekta duoda, stipriai ar lengvai fiksuoja, nesulipina plauku?
Atsakyti
Gl kuri naudojot sia priemone, labai noreciau isgirsti atsiliepimus 4u.gif

user posted image

Atsakyti