Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

kaip tik siandien pirmakart isbandziau savo naujaji S factor smoothing sampuna, nezinau kaip bus toliau, bet siuo momentu as pirmenybe teikiu Headshot wub.gif headshot tikrai palieka plaukus labai svelnius, net ir plaunant jauciasi tas minkstumas slidumas, ir kvapas wub.gif tikru tikriausias spa namuose wub.gif
Atsakyti
rencia1- o kokie tavo plaukuciai buvo po s factor smoothing sampuno? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2010 02 12, 15:43)
rencia1- o kokie tavo plaukuciai buvo po s factor smoothing sampuno?  4u.gif

na blogo nebuvo nieko, tiesiog nebuvo tokie slidus. o siaip bet kokiu atveju visada dar tepu plaukus aliejuku. Bet vistiek is visu bandytu Tigi sampunu (o ju bandziau nemazai) pirma vieta atiduodu Headshot, antra vieta S factor sampunams ax.gif
Atsakyti
aciu tau labai uz atsakymus 4u.gif Gal dar kas turetu savo atsiliepimu ax.gif 4u.gif Idomu butu suzinoti ir daugiau nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
planavau moisture maniac užsisakyt, bet gundot jūs mane su tuo headshot, labai norėtųsi švelnesnių plaukų, ypač dabar žiemą.. g.gif tik skaičiau, headshot mėtom kvepia? ech, nemėgstu aš to kvapo labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2010 02 12, 21:16)
tik skaičiau, headshot mėtom kvepia? ech, nemėgstu aš to kvapo labai unsure.gif

As ten metu nlb uzuodziau, man labiau zensenio kvapas jautes g.gif
Atsakyti
Man headshot kvepia metomis ir kazkokiais vaisiais smile.gif o siaip mano patirtis su headshot tokia, kad pradzioj kai pradejau naudoti plaukai nelabai buvo svelnus, tokie netgi kaip vaskiniai sakyciau, is pradziu labai apsunkindavo ir jokio svelnumo, galvojau kad netinka jis man, bet panaudojus siek tiek ilgiau , viskas gerai, kol kas patenkinta smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri bandėte šį šampūną, per apsižiurėjimą netą užsisakiau schmoll.gif , kaip jis plaukučiams, norėjau šampūno kuris suteikia plaukams apimties. Kaip skaičiau jis maitinantis vitamininis.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlinakė: 16 vasario 2010 - 00:41
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 02 16, 02:40)
Sveikutės, gal kuri bandėte šį šampūną

Na aš turiu ne šampūna, o balzamą, tai esu visiškai patenkinta. Plaukai palieka labai svelnūs, puikiai išsišukuoja, blizga, tikrai atrodo nepalyginamai geriau. Tik naudoju visai kitos firmos šampūną, bet rezultatas ir tai puikus. Sekantis mano šampūnas bus Self Absorbed. bigsmile.gif Nors čia kalbėjau apie balzamą, bet manau ir šampūnas turėtų atlikti kažką panašaus g.gif
Atsakyti
As dar noreciau paklausti, kur gautusi pigiausias siuntimas i lietuva, nes pirkciau tikrai nemazai daiktu 4u.gif g.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perlyte*: 16 vasario 2010 - 19:49
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 02 16, 01:40)
Sveikutės, gal kuri bandėte šį šampūną, per apsižiurėjimą netą užsisakiau  schmoll.gif , kaip jis plaukučiams, norėjau šampūno kuris suteikia plaukams apimties. Kaip skaičiau jis maitinantis vitamininis.

Aš turiu dabar šitą šampūną ir kondicionierių. Man patinka - nežinau, kiek ten tų vitaminų, bet visai gerai plaukams jaučiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2010 02 17, 10:40)
Aš turiu dabar šitą šampūną ir kondicionierių. Man patinka - nežinau, kiek ten tų vitaminų, bet visai gerai plaukams jaučiasi smile.gif

Aš naudojau apimties suteikiantį tai man jis patiko, o kaip šis ar nepriploją plaukučių blush2.gif
Atsakyti