QUOTE(juratata @ 2010 05 06, 19:20)
as neseniai pradejau naudoti foxy curls serija...
man patinka ir sampunas ir kondicionierius, labai skaniai kvepia, plaukai lieka svelnus... taip pat turiu krema (turiu dar viena ir atliekama, jei domina i az) ji bandziau tept ir ant sausu ir ant dregnu plauku, niu nzn neina man pasidaryt graziai plauku is kart issiplovus galva, mano plaukai graziausiai atrodo antra diena
o ir nuo plauko priklauso kokias garbaneles tos priemones padarys... maniskiai labai nesigarbanoja, o tik banguojasi tai su truo kemu issitepus delnus "pagniauzau" plauku is apacios ir visai graziai padaro jis, nesulipina plauku...galima sakyt esu patenkinta
man patinka ir sampunas ir kondicionierius, labai skaniai kvepia, plaukai lieka svelnus... taip pat turiu krema (turiu dar viena ir atliekama, jei domina i az) ji bandziau tept ir ant sausu ir ant dregnu plauku, niu nzn neina man pasidaryt graziai plauku is kart issiplovus galva, mano plaukai graziausiai atrodo antra diena
o ir nuo plauko priklauso kokias garbaneles tos priemones padarys... maniskiai labai nesigarbanoja, o tik banguojasi tai su truo kemu issitepus delnus "pagniauzau" plauku is apacios ir visai graziai padaro jis, nesulipina plauku...galima sakyt esu patenkinta
As irgi naudoju foxy curls ;-) man patinka, naudoju sampuna, kondicioneriu ir kremuka, ....siiap kremuka naudoju tik ant slapiu plauku, isplovus galva,,,ir viskas...leidizu plaukams patiems isdziuti,,,suformuoja garzias garbanas, plaukai nepasisiausia ...( siaip mano plaukai is prigimties labai garbanoti ) tai zodziu esu patenkinta :-)
Papildyta:
merginos gal kas naudoja TIGI S-factor COLOR SAVVY CONDITIONER ??? kadangi megeja patieisnti plaukucius, prie stai naudojau TIGI S-factor SMOOTHING CONDITIONER.... ir dabar uzsisakiau TIGI S-factor COLOR SAVVY CONDITIONER ..nu ka zinau,,,man jis smirda ( ti kai atidariau bionke, ebrods skaniai kvepejo, bet pardejus naudoti, nu nzn, fuiiii :-( net nzn kuo... TIGI S-factor SMOOTHING taip skaniai kvepejo.,,,o sitas , fuii :-( gal kas naudoja , ar naudojo pasidlainkit atsiliepimais :-)
P.S. pirkau inetrnete fragnancedirect.co.uk... gal ko nors pripile ten....:-( siaip daznai is ten uzsisakineju, tai visada viskas tavrkoj buvo...reikes man i salonplius uzeiti, pauostyti ...