Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

Na ką jungiuosi ir aš į jūsų draugiją su TIGI 4u.gif lotuliukas.gif
Ką tik užsisakiau user posted image
user posted image
bei draugui
user posted image

Tikiuosi viskas tik ir patiks, o jei ne tai dalinsiuos su Jumis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gundausi isigyt sampuna brunetems, gal kas naudojot, kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2010 04 06, 15:54)
Gundausi isigyt sampuna brunetems, gal kas naudojot, kokie atsiliepimai?  4u.gif

Sveika, as naudoju ji , pakaitomis su sampunu is s factor serijos..man laaaabai patinka,,,,plaukai mikstuciai, labai gerai isplauna plaukucius :-) man tai liux sampunas :-)
Atsakyti
QUOTE(jujuk09 @ 2010 04 07, 12:43)
Sveika, as naudoju ji , pakaitomis su sampunu is s factor serijos..man laaaabai patinka,,,,plaukai mikstuciai, labai gerai isplauna plaukucius :-) man tai liux sampunas :-)

dekui mirksiukas.gif pati turiu S factor sampuna, bet gundausi dar nusipirkt brunetems skirta, kadangi ruosiuos nusidazyt plaukus tamsiai, tai sakau, reik isbandyt smile.gif
Atsakyti
user posted image

kokie atsiliepimai apie siuos dvynukus? ax.gif as pati esu briunete,bet prisiskaiciau aprasymu apie siuos ,tai parasyta,kad tinka ne tik blondinems,sampunas labai gyliai drekinantis,kas man aktualu,plaukai nera kaip siaudai,sausi galiukai,bet drekinimo reiketu jiems,turejau kazkada parsisiuntus moisture maniac sampuna,tai pamenu jokio efekto nepastebejau,aisku nuo sampuno daug ko ir nereikia teketis,labiau kondiske duoda jauciama efekta.
Lauksiu atsiliepimu apie dumb blonde 4u.gif ar neapsunkina plauko ir t.t.
Atsakyti
Gal kuri naudojat va sita dalykeli? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Labas mergaites!

Tikiuosi priimsite mane i savo gretas smile.gif

Daug skaiciau apie Tigi, pasidariau uzsakyma ir pagaliau atkeliavo mano prekytes.

Siandien issiploviau plaukus su Moisture Maniac sampunu ir balzamu, ilgai dvejojau nuo kurio sampuno pradeti pazinti su Tigi sampunais ir issirinkau si. Siaip nenusivyliau. Kvapas superinis ala ananasinis. Isplove gerai, skundu nera.

Po to uzdejau Treat me Right kauke, ir buvau labai maloniai nustebinta, turbut viena geriausiu naudotu kaukiu, jau plaunant plaukai atsiskyre, nesivele. Esu labai laiminga smile.gif

Taigi toliau kaupsiu Tigi atsargas bigsmile.gif

Beje mane irgi domina Dumb Blonde sampunas, jeigu ji naudoja tamsiaplauke, gal yra tokiu mergaiciu, butu idomu isgirsti atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sakura_ @ 2010 04 12, 17:29)
Labas mergaites!

Tikiuosi priimsite mane i savo gretas smile.gif 

Daug skaiciau apie Tigi, pasidariau uzsakyma ir pagaliau atkeliavo mano prekytes.

Siandien issiploviau plaukus su Moisture Maniac sampunu ir balzamu, ilgai dvejojau nuo kurio sampuno pradeti pazinti su Tigi sampunais ir issirinkau si. Siaip nenusivyliau. Kvapas superinis ala ananasinis. Isplove gerai, skundu nera.

Po to uzdejau Treat me Right kauke, ir buvau labai maloniai nustebinta, turbut viena geriausiu naudotu kaukiu, jau plaunant plaukai atsiskyre, nesivele. Esu labai laiminga smile.gif

Taigi toliau kaupsiu Tigi atsargas bigsmile.gif

Beje mane irgi domina Dumb Blonde sampunas, jeigu ji naudoja tamsiaplauke, gal yra tokiu mergaiciu, butu idomu isgirsti atsiliepimus smile.gif

as kazkada naudojau moisture maniac sampuna,pamenu ta kvapa,jo ananasais ir man kvepejo smile.gif bet nieko daugiau nepamenu,kad kazkoks ipatingas poveikis butu,isplaudavo plaukus gerai,kaip ir beveik visi sampunai smile.gif o del drekinimo jau nepamenu,ar jums po sampuno pries kauke,buvo pojutis,kad plaukai nera siurksti,susivele.ala tokie "padrekinti"??? juk jis skaitos drekinantis smile.gif is dumb blonde butent to tikuosi,nes atseit stipriai drekinantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 08, 09:22)
user posted image

