Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(Mėlinakė @ 2010 02 17, 17:02)
Aš naudojau apimties suteikiantį tai man jis patiko, o kaip šis ar nepriploją plaukučių  blush2.gif

o koki apimties suteikianti sampuna naudojot? Gal Superstar? Sitas tai man labai patinka wub.gif Sampunas jau eina i pabaiga, tad butina dar pirksiu. O kondicionieriaus dar puse bankes yra 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kas naudojate Tigi Bed Head Moisture Maniac Moisturizing Conditioner
user posted image

Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(lelellyte @ 2010 03 04, 14:56)
Merginos, o gal kas naudojate Tigi Bed Head Moisture Maniac Moisturizing Conditioner
user posted image

Kokie atsiliepimai?

as naudoju, bet nezinau kokiu atsiliepimu reikia biggrin.gif biggrin.gif
Siaip as gane reikli plauku priemonems, todel sis neatitinka mano visu poreikiu, bet kokybes ir kainos santykis mane tenkina smile.gif
Mano plaukai dazyti, galai sausi, saknys greitai riebaluojasi, tai sudrekina pakankamai, bet riebalojasi ne ka maziau.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 04, 15:12)
as naudoju, bet nezinau kokiu atsiliepimu reikia  biggrin.gif  biggrin.gif
Siaip as gane reikli plauku priemonems, todel sis neatitinka mano visu poreikiu, bet kokybes ir kainos santykis mane tenkina  smile.gif
Mano plaukai dazyti, galai sausi, saknys greitai riebaluojasi, tai sudrekina pakankamai, bet riebalojasi ne ka maziau.

kokiu poreikiu neatitinka? tik del riebalavimosi? ar dar yra kokiu trukumu?
Atsakyti
QUOTE(lelellyte @ 2010 03 04, 16:40)
kokiu poreikiu neatitinka? tik del riebalavimosi? ar dar yra kokiu trukumu?

nepalieka plauku visai svelnuciu (kaip buna pvz. po Alternos priemoniu) , siek tiek veliasi plaukai.
Jei pradeti galvoti tai daug trukumu atsiranda, nes visada galima rasti geriau biggrin.gif

Prie to pacio pasikartosiu, gal kuri vilniete noretusi keistis pabandymui (sakyciau apie 100 ml) Moisture maniac sampuna ir kondicioneriu i koki kita?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 04, 15:45)
nepalieka plauku visai svelnuciu (kaip buna pvz. po Alternos priemoniu) , siek tiek veliasi plaukai.
Jei pradeti galvoti tai daug trukumu atsiranda, nes visada galima rasti geriau  biggrin.gif

Prie to pacio pasikartosiu, gal kuri vilniete noretusi keistis pabandymui (sakyciau apie 100 ml) Moisture maniac sampuna ir kondicioneriu i koki kita?

O tas kas kitas tai kas? bigsmile.gif As turiu tokio sampuno ir kondicionieriaus

user posted image

visai noreciau pabandyti Jusiskio 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau si daikta
user posted image
kol kas nesuprantu kam jis g.gif aprasymu daug,bet ipatingo poveikio nepastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 09, 10:07)
Nusipirkau si daikta
as sita irgi kaip tik is feelunique uzsisakiau, laukiu kol ateis. Turetu glotninti, daryti paslankius/zvilgancius, ne tokius isielektrinusius. Pries tai panasiems tikslams naudojau "dumb blonde smoothing stuff", patiko - tikiuosi sitas panasus g.gif . O kokie tavo plaukai?
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2010 03 09, 12:25)
as sita irgi kaip tik is feelunique uzsisakiau, laukiu kol ateis. Turetu glotninti, daryti paslankius/zvilgancius, ne tokius isielektrinusius. Pries tai panasiems tikslams naudojau "dumb blonde smoothing stuff", patiko - tikiuosi sitas panasus g.gif . O kokie tavo plaukai?

mano plaukai normalus gan,tik sausi galiukai.. as kai istiesinu plaukus,ant pakausio buna tokios "antenos" plaukiukai "stovi", pirkau si daikta, kad jis glotnintu tas antenas ,ir konsultante sake,kad tiks tam reikalui,bet neglotnina jis ju g.gif o po tiesinimo mano plaukai ir taip blizga,yra svelnus,tam naudoju tigi smooth&shine priemone.Tai nesuprantu kam sita dabar naudoti,ir taip ant plauku prikraunu kiekviena karta tiek kad lotuliukas.gif doh.gif visokius nenuplaunamus balzamus,aliejukus,tiesinancias priemones...tai nebent manau sita,kai ka nors pabaiglsiu naudosiu,kad susveltinti plauka tiesiog.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 09 kovo 2010 - 13:55
g.gif hmm o as ji va kaiptik tom "antenom" ir pirkau biggrin.gif na, ziuresiu.. unsure.gif ar bent jau skaniai kvepia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2010 03 09, 14:11)
g.gif hmm o as ji va kaiptik tom "antenom" ir pirkau biggrin.gif na, ziuresiu.. unsure.gif ar bent jau skaniai kvepia? ax.gif

tai ir as butent jom pirkau biggrin.gif na nezinau,cia ispudziai po pirmo panaudojimo,gal reikia dar karta pabandyti ! biggrin.gif Kvapas malonus,bet ne vaisinis,o kazkokio kremo tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau Catwalk kondicionieriu, labai patiko kvapas wub.gif
Atsakyti