Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(juratata @ 2010 05 06, 19:20)
as neseniai pradejau naudoti foxy curls serija...
man patinka ir sampunas ir kondicionierius, labai skaniai kvepia, plaukai lieka svelnus... taip pat turiu krema (turiu dar viena ir atliekama, jei domina i az) ji bandziau tept ir ant sausu ir ant dregnu plauku, niu nzn neina man pasidaryt graziai plauku is kart issiplovus galva, mano plaukai graziausiai atrodo antra diena
o ir nuo plauko priklauso kokias garbaneles tos priemones padarys... maniskiai labai nesigarbanoja, o tik banguojasi tai su truo kemu issitepus delnus "pagniauzau" plauku is apacios ir visai graziai padaro jis, nesulipina plauku...galima sakyt esu patenkinta  thumbup.gif

As irgi naudoju foxy curls ;-) man patinka, naudoju sampuna, kondicioneriu ir kremuka, ....siiap kremuka naudoju tik ant slapiu plauku, isplovus galva,,,ir viskas...leidizu plaukams patiems isdziuti,,,suformuoja garzias garbanas, plaukai nepasisiausia ...( siaip mano plaukai is prigimties labai garbanoti ) tai zodziu esu patenkinta :-)
Papildyta:
merginos gal kas naudoja TIGI S-factor COLOR SAVVY CONDITIONER ??? kadangi megeja patieisnti plaukucius, prie stai naudojau TIGI S-factor SMOOTHING CONDITIONER.... ir dabar uzsisakiau TIGI S-factor COLOR SAVVY CONDITIONER ..nu ka zinau,,,man jis smirda ( ti kai atidariau bionke, ebrods skaniai kvepejo, bet pardejus naudoti, nu nzn, fuiiii :-( net nzn kuo... TIGI S-factor SMOOTHING taip skaniai kvepejo.,,,o sitas , fuii :-( gal kas naudoja , ar naudojo pasidlainkit atsiliepimais :-)
P.S. pirkau inetrnete fragnancedirect.co.uk... gal ko nors pripile ten....:-( siaip daznai is ten uzsisakineju, tai visada viskas tavrkoj buvo...reikes man i salonplius uzeiti, pauostyti ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuk09 @ 2010 05 13, 08:39)
merginos gal kas naudoja TIGI S-factor COLOR SAVVY CONDITIONER ??? kadangi megeja patieisnti plaukucius, prie stai naudojau TIGI S-factor SMOOTHING CONDITIONER.... ir dabar uzsisakiau TIGI S-factor COLOR SAVVY CONDITIONER ..nu ka zinau,,,man jis smirda ( ti kai atidariau bionke, ebrods skaniai kvepejo, bet pardejus naudoti, nu nzn, fuiiii :-( net nzn kuo... TIGI S-factor SMOOTHING taip skaniai kvepejo.,,,o sitas , fuii :-( gal kas naudoja , ar naudojo pasidlainkit atsiliepimais :-)
P.S. pirkau inetrnete fragnancedirect.co.uk... gal ko nors pripile ten....:-( siaip daznai is ten uzsisakineju, tai visada viskas tavrkoj buvo...reikes man i salonplius uzeiti, pauostyti ... 4u.gif

Aš turėjau COLOR SAVVY ir šampūną, ir kondicionierių. Abu labai skaniai kvepėjo, vieni iš skaniausių Tigi kvapų man buvo. wub.gif Kaip keista, kad tau nekvepia g.gif
Gal kaip nors su šampūnu sureaguoja ir dėl to kvapas ne koks? kaip supratau, tu kitokį šampūną naudoji, ne COLOR SAVVY?
Atsakyti
man color savyy kvepia prabanga wub.gif
Atsakyti
na o as sbandziau dumb blonde sampuna su balzamu.Sampunas gerai putoja,padrekina plaukus,balzamas irgi normalus,kad labai nuostabus kazkoks butu nepastebejau,normalus vienu zodziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2010 05 13, 08:55)
Aš turėjau COLOR SAVVY ir šampūną, ir kondicionierių. Abu labai skaniai kvepėjo, vieni iš skaniausių Tigi kvapų man buvo.  wub.gif  Kaip keista, kad tau nekvepia  g.gif
Gal kaip nors su šampūnu sureaguoja ir dėl to kvapas ne koks? kaip supratau, tu kitokį šampūną naudoji, ne COLOR SAVVY?

