QUOTE(daividija @ 2008 03 01, 19:58)
vau kaip skanu ir grazu O su kuo tie sluoksniuoti sumustinukai?
Oi cia tie sumustinukai gali buti su bet kuo.Fantazija ijungi ir fantazuoji, tik kaip, kam skaniau neaisku.I visus pertepimus dedasi sviestas, o i sviesta trinate zalumynus(krapus, petrazoles), kad norite, kad butu zalia, kad butu tamsiai vysniava reikia susimalti tamsaus salto rukymo kumpio, geltona galite maisyti su tirstu lydytu suriu, morkava su troskintomis morkomis, ketcupu, raudonai spalvai galima buroko sulciu truputi ideti, ai zodziu, ka turi saldytuve, tik reikia ziureti, kad produktai derintusi, nes bus neskanu.Taip pat duonytes reikia ir juodos ir baltos, del spalvos.As kumpio neturejau, tai dejau desros, bet skonis jau ne tas.
Pamirsau parasyti, kad paskui, kai sutepam reikia ikisti i maiseli ir i saldytuva, paslegti lengvai..Pjaustyti, kai gerai sustings.Pakrascius plonai apipjaustyti, o paskui, kaip kas nori tokio storumo pjauti.