Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

Nusprendizau pasigirti ir aprasyti Tigi priemoens kurias as turiu ir naudojau :-)
Mano plaukai is prigimties garbanoti ir tamsus, anksiau dazydavau juos i sviesesnius(apie 2 metus), bet kakzur jau pries pusmeti perejau prie tamsiu, plauku..
Taigi mano atsiliepimai :
Tigi s factor serija, ( kadangi dazniausia teisunu plaukucius su znyplemis ) :
- SMOOTHING sampuna sir kondicionerius ...nu teiuspasakius mano garbanotu plauku jis ne kiek nepatieisna,,,tik kad gerai plaukucius isplauna, ir plaukaucia tampa labai minksti ir malonu juos leisti,,na ir aisku skaniai kvepia...nors kaip ir skaiua plaukus mano nepateioisna , bet man vis vien labai tinka ir patinka...
- TIGI S-factor FLAT IRON SHINE SPRAY -naudoju pries teiisnant znyplem,,, o gi super daikciukas,,, man jis numeris 1 dabar... plauko nepasunkinia, nesulipdo, skaniia kvepia,,zodziu 10 balų ;-)
- S-factor DREAM DROPS -irgi super diakciukas, bent jau man,,,ne smano plauku galiukai siukrsti po tieisnimu ir dazymu,,zodizu super, gerai apdriekina , nro snaudoju vos tik 1 men, bet rezultatus jau apti matau rie su tup patenkinta ;-)
- SMOOTHING LUSTERIZER - kaip ir daug mergaiciu rase, labai gera priemone,,,ja galima tepti , tiek ant dregnu, tiek ant sausu plauu,,as amsneiskai tiepiu jau ant sausu,,,
kas patinka-nepasunkina, nesulipdo plaukus, skaniai kvepia ir tai kad turi kakzokiu blizganciu daleliu savyje, plauaks blozga,,,zodziu super !!!!

Is bed head turiu :
sapmuna briunetem,,,Man patinka , gerai isplauna plauka, plaukai garziia atrodo, minkstuciai, blizga....
- Bed Head AFTER PARTY -siiap faian sdaikciuka,naudoju ji kai buna dregnas oras, tai kol nueinu iki darbo plaukai pasisiause atrodo, tai kai ateinu i draba , patepiu juo :-) jo reikia visai mazai,,, ;-)
- TIGI Bed Head HEADRUSH shine adrenaline with a superfine mist - man aptinka, geris, pablizgina plauką, skaniai kvepia ;-)
Tik vakar isbandizai TIGI Bed Head FOXY CURLS LINIJA (kadangi akip sakiau mano plaukuciai is prigimtie sgarbanoti)
man labai aptiko, isploviau sampunu, po to kondicionerium ir po to dar ant slapiu plauuku uzdejau TIGI Bed Head FOXY CURLS CONTOUR CREME...siandien atejau id arba garbanota :-) labai garziia israizgo garbanas, super,,, zodizu patinka...
Va kiek prirasiau ;-)

dabar gundausi isigyti dar priemoniu...labai noriu isbandyti ta dumb blodne reconstruktoriu.. :-) arba ta TIGI S-factor SERIOUS CONDITIONER ... Nors vakar salone man pasake , akd ta sserious kondicioenrius ne daug skyriaisi nuo tu kondicioneriu is S Factor serijos... tai sepjur eikes DUMB Blodne rkeonstruktoriu pirkti :-)
Atsakyti
Gal kas bandėt iš šitų kąnors? Berods neseniai pasirodė ir labai jau gražiai rašo smile.gif Užsisakiau šitą ir laukiu dabar, sunku man su šampūnais unsure.gif
user posted image
"Tigi LPP Eco Awesome Moisturisng Shampoo "71% Organic Content * No Parabens * No Artificial Colors * No Synthetic Fragrances* Tube 50% Post Consumer Recycled Material Don’t Panic. It’s Organic! Nourished, rehydrated hair and scalp feels so Eco Awesome! Go green and get gorgeous with a fusion of geranium, lavender, rosemary, jojoba oil and aloe vera.

Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 04 27, 20:31)
Gal kas bandėt iš šitų kąnors? Berods neseniai pasirodė ir labai jau gražiai rašo smile.gif Užsisakiau šitą ir laukiu dabar, sunku man su šampūnais unsure.gif

"Tigi LPP Eco Awesome Moisturisng Shampoo "71% Organic Content * No Parabens * No Artificial Colors * No Synthetic Fragrances* Tube 50% Post Consumer Recycled Material Don’t Panic. It’s Organic! Nourished, rehydrated hair and scalp feels so Eco Awesome! Go green and get gorgeous with a fusion of geranium, lavender, rosemary, jojoba oil and aloe vera.

labai labai lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 balandžio 2010 - 17:32
Būtinai parašysiu išbandžiusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 04 27, 19:31)
user posted image

Aš naudoju šį, tik kondicionierių, ne šampūną. Šiaip man jisai visai patiko, sekantį kartą užsisakysiu didesnės talpos. Tik kvapas toks keistokas smile.gif Nes prieš tai plaunu su šampūnu Catwalk Headshot, gal apsiuostau šito aromato smile.gif
Atsakyti
Aš tik šampūną šįkart užsisakiau, poto tada reikės ir balzamą išbandyti. smile.gif Gal visai patiks. Nes iš kitų produktų patiko tigi šampūnai, nealergizavo man galvos odos ir šiaip patiko labai wink.gif
Atsakyti
As pabaigiu sito gerio buteliuka
user posted image
Ant tiek patiko, kad dabar uzsimaniau supirkti visas S-Factor serijos styling'o priemones. Pirmi i eile sustojo:
visu isgirtas tiesinimo favoritas
user posted image
ir is tos pacios serijos blizgisi suteikiantis purskiklis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 04 29, 12:02)
ir is tos pacios serijos blizgisi suteikiantis purskiklis
user posted image

Sitas yra spindesio suteikiantis plauku lakas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2010 04 29, 21:33)
Sitas yra spindesio suteikiantis plauku lakas blush2.gif

Na bus matyt kai gausiu, kam sita geri panaudoti biggrin.gif I uodega surištus plaukucius pablizginsiu, ne kasdien palaidus nesioju.
Atsakyti

i 
Komercija forume draudžiama. Tam turime Skelbimų lentą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 gegužės 2010 - 22:52
QUOTE(mocha @ 2010 04 27, 19:31)
user posted image

Bandžiau, naudoju, esu labai patenkinta smile.gif Labai nedaug reikia, skalsus, gerai plauna plaukus, lieka švelnūs, kvapūs (kvapas nerealus, gaivus, išsilaiko), be to jis skirtas kasdienai thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(eglute-2002 @ 2010 04 14, 13:24)
Ir man butu idomus atsiliepimai apie Dumb Blonde sampuna. Esu brunete  biggrin.gif , tuoj baigsiu Super Star komplektuka ir naudosiu Dumb Blonde. Jei nesulauksim atsiliepimu, tai kai isbandysiu parasysiu, kaip jis veikia brunetes  4u.gif

O kodėl keiti SuperStar? Aš pati gundžiausi šia linija...
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 05 03, 00:27)
Bandžiau, naudoju, esu labai patenkinta smile.gif Labai nedaug reikia, skalsus, gerai plauna plaukus, lieka švelnūs, kvapūs (kvapas nerealus, gaivus, išsilaiko), be to jis skirtas kasdienai  thumbup.gif

Vau, super bigsmile.gif buvau savaitgalį į Kristutę užšokus, tai pridėta tų šampūnų, paskaičiau aprašymus, taip gražiai rašo, kainytės tai uch, po 50, 55 Lt, kur parsiųsiu už nepilnus 30 lt biggrin.gif Dabar po jūsų atsiliepimo laukiu dar labiau cool.gif
Atsakyti