Įkraunama...
Įkraunama...

Tigi

QUOTE(giedre-marija @ 2009 11 25, 12:13)
TIGI Bed Head Moisture Maniac Shampoo.

Užsisakiau po 750 ml šampūno ir kondicionieriaus ir galvoju ar nebus jo man per daug. Bet giriamas šampūnas, galbūt verta  4u.gif

Pati nebandziau, dovanojau draugei, manau liko patenkinta, jis butent ir skirtas sausiems galams, riebioms saknims 4u.gif
Atsakyti

Labai noreciau isgirsti atsiliepimu apie Tigi s-factor silky smooth seruma.Ar geras? Ar apsaugo nuo karscio? O gal yra geresnis is Tigi apsaugantis nuo karscio g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 12 05, 12:10)
Labai noreciau isgirsti atsiliepimu apie Tigi s-factor silky smooth seruma.Ar geras? Ar apsaugo nuo karscio? O gal yra geresnis is Tigi apsaugantis nuo karscio g.gif

Turiu aš šitą serumą, naudoju. Esu patenkinta, padrėkina galiukus. O šiaip sunku pasakyti, ar apsaugo nuo karščio. smile.gif Mano plaukai ilgi, tai galiukai šakojasi mažiau.
Šiaip dar yra šampūnas ir kondicionierius apsaugantis nuo karščio Tigi Bed Head Self Absorbed. 4u.gif
Atsakyti
aš irgi su klausimu.
man reiktų kokios priemonės, kad visus tuos ant sklastymo styrančius įsielektrinusius plaukelius į vietą priglostytų, kad plaukai apskritai gražiau kristų, švelnesni būtų, arba netgi šiek tiek į sruogeles atskirtų.
šiaip dabar naudojau Dumb Blonde Smoothing Stuff, tai visai patiko, bet kadangi baiginėjasi tai noriu gal ką kitko išbandyti..
labai gundausi va šituo:
user posted image"After party"
kaip jis kvepia? ar geras poveikis?

ir dar iš vyrų serijos,
ar kurios b. yra bandęs štai šią modeliavimo priemonę:
user posted image "Texture Molding Paste"
galvoju, gal mb nupirkti. Turėjo jau iš šitos serijos želė, bet nelabai patiko, tokia skystoka, ir kvapas labai jau toks įdomus.. Įdomu, kaip šita pasta kažin? Kokia konsistencija, kvapas ir kaip laiko?..
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2009 12 09, 22:05)
aš irgi su klausimu.
man reiktų kokios priemonės, kad visus tuos ant sklastymo styrančius įsielektrinusius plaukelius į vietą priglostytų, kad plaukai apskritai gražiau kristų, švelnesni būtų, arba netgi šiek tiek į sruogeles atskirtų.
šiaip dabar naudojau Dumb Blonde Smoothing Stuff, tai visai patiko, bet kadangi baiginėjasi tai noriu gal ką kitko išbandyti..
labai gundausi va šituo:
"After party"
kaip jis kvepia? ar geras poveikis?

after party poveikis grynai toks kokio jums ir reikia
viskas atitinka
tik del kvapo pamenu Malena buvo rasius kad pievagrybiais kvepia biggrin.gif man asmeniskai kvepia kaip iprasta plauku priez. priemone. t.y. neivardinsi kad uogos ar kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2009 12 10, 10:35)
after party poveikis grynai toks kokio jums ir reikia
viskas atitinka
tik del kvapo pamenu Malena buvo rasius kad pievagrybiais kvepia  biggrin.gif  man asmeniskai kvepia kaip iprasta plauku priez. priemone. t.y. neivardinsi kad uogos ar kas  4u.gif

Pievagrybiais??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2009 12 10, 08:35)
pievagrybiais kvepia  biggrin.gif 
lotuliukas.gif
ačiū už atsakymą, tai tada nusipirksiu After Party pasibandymui wub.gif .
Tik būtų įdomu apie tą vyrišką priemonę ką nors išgirsti, nejau niekas neperkat saviesiems nieko iš Tigi? ax.gif
Atsakyti
As pirkau vyrui 750ml juodo sampuno kasdienai, kuri puikiausiai dabar is jo "skolinuosi" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 11 10, 22:01)
labai domintu atsiliepimai apie sampuna. buvau salon+ ir galvojau pirkti blondiniu sampuna, nes turejau ji ir tikrai buvau patenkinta, bet pardaveja primygtinai siule isbandyti bruneciu sampuna, tai dabar susimeciau kuri geriau pirkti g.gif

Man patinka. Plaukai švelnūs, blizga, nesivelia, nesišiaušia. Tik šios priemonės turi karamelinį kvapą, tai man nelabai patinka, bet išskalavus plaukus jo nesijaučia. Blondinių priemonių neteko naudoti, nes dažausi plaukus rudai, pardavėja tik šias priemones ir siūlė, kitų ne, nors man labiau rūpėjo kitos. Bet šiom esu labai patenkinta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Išbandžiau your highness. Šiaip neblogas, bet kad kažkokius stebuklus darytų, tai nepastebėjau - šampūnas geras kaip ir visi Tigi, bet nieko išskirtinio nepastebėjau, na bent kol kas.

user posted image
Atsakyti
Sveikos, merginos,

atradau nauja keliu Tigi priemoniu panaudojimo buda bigsmile.gif isspaudziu ant delno siek tiek Smooth Lusterizer is S factor serijos, ant virsaus kelis lasus Dream drops, sumaisau tarp delnu ir istepu plaukus. Nu gi super! Efektas man laaaabai patiko, daug labiau nei naudot atskirai po viena. Plaukai tampa minksti ir tuo paciu paklusnesni bigsmile.gif jau kelias savaites negaliu atsidziaugt.
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 11 25, 12:13)

Užsisakiau po 750 ml šampūno ir kondicionieriaus ir galvoju ar nebus jo man per daug. Bet giriamas šampūnas, galbūt verta  4u.gif

o is kokiu parduotuvių užsakot???
Atsakyti