Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

Gavau ir aš naują Tigi siuntinuką ax.gif
Gal bandėt kas nors ne tik šampūnus, bet ir Tigi kosmetiką? Labai laukčiau atsiliepimų!!! bigsmile.gif
Buvau užsisakius Tigi tušą akims. Šiaip neblogas, bet gan tirštas. Kas turi tik tris blakstienas, būtų idealus. O man kasdien kažkaip per daug storina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 05 04, 10:07)
Gavau ir aš naują Tigi siuntinuką  ax.gif
Gal bandėt kas nors ne tik šampūnus, bet ir Tigi kosmetiką? Labai laukčiau atsiliepimų!!!  bigsmile.gif
Buvau užsisakius Tigi tušą akims. Šiaip neblogas, bet gan tirštas. Kas turi tik tris blakstienas, būtų idealus. O man kasdien kažkaip per daug storina  g.gif

Aš turiu birią pudrą. Gera. smile.gif
O tušo kaip tik dabar dairausi tokio, kuris ryškiai padažo, tai gal verta tigi pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 05 04, 10:07)
Gavau ir aš naują Tigi siuntinuką  ax.gif
Gal bandėt kas nors ne tik šampūnus, bet ir Tigi kosmetiką? Labai laukčiau atsiliepimų!!!  bigsmile.gif
Buvau užsisakius Tigi tušą akims. Šiaip neblogas, bet gan tirštas. Kas turi tik tris blakstienas, būtų idealus. O man kasdien kažkaip per daug storina  g.gif

Turejau piestuka akims. Labai patiko. Ryski juoda spalva, minkstas, ilgai islieka. 10 balu is 10. smile.gif
Atsakyti
Kazkada viena dalyve rase apie kvapa AFTER party kremuko,kad jai grybais kazkokiais nesa biggrin.gif is pradziu nieko panasaus galvojau,bet dabar pakeitus sampuna i zoleliu ,susiliejus jo kvapui su tuo after party ir as uzjauciau grybu kvapa lotuliukas.gif geras doh.gif lotuliukas.gif

as vis laukiu savo komplektuko dumb blond sampuno ir reconstruktoriaus,o koks kvapas ju?niekur neradau
Atsakyti
as savo after party turbut parduosiu ebay verysad.gif nusivyliau, tikejausi kitokio, didesnio poveikio, dabar kazkaip... unsure.gif uzsisakysiu vel "dumb blonde smoothing stuff", jis man labiau patiko, o ir super kvepia smile.gif

Incredible me, dumb blonde sampunas kvepia labai skaniai, kaip kramtoma guma ar uogos thumbup.gif o reconstructer tai tokiais kaip ir bananais.. zodziu, malonus kvapai smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą, o apie garbanėms skirtas priemones, radau tik vieną žinutę. Ir tai nelabai informatyvią lotuliukas.gif Negi aš čia viena su garbanėlėmis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 05 06, 18:33)
Perskaičiau visą temą, o apie garbanėms skirtas priemones, radau tik vieną žinutę. Ir tai nelabai informatyvią  lotuliukas.gif  Negi aš čia viena su garbanėlėmis?  doh.gif

Nors as negerbane, bet zinau tam kad isaguti grazias svelnias garbanas yra Tigi Catwalk Curls Rock serija, o tam kad sutramdyti nepaklusnias gelbeneles skirtos Tigi Bed Head Foxy Curls serijos priemones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 05 06, 18:54)
Nors as negerbane, bet zinau tam kad isaguti grazias svelnias garbanas yra Tigi Catwalk Curls Rock serija, o tam kad sutramdyti nepaklusnias gelbeneles skirtos Tigi Bed Head Foxy Curls serijos priemones  4u.gif

na tiek ir aš žinau blush2.gif tiesiog norisi komentarų, kurios būtent priemonės patiko, kurios ne. Kaip geriau naudoti, nes yra priemonių, kurias galima naudoti ir ant sausų ir ant šlapių plaukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 05 06, 18:02)
na tiek ir aš žinau  blush2.gif  tiesiog norisi komentarų, kurios būtent priemonės patiko, kurios ne. Kaip geriau naudoti, nes yra priemonių, kurias galima naudoti ir ant sausų ir ant šlapių plaukų  ax.gif

