Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(KibirVibir @ 2008 03 05, 21:37)
koks malonus komentaras  blink.gif

ne is tikro nieko nenorejau izeisti,viskas atrodo graziai,tiesiog tai mano patys nemegstamiausi patiekalai doh.gif bet vieniem megstamiausi,kitiem-ne...
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 05, 22:18)
baikit su tom krevetem ir visokiais sushiais....veeeeeeee...nemegstu schmoll.gif geriau ka mesisko thumbup.gif

Komentaras tai toks fool.gif

siulau keisti temos pavadinima i *Šaltų užkandžių, patinkanciu Auksesmama, receptai su nuotraukomis* doh.gif lotuliukas.gif ir prideti *Draudziama publikuoti juru gerybes*
flirt.gif

Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 05, 22:18)
baikit su tom krevetem ir visokiais sushiais....veeeeeeee...nemegstu schmoll.gif geriau ka mesisko thumbup.gif

na aš ir nemėgstu, bet tau daryt niekas neliepia, pažiūrėk ir praversk foto mirksiukas.gif

Aš tai norėjau dėl suši paklaust, o padažiuką darei kokį į ką merkt ar taip?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 05, 22:44)
na aš ir nemėgstu, bet tau daryt niekas neliepia, pažiūrėk ir praversk foto  mirksiukas.gif

nu gerai jau gerai gi kalta as jau blush2.gif tiesiog jau kokie 4puslapiai tik apie tai ir rasoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 05, 23:44)
na aš ir nemėgstu, bet tau daryt niekas neliepia, pažiūrėk ir praversk foto  mirksiukas.gif

Soju padazas 4u.gif maciau kad dar i ji buna citrinu ispausta..

o ta toki zalia garstyciu skonio tirsta padaziuka perku g.gif vadinasi wasabi.
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2008 03 05, 23:07)
Kokiu skanumynu cia prisiziurejau!
As anksciau krevetes megdavau, gamindavau dviem budais:

virtos krevetes su smulkintais pomidorais, svogunu, pomidoru padazu, cintrinu sultimis

keptos su daug smulkintu svogunu ir cesnaku  rolleyes.gif

ziauriai skanu, man - ypac pirmas variantas. NIAMMMM 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 05, 23:18)

Rasykit rasykit,ir kuo daugiau,as laaaaaaaabai megstu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 03 06, 10:05)
Rasykit rasykit,ir kuo daugiau,as laaaaaaaabai megstu  tongue.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
As irgi laaabai megstu, smagu, kad kazkas recepciukais pasidalina smile.gif
Atsakyti
krevetes labai mėgstu, o sušį tik kartą ragavau, bet schmoll.gif , daugiau nenoriu. Bet laukiam visokių patiekalų, nes dėl skonio ir grožio juk nesiginčijama 4u.gif
Atsakyti
Virdžinija,
greit abu receptukus klok biggrin.gif , labai mėgstu krevetes, ir atrodo taip skaniai essen.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2008 03 06, 11:43)
Virdžinija,
greit abu receptukus klok biggrin.gif , labai mėgstu krevetes, ir atrodo taip skaniai essen.gif

drinks_cheers.gif aš labai norėčiau keptų krevečių receptuko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 03 06, 12:00)
drinks_cheers.gif aš labai norėčiau keptų krevečių receptuko  bigsmile.gif

Labai paprasta wink.gif
Krevetes islukstentos ir apvirtos, o tada keptos su labai smulkiai pjaustytais svogunais ir cesnakais, dar ibarstant kokiu krapu ar siaip prieskoniu.. ax.gif
Atsakyti