Laba
O ka is sampunu ir kondicionireiu patartumete besipuciantiems , sausiems, ilgiems plaukams? Noreciau kad kazka patartumete is tigi bed head ir S factor priemoniu
Aciu
QUOTE(*perlyte* @ 2010 01 18, 20:46)
Laba
O ka is sampunu ir kondicionireiu patartumete besipuciantiems , sausiems, ilgiems plaukams? Noreciau kad kazka patartumete is tigi bed head ir S factor priemoniu
Aciu
Aciu
tik vienu postu auksciau parasyta.... s-factor kauke.pagal mane s factor linija
ir yra labiausiai apsunkinanti ir glotninati.tai automatiskai-sampunas,kondicionierius-kauke,dar gali ta lusterizer pasiimt (nuotraukoj 3 is desines,virsutinej eilej,netaisyklingos formos buteliuke baltam)
o ka is siu priemoniu rinktis jei plaukai daznai riebaluojas, bet galai sausi. dar megsta pust patys isdziuveir siek tiek garbanotis.
sveikos,man TIGI ne tik kad nepadejo bet dar ir pakenke galva pilna pleiskanu,niezti baisiausiai ,MB tas pats pleiskanos byrejo kaip Sibire sniegas menesi gydziau galvos oda.Dabar pries perkant visada pasiziuriu sudeti o ten chemijos nepagaileta .Tai tokia mano patirtis su TIGI net nupurto kai pamatau ju ryskes pakuotes
QUOTE(Gerbera @ 2010 01 20, 21:25)
o ka is siu priemoniu rinktis jei plaukai daznai riebaluojas, bet galai sausi. dar megsta pust patys isdziuveir siek tiek garbanotis.
siulyciau namines priemones del riebalavimosi, pvz dilgeliu nuoviras, bet tik saknim, galams linu semenu aliejus alieju naudot pries plovima, dilgeliu nuovira po plovimo, nenuplauti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 01 20, 22:18)
sveikos,man TIGI ne tik kad nepadejo bet dar ir pakenke galva pilna pleiskanu,niezti baisiausiai ,MB tas pats pleiskanos byrejo kaip Sibire sniegas menesi gydziau galvos oda.Dabar pries perkant visada pasiziuriu sudeti o ten chemijos nepagaileta .Tai tokia mano patirtis su TIGI net nupurto kai pamatau ju ryskes pakuotes
Labai gerai padeda Vichy sampunai tokioj situacijoj, pabandyk zalia, nepasigailesi.
QUOTE(maža mazgė @ 2010 01 25, 09:51)
Labai gerai padeda Vichy sampunai tokioj situacijoj, pabandyk zalia, nepasigailesi.
aciu, as su loccitane sampunu ploviau tai dabar nei su mikroskopu pleiskanos nerasi
Pats laikas pradeti nauja tema apie gydymosi po TIGI priemoniu vartojimo
QUOTE(NIDCKA @ 2010 01 25, 16:07)
aciu, as su loccitane sampunu ploviau tai dabar nei su mikroskopu pleiskanos nerasi
svarbiausia, kad radai iseiti! Saunuole
QUOTE(_mažule_ @ 2010 01 25, 16:11)
Pats laikas pradeti nauja tema apie gydymosi po TIGI priemoniu vartojimo
juokai juokais, bet ziurekit tuoj atsiras daugiau nukentejusiuju ir nurasysime tigius i pensija
Man kaip tik šampūnas baiginėjasi, nesugalvoju kokio noriu... Galvoju ar Tigi, ar kokį kitą variantą bandyt.
Ar kas nors esat bandžiusios šį šampūną? Ar poveikis nepanašus į Moisture Maniac?
QUOTE(liepsnelee @ 2010 01 25, 23:08)
Ar kas nors esat bandžiusios šį šampūną? Ar poveikis nepanašus į Moisture Maniac?
Nebandziau, bet siaip nesusilaikiau neparasius. Oi, kaip nemegstu, kai tokios firmos staiga ekologija pradeda "ispazinti" Greenwashing
Nors siaip daiktas gi gali visai geras buti, tik kam ta zalia spalva kisti ten, kur jos nera...