Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

Laba 4u.gif
O ka is sampunu ir kondicionireiu patartumete besipuciantiems , sausiems, ilgiems plaukams? Noreciau kad kazka patartumete is tigi bed head ir S factor priemoniu 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2010 01 18, 20:46)
Laba  4u.gif
O ka is sampunu ir kondicionireiu patartumete besipuciantiems , sausiems, ilgiems plaukams? Noreciau kad kazka patartumete is tigi bed head ir S factor priemoniu  4u.gif
Aciu  4u.gif

tik vienu postu auksciau parasyta.... s-factor kauke.pagal mane s factor linija user posted image
ir yra labiausiai apsunkinanti ir glotninati.tai automatiskai-sampunas,kondicionierius-kauke,dar gali ta lusterizer pasiimt (nuotraukoj 3 is desines,virsutinej eilej,netaisyklingos formos buteliuke baltam)
Atsakyti
o ka is siu priemoniu rinktis jei plaukai daznai riebaluojas, bet galai sausi. dar megsta pust patys isdziuveir siek tiek garbanotis.
Atsakyti
sveikos,man TIGI ne tik kad nepadejo bet dar ir pakenke galva pilna pleiskanu,niezti baisiausiai ,MB tas pats pleiskanos byrejo kaip Sibire sniegas lotuliukas.gif menesi gydziau galvos oda.Dabar pries perkant visada pasiziuriu sudeti o ten chemijos nepagaileta .Tai tokia mano patirtis su TIGI net nupurto kai pamatau ju ryskes pakuotes devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2010 01 20, 21:25)
o ka is siu priemoniu rinktis jei plaukai daznai riebaluojas, bet galai sausi. dar megsta pust patys isdziuveir siek tiek garbanotis.

siulyciau namines priemones del riebalavimosi, pvz dilgeliu nuoviras, bet tik saknim, galams linu semenu aliejus mirksiukas.gif alieju naudot pries plovima, dilgeliu nuovira po plovimo, nenuplauti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 24 sausio 2010 - 23:34
QUOTE(NIDCKA @ 2010 01 20, 22:18)
sveikos,man TIGI ne tik kad nepadejo bet dar ir pakenke galva pilna pleiskanu,niezti baisiausiai  ,MB tas pats pleiskanos byrejo kaip Sibire sniegas lotuliukas.gif  menesi gydziau galvos oda.Dabar pries perkant visada pasiziuriu sudeti o ten chemijos nepagaileta .Tai tokia mano patirtis su TIGI net nupurto kai pamatau ju ryskes pakuotes devil.gif

Labai gerai padeda Vichy sampunai tokioj situacijoj, pabandyk zalia, nepasigailesi.
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2010 01 25, 09:51)
Labai gerai padeda Vichy sampunai tokioj situacijoj, pabandyk zalia, nepasigailesi.

4u.gif aciu, as su loccitane sampunu ploviau tai dabar nei su mikroskopu pleiskanos nerasi thumbup.gif
Atsakyti
Pats laikas pradeti nauja tema apie gydymosi po TIGI priemoniu vartojimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 01 25, 16:07)
4u.gif aciu,  as su loccitane sampunu ploviau tai dabar nei su mikroskopu pleiskanos nerasi thumbup.gif

svarbiausia, kad radai iseiti! Saunuole 4u.gif

QUOTE(_mažule_ @ 2010 01 25, 16:11)
Pats laikas pradeti nauja tema apie gydymosi po TIGI priemoniu vartojimo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

juokai juokais, bet ziurekit tuoj atsiras daugiau nukentejusiuju ir nurasysime tigius i pensija biggrin.gif
Atsakyti
Man kaip tik šampūnas baiginėjasi, nesugalvoju kokio noriu... Galvoju ar Tigi, ar kokį kitą variantą bandyt. g.gif
Atsakyti
user posted image

Ar kas nors esat bandžiusios šį šampūną? Ar poveikis nepanašus į Moisture Maniac? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2010 01 25, 23:08)
Ar kas nors esat bandžiusios šį šampūną? Ar poveikis nepanašus į Moisture Maniac? g.gif

Nebandziau, bet siaip nesusilaikiau neparasius. Oi, kaip nemegstu, kai tokios firmos staiga ekologija pradeda "ispazinti" doh.gif Greenwashing doh.gif
Nors siaip daiktas gi gali visai geras buti, tik kam ta zalia spalva kisti ten, kur jos nera...
Atsakyti