as neseniai pradejau naudoti foxy curls serija...
man patinka ir sampunas ir kondicionierius, labai skaniai kvepia, plaukai lieka svelnus... taip pat turiu krema (turiu dar viena ir atliekama, jei domina i az) ji bandziau tept ir ant sausu ir ant dregnu plauku, niu nzn neina man pasidaryt graziai plauku is kart issiplovus galva, mano plaukai graziausiai atrodo antra diena
o ir nuo plauko priklauso kokias garbaneles tos priemones padarys... maniskiai labai nesigarbanoja, o tik banguojasi tai su truo kemu issitepus delnus "pagniauzau" plauku is apacios ir visai graziai padaro jis, nesulipina plauku...galima sakyt esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
gavau siandien savo tigi siuntikuna thumbup.gif vakare isbandysiu ax.gif

pauosciau,man tiek sampunas tiek balzamas dumb blond kvepia kaip ir Moisture maniac kazkodel ananasais ax.gif gal perpilta biggrin.gif

moocho, sutinku su Jumis del after party,tikrai nevertas tu pinigu,kiek jis kainuoja,mane gelbsti tai,kad sumokejau uz ji 39lt per pelenes paroda,naudoju ji dabar,bet negaliu pasakyti ,kad jis gerai priploja tuos plaukelius,be to suriebalina plauka,pagal mane be jo puikiai galima issiversti,sunaudosiu,bet daugiau nekartosiu schmoll.gif

Gal kas turi atliekama dozatoriu su vamzdeliu nuo 750ml sampuno ar balzamo? uz sokolada 4u.gif Vilniuje.mano parkeliavo sulauzytas vienas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 07 gegužės 2010 - 09:40
QUOTE(Incredible Me @ 2010 05 07, 10:34)
gavau siandien savo tigi siuntikuna thumbup.gif  vakare isbandysiu ax.gif

pauosciau,man tiek sampunas tiek balzamas dumb blond kvepia kaip ir Moisture maniac kazkodel ananasais ax.gif gal perpilta biggrin.gif

moocho, sutinku su Jumis del after party,tikrai nevertas tu pinigu,kiek jis kainuoja,mane gelbsti tai,kad sumokejau uz ji 39lt per pelenes paroda,naudoju ji dabar,bet negaliu pasakyti ,kad jis gerai priploja tuos plaukelius,be to suriebalina plauka,pagal mane be jo puikiai galima issiversti,sunaudosiu,bet daugiau nekartosiu schmoll.gif
Gal kas turi atliekama dozatoriu su  vamzdeliu nuo 750ml sampuno ar balzamo? uz sokolada 4u.gif  Vilniuje.mano parkeliavo sulauzytas vienas..

Nesutinku! man after party labai labai wub.gif Tik nereikia tepti prie šaknų ir pilnai užtenka vieno dozatoriaus paspaudimo, nors pas mane poilgiai plaukai ir jų kiekiu nesiskundžiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 05 07, 10:37)
Nesutinku! man after party labai labai  wub.gif Tik nereikia tepti prie šaknų ir pilnai užtenka vieno dozatoriaus paspaudimo, nors pas mane poilgiai plaukai ir jų kiekiu nesiskundžiu...  ax.gif

na matyt mano plaukai patys is saves nera labai pasisiause,tai didelio poveikio is to kremuko ir nematau ax.gif tikejausi,kad idealiai priplos stovincius plaukelius,tepu ne prie pat saknu bet tiesiog ant isdziovintu issukuotu plauku,perbrakiu rankomis per visa plauku ilgi ir tiek.As irgi naudoju viena(ne pilna) dozatoriaus paspaudima,mano plauku nera labai daug,bet ir ne 3 plaukeliai,iki krutines ilgio smile.gif
Kaip bebutu,dziaugiuosi,kad Jums patiko bent,man jis tikras nesusipratimas
Atsakyti