Nu as naudoju su s factor smoothin shampunu( nes dra liko ), ..nes siaip keistoka,,kai tik atkeliavo jis, atidariau bonke, pasirode kaip ir visai skaniai kvepejo, o kai pradejau plauti galva..nu ka as zinau,,,tai ir sakau, kad keista man ...na ziuresim, kaip toliau bus ;-)
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2010 05 13, 09:06)
man color savyy kvepia prabanga  wub.gif

O man atvirksciai, jo kvapas toks erzinantis ir ikyrus, vos susigyvenau i butelio pabaiga lotuliukas.gif
Atsakyti
Ka patartumet cheminio tiesinimo nualintiems plaukams. Ar Tigi Catwalk Oatmel and Honey sampuna su kondicionieriumo, ar is S-factor ta kauke tuteleje ir sampuna? 4u.gif 4u.gif Kuris geraiu drekintu, atgaivintu, glotnintu plaukus?
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 05 13, 16:36)
Ka patartumet cheminio tiesinimo nualintiems plaukams. Ar Tigi Catwalk Oatmel and Honey sampuna su kondicionieriumo, ar is S-factor ta kauke tuteleje ir sampuna?  4u.gif  4u.gif  Kuris geraiu drekintu, atgaivintu, glotnintu plaukus?

tai butent dumb blonde yra skirtas saules nualintiems,chemiskai paveiktiems (damaged) plaukams,ir ne tik blondinems 4u.gif stipriai drekinantis skaitos ax.gif bet kaip kam aisku,gal ir nepatiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 05 13, 17:49)
tai butent dumb blonde yra skirtas saules nualintiems,chemiskai paveiktiems (damaged) plaukams,ir ne tik blondinems 4u.gif  stipriai drekinantis skaitos ax.gif bet kaip kam aisku,gal ir nepatiks unsure.gif

Bandete? Ar patiko? gal ir reiktu si pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 05 13, 16:56)
Bandete? Ar patiko? gal ir reiktu si pabandyti  bigsmile.gif

auksciau parasiau atsiliepimus smile.gif taip turiu ir sampuna ir balzama,na mano plaukai nera labai nualinti ar sausi,galiukai sakojasi ir luzineja,rinkausi tarp dubm blonde ir moisture maniac,nusprendziau pabandyti blonde,nes jis atseik ir apimties dar suteikia ir drekina gerai plaukus.o balzama galima naudoti ir kaip kauke,jei palaikyti 15min.siaip bandziau moisture maniac balzama,tai man zymiai labiau patiko,plaukai slydesni buvo po jo ir puresni,bet ir sis ne blogas,tik gal man per stiprus siek tiek g.gif
Atsakyti
Mmm, neapsisprendziu doh.gif Ka geriau pasiulytumet chemiskai pavekriems, sausiems plaukams? Man reikia kad laaabai gerai drekintu verysad.gif Ar Catwalk Honey & Oatmeal serijos kondicionieriu ir sampuna, ar Dumb blonde rekonstruktoriu ir sampuna chemiskai paveiktiems plaukams unsure.gif O gal dar ir uz siuos geresniu yra? Nesinoretu nusipirkti nekokias priemones, visgi nera pigu unsure.gif
Papildyta:
Gal is S factor kanors bandyti. Bet ar jie gerai drekina? 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau patarimo, kokias priemones geriau pirkti ilgiems, natūraliems, šviesiems plaukams. Kad mažiau slinktų, šakotųsi, saugotų. Šiuo metu naudoju Tigi moisture maniac šampūna, dabar dairausi kondicionieriaus, kaukos ar serumo.
Atsakyti