Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(rencia1 @ 2009 12 15, 12:47)
Sveikos, merginos,

atradau nauja keliu Tigi priemoniu panaudojimo buda  bigsmile.gif isspaudziu ant delno siek tiek Smooth Lusterizer is S factor serijos, ant virsaus kelis lasus Dream drops, sumaisau tarp delnu ir istepu plaukus. Nu gi super! Efektas man laaaabai patiko, daug labiau nei naudot atskirai po viena. Plaukai tampa minksti ir tuo paciu paklusnesni  bigsmile.gif jau kelias savaites negaliu atsidziaugt.

O nesiriebaluoja plaukai? nes man nuo tų aliejukų kažkaip greičiau riebaluojasi, nors kirpėjas tai man atrodo irgi taip daro - maišo priemones su aliejukais... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 12 15, 15:08)
O nesiriebaluoja plaukai? nes man nuo tų aliejukų kažkaip greičiau riebaluojasi, nors kirpėjas tai man atrodo irgi taip daro - maišo priemones su aliejukais...  blink.gif

na kad labiau riebaluotusi tai tikrai nepastebejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 12 15, 15:08)
O nesiriebaluoja plaukai? nes man nuo tų aliejukų kažkaip greičiau riebaluojasi, nors kirpėjas tai man atrodo irgi taip daro - maišo priemones su aliejukais...  blink.gif

tikrai nesiriebaluoja, patikrintas reikalas cia mirksiukas.gif . Tik nepadauginkit, Lusterizerio labai nedaug reikia, ir aliejuko koki pora paspaudimu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kas nors esat naudojusios TIGI kosmetiką, šešėlius pavyzdžiui? Kokie atsiliepimai? mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri bandet ir galit pakomentuot TIGI S-factor FLAT IRON SHINE SPRAY apsauga nuo karscio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 12 22, 23:41)
merginos, gal kuri bandet ir galit pakomentuot TIGI S-factor FLAT IRON SHINE SPRAY apsauga nuo karscio?  4u.gif

Aš turiu. Geras, tik nereikia per daug pripurkšti, nes vaizdas kaip riebaluotų plaukų. Bet šiaip suguldo gražiai plaukus. O kiek apsaugo - sunku pasakyt. smile.gif
Atsakyti
tai vadinas ir riebina kazkiek plauka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 12 23, 11:48)
tai vadinas ir riebina kazkiek plauka?  g.gif

Manau kad taip. smile.gif
Atsakyti
laba paneles, ka patartumet mano sausiems, pasisiaususiems, ziauriai issiputusiems plaukams? kaip nuimti ta issiputima, kokia priemone rekomenduotumet? kad paglotnintu plauka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2010 01 05, 00:21)
laba paneles, ka patartumet mano sausiems, pasisiaususiems, ziauriai issiputusiems plaukams? kaip nuimti ta issiputima, kokia priemone rekomenduotumet? kad paglotnintu plauka verysad.gif

Paskutines dvi savaites naudojausi situo
http://www.fragrance...ml/invt/0013311
Esu ziauriai patenkinta - plaukuciai pasidare paklusnesni, ilgai laiko sukuosenos forma, bet ir nesidaro sunkesni. Nors ypantingo blizgesio neigauna, uztad atrodo labai natiraliai, del to kad kremukas lengvos teksturos, ne riebina ir ne ''pripluoja'' plaukuciu. didis.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 01 05, 01:19)
Paskutines dvi savaites naudojausi situo
http://www.fragrance...ml/invt/0013311
Esu ziauriai patenkinta - plaukuciai pasidare paklusnesni, ilgai laiko sukuosenos forma, bet ir nesidaro sunkesni. Nors ypantingo blizgesio neigauna, uztad atrodo labai natiraliai, del to kad kremukas lengvos teksturos, ne riebina ir ne ''pripluoja'' plaukuciu.  didis.gif

bet mane domina butent kas paglotnintu plauka, kad jie ne tokie purus butu g.gif kaip si priemone sitame reikale? glotnina? unsure.gif nes mano tragiskai issipute plaukai, o taip noriu glotniu, prgludusiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2010 01 05, 01:53)
bet mane domina butent kas paglotnintu plauka, kad jie ne tokie purus butu g.gif  kaip si priemone sitame reikale? glotnina? unsure.gif  nes mano tragiskai issipute plaukai, o taip noriu glotniu, prgludusiu verysad.gif

Plaukus glotninanti yra Tigi S - Factor serija 4u.gif . Labai patenkinta esu Tigi S - Factor Smoothing sampunu, kondicionieriumi ir Glotninamuoju kremu Lusterizer wub.gif
Atsakyti