kaip tik siandien pirmakart isbandziau savo naujaji S factor smoothing sampuna, nezinau kaip bus toliau, bet siuo momentu as pirmenybe teikiu Headshot headshot tikrai palieka plaukus labai svelnius, net ir plaunant jauciasi tas minkstumas slidumas, ir kvapas tikru tikriausias spa namuose
rencia1- o kokie tavo plaukuciai buvo po s factor smoothing sampuno?
QUOTE(*perlyte* @ 2010 02 12, 15:43)
rencia1- o kokie tavo plaukuciai buvo po s factor smoothing sampuno?
na blogo nebuvo nieko, tiesiog nebuvo tokie slidus. o siaip bet kokiu atveju visada dar tepu plaukus aliejuku. Bet vistiek is visu bandytu Tigi sampunu (o ju bandziau nemazai) pirma vieta atiduodu Headshot, antra vieta S factor sampunams
aciu tau labai uz atsakymus Gal dar kas turetu savo atsiliepimu Idomu butu suzinoti ir daugiau nuomoniu
planavau moisture maniac užsisakyt, bet gundot jūs mane su tuo headshot, labai norėtųsi švelnesnių plaukų, ypač dabar žiemą.. tik skaičiau, headshot mėtom kvepia? ech, nemėgstu aš to kvapo labai
QUOTE(moocho @ 2010 02 12, 21:16)
tik skaičiau, headshot mėtom kvepia? ech, nemėgstu aš to kvapo labai
As ten metu nlb uzuodziau, man labiau zensenio kvapas jautes
Man headshot kvepia metomis ir kazkokiais vaisiais o siaip mano patirtis su headshot tokia, kad pradzioj kai pradejau naudoti plaukai nelabai buvo svelnus, tokie netgi kaip vaskiniai sakyciau, is pradziu labai apsunkindavo ir jokio svelnumo, galvojau kad netinka jis man, bet panaudojus siek tiek ilgiau , viskas gerai, kol kas patenkinta
Sveikutės, gal kuri bandėte šį šampūną, per apsižiurėjimą netą užsisakiau , kaip jis plaukučiams, norėjau šampūno kuris suteikia plaukams apimties. Kaip skaičiau jis maitinantis vitamininis.
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 02 16, 02:40)
Sveikutės, gal kuri bandėte šį šampūną
Na aš turiu ne šampūna, o balzamą, tai esu visiškai patenkinta. Plaukai palieka labai svelnūs, puikiai išsišukuoja, blizga, tikrai atrodo nepalyginamai geriau. Tik naudoju visai kitos firmos šampūną, bet rezultatas ir tai puikus. Sekantis mano šampūnas bus Self Absorbed. Nors čia kalbėjau apie balzamą, bet manau ir šampūnas turėtų atlikti kažką panašaus
As dar noreciau paklausti, kur gautusi pigiausias siuntimas i lietuva, nes pirkciau tikrai nemazai daiktu
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 02 16, 01:40)
Sveikutės, gal kuri bandėte šį šampūną, per apsižiurėjimą netą užsisakiau , kaip jis plaukučiams, norėjau šampūno kuris suteikia plaukams apimties. Kaip skaičiau jis maitinantis vitamininis.
Aš turiu dabar šitą šampūną ir kondicionierių. Man patinka - nežinau, kiek ten tų vitaminų, bet visai gerai plaukams jaučiasi
QUOTE(As_nematoma @ 2010 02 17, 10:40)
Aš turiu dabar šitą šampūną ir kondicionierių. Man patinka - nežinau, kiek ten tų vitaminų, bet visai gerai plaukams jaučiasi
Aš naudojau apimties suteikiantį tai man jis patiko, o kaip šis ar nepriploją plaukučių