kokie atsiliepimai apie siuos dvynukus? ax.gif  as pati esu briunete,bet prisiskaiciau aprasymu apie siuos ,tai parasyta,kad tinka ne tik blondinems,sampunas labai gyliai drekinantis,kas man aktualu,plaukai nera kaip siaudai,sausi galiukai,bet drekinimo reiketu jiems,turejau kazkada parsisiuntus moisture maniac sampuna,tai pamenu jokio efekto nepastebejau,aisku nuo sampuno daug ko ir nereikia teketis,labiau kondiske duoda jauciama efekta.
Lauksiu atsiliepimu apie dumb blonde 4u.gif  ar neapsunkina plauko ir t.t.

Ir man butu idomus atsiliepimai apie Dumb Blonde sampuna. Esu brunete biggrin.gif , tuoj baigsiu Super Star komplektuka ir naudosiu Dumb Blonde. Jei nesulauksim atsiliepimu, tai kai isbandysiu parasysiu, kaip jis veikia brunetes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2010 04 14, 15:24)
Ir man butu idomus atsiliepimai apie Dumb Blonde sampuna. Esu brunete  biggrin.gif , tuoj baigsiu Super Star komplektuka ir naudosiu Dumb Blonde. Jei nesulauksim atsiliepimu, tai kai isbandysiu parasysiu, kaip jis veikia brunetes  4u.gif

Labu visoms, jungiuosi ir aš prie jūsų.

Esu išbandžius tiek kondicionierių tiek šampūną Dumb Blonde. Super thumbup.gif su pertraukom jau antrą 750ml butelį naudoju cool.gif mano plaukai šviesinti, tai plaunant su šiuo šampūnu tokie žvilgantys tampa... kondicionierius tai ir neblogas. pamikština plauką, glotnesnį padaro, dar kartais jį kaip kaukę panaudoju- kol maudausi išsitepu plaukus ir palaikau 10-15min thumbup.gif o dėl plauko apsunkinimo tai to nepastebėjau..
bandžiau taip pat ir S Factors , bet man nelabai tiko, todėl sugrįžau prie Dumb Blonde...
Atsakyti
QUOTE(ten kur zaliosios varlytes @ 2010 04 14, 15:02)
Labu visoms, jungiuosi ir aš prie jūsų.

Esu išbandžius tiek kondicionierių tiek šampūną Dumb Blonde. Super  thumbup.gif  su pertraukom jau antrą 750ml butelį naudoju  cool.gif mano plaukai šviesinti, tai plaunant su šiuo šampūnu tokie žvilgantys tampa... kondicionierius tai ir neblogas. pamikština plauką, glotnesnį padaro, dar kartais jį kaip kaukę panaudoju- kol maudausi išsitepu plaukus ir palaikau 10-15min  thumbup.gif  o dėl plauko apsunkinimo tai to nepastebėjau..
bandžiau taip pat ir S Factors , bet man nelabai tiko, todėl sugrįžau prie Dumb Blonde...

ooo,aciu,nors viena atsirado naudojanti biggrin.gif 4u.gif reikia ir man bandyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 14 balandžio 2010 - 15:30
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 14, 10:22)
as kazkada naudojau moisture maniac sampuna,pamenu ta kvapa,jo ananasais ir man kvepejo smile.gif bet nieko daugiau nepamenu,kad kazkoks ipatingas poveikis butu,isplaudavo plaukus gerai,kaip ir beveik visi sampunai smile.gif o del drekinimo jau nepamenu,ar jums po sampuno pries kauke,buvo pojutis,kad plaukai nera siurksti,susivele.ala tokie "padrekinti"??? juk jis skaitos drekinantis smile.gif  is dumb blonde butent to tikuosi,nes atseit stipriai drekinantis smile.gif

Truputeli nesupratau Jusu kls g.gif Kaip supratau Jums truko dregmes is Moisture Maniac? Velniazin ka ta dregme reiskia, bet jis man padare plaukus super svelnius dar plaunant.
Bet va apturejau bedele, per anksti apsidziaugiau. Darau isvada, kad man netiko Treat me Right kauke, nes po plovimo proceduros visa vakara nieztejo galvos oda verysad.gif Mazai tiketina, kad sampunas taip paveike, tai matyt kauke, labai nusiminiau, matyt metos netiko man.

Gal kas nors susidure su sita bedyte?

Beje, isbandziau S-Factor Smoothing Lusterizer, fainas daikciukas, neveltui tiek daug teigiamu atsiliepimu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sakura_: 14 balandžio 2010 - 18:05