Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(Azazella @ 2010 02 03, 17:07)
Atleiskit, nesupratau, ka reiskia, jei perkamas vienas - du daiktai, tai pigiau gaunasi? O jei perki keturis - penkis daiktus? Tai nepigiau?
čia turbūt turėta omeny, kad, kadangi iš feelunique.com siuntimas nemokamas, tai nors prekės ir vienu kitu svaru (euru) brangesnės nei kitose parduotuvėse (pvz. escentual.com, beautybay.com), bet perkant daugiau daiktų gaunasi netgi pigiau.

Gal kas galėtumėt pasakyt, kuo kvepia Moisture Maniac šampūnas ir kondicionierius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2010 02 03, 22:59)

Gal kas galėtumėt pasakyt, kuo kvepia Moisture Maniac šampūnas ir kondicionierius? ax.gif

Sunku pasakyt kuo, bet man patiko kvapas smile.gif
Atsakyti
user posted image

Nusipirkau toki sampuno ir kondicionieriaus rinkini dazytiems plaukasm. Bet niekaip nesusigyvenu su kvapu(kvepia irisais), pastaciau i spinta, nesinaudoju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 04 vasario 2010 - 10:46
Aš dabar nusipirkau Self Absorbed - citrusinis kvapas. Visai nieko, bet nėra taip kad jau super duper būtų. Iš kvapo man turbūt labiausiai patiko Sfactor ColorSavvy - va ten tai oooooo gėris buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2010 02 03, 22:59)
čia turbūt turėta omeny, kad, kadangi iš feelunique.com siuntimas nemokamas, tai nors prekės ir vienu kitu svaru (euru) brangesnės nei kitose parduotuvėse (pvz. escentual.com, beautybay.com), bet perkant daugiau daiktų gaunasi netgi pigiau.

Sakyciau ananasais g.gif . Skaniai kvepia, gaiviai, neikyrus 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, noriu paklausti patarimo smile.gif ieskau kazko naujo ir noriu isbandyti sios linijos priemones. Mano plaukai ploni ir labai pasisiausia bei sausi, dazyti tamsiai. Noriu kokios priemones kad maziau pasisiausia plaukai butu ir ne tokie sausi. Gal ka patartumete? galvoju apie sita Tigi Bed Head Control Freak Shampoo gal kuri bandete? g.gif mirksiukas.gif buciau dekinga uz informacija smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2010 02 04, 15:44)
sveikos merginos, noriu paklausti patarimo smile.gif  ieskau kazko naujo ir noriu isbandyti sios linijos priemones. Mano plaukai ploni ir labai pasisiausia bei sausi, dazyti tamsiai. Noriu kokios priemones kad maziau pasisiausia plaukai butu ir ne tokie sausi. Gal ka patartumete? galvoju apie sita Tigi Bed Head Control Freak Shampoo gal kuri bandete? g.gif  mirksiukas.gif  buciau dekinga uz informacija smile.gif  ax.gif

Manyciau vien sampuno nepakaks, reiktu papildomai naudoti kazkokias glotninancias, minkstinancias priemones, pvz kremukus, kurie pripildytu plauka dregmes.
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2010 02 04, 16:44)
sveikos merginos, noriu paklausti patarimo smile.gif  ieskau kazko naujo ir noriu isbandyti sios linijos priemones. Mano plaukai ploni ir labai pasisiausia bei sausi, dazyti tamsiai. Noriu kokios priemones kad maziau pasisiausia plaukai butu ir ne tokie sausi. Gal ka patartumete? galvoju apie sita Tigi Bed Head Control Freak Shampoo gal kuri bandete? g.gif  mirksiukas.gif  buciau dekinga uz informacija smile.gif  ax.gif

As manau, kad tiktu S-Factor Smoothing priemones: sampunas, kondicionierius ir kremukas Lusterizer 4u.gif
Atsakyti
o sakykit ar uzsakant internetu is uzsienio daug pigiau gaunasi nei perkant salon+
parduotuvese? kazkaip jau labai kainos gazdina cia perkant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2010 02 04, 20:33)
o sakykit ar uzsakant internetu is uzsienio daug pigiau gaunasi nei perkant salon+
parduotuvese? kazkaip jau labai kainos gazdina cia perkant g.gif

14-ame puslapyje apie tai buvo rasoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 01 20, 21:18)
sveikos,man TIGI ne tik kad nepadejo bet dar ir pakenke galva pilna pleiskanu,niezti baisiausiai  ,MB tas pats pleiskanos byrejo kaip Sibire sniegas lotuliukas.gif  menesi gydziau galvos oda.Dabar pries perkant visada pasiziuriu sudeti o ten chemijos nepagaileta .Tai tokia mano patirtis su TIGI net nupurto kai pamatau ju ryskes pakuotes devil.gif

drinks_cheers.gif pritariu NIDCKA verysad.gif isigyjau is vienos SM forumetes Superstar Blowdry Lotion modeliavimo priemone, pavartojau tik 3 kartus - ir se tau doh.gif pilna galva pleiskanu verysad.gif ir siaip savo funkcijos nelabai teatlieka, kazkaip plaukus labai sulipina ir apsunkina doh.gif vienu zodziu susigundziau o dabar reikes gydytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2010 02 08, 12:45)
drinks_cheers.gif pritariu NIDCKA  verysad.gif isigyjau is vienos SM forumetes Superstar Blowdry Lotion modeliavimo priemone, pavartojau tik 3 kartus - ir se tau  doh.gif pilna galva pleiskanu  verysad.gif ir siaip savo funkcijos nelabai teatlieka, kazkaip plaukus labai sulipina ir apsunkina  doh.gif vienu zodziu susigundziau o dabar reikes gydytis  doh.gif

hmm, kaip skirtingai veikia g.gif as butent si losjona turiu ir naudoju jau ganetinai senai, man patinka, plaukus papurina, ir ne vienos pleiskanos g.gif
Atsakyti