Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(daividija @ 2008 03 01, 19:58)
vau kaip skanu ir grazu essen.gif  essen.gif O su kuo tie sluoksniuoti sumustinukai?

Oi cia tie sumustinukai gali buti su bet kuo.Fantazija ijungi ir fantazuoji, tik kaip, kam skaniau neaisku.I visus pertepimus dedasi sviestas, o i sviesta trinate zalumynus(krapus, petrazoles), kad norite, kad butu zalia, kad butu tamsiai vysniava reikia susimalti tamsaus salto rukymo kumpio, geltona galite maisyti su tirstu lydytu suriu, morkava su troskintomis morkomis, ketcupu, raudonai spalvai galima buroko sulciu truputi ideti, ai zodziu, ka turi saldytuve, tik reikia ziureti, kad produktai derintusi, nes bus neskanu.Taip pat duonytes reikia ir juodos ir baltos, del spalvos.As kumpio neturejau, tai dejau desros, bet skonis jau ne tas. ax.gif

Pamirsau parasyti, kad paskui, kai sutepam reikia ikisti i maiseli ir i saldytuva, paslegti lengvai..Pjaustyti, kai gerai sustings.Pakrascius plonai apipjaustyti, o paskui, kaip kas nori tokio storumo pjauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzknisai: 01 kovo 2008 - 20:21
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 01, 18:03)

o pusryciams vakar paslegiau sluoksniuotu sumustinuku.Ryte kramteme. ax.gif
user posted image

wub.gif kaip skaniai atrodo, o kaip juos darėte? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2008 03 01, 20:18)
wub.gif  kaip skaniai atrodo, o kaip juos darėte? blush2.gif

tikrai thumbup.gif bet labai daug laiko tikriausiai uzima g.gif
Atsakyti

Norėjau merginos jūsų paklaust kaip tuos Rafaelus formuot. Dariau vakar pabandymui ir jie man nesigavo tokie tvirti, kad juos būtų galima su pagaliuku pasiimt. Beje skonis-super.
Atsakyti
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 01, 19:03)
Vakar valgem vakarienei silkes su darzovem.Viska pjaustom siaudeliais.Viskas zalia, morkos taip pat.Dedam beveik lygiom dalim:silke( geriau naturali, su galva, isdarineta)morkos, lupti rugstoki obuoliai, agurkai, raudonu svogunu nedaug, cesnako skiltele, kedainiu majon., be koncerv., jogurtas naturalus, krapu truputi.
user posted image
o pusryciams vakar paslegiau sluoksniuotu sumustinuku.Ryte kramteme. ax.gif
user posted image

man nerodo foto schmoll.gif
Atsakyti
Man rodo ir ka matau tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Pasiimciau viena sumustinuka prie kavukes ..
Atsakyti
jau ir man rodo. nu super kaip skaniai atrodo thumbup.gif O kur receptukas sumuštinukų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 02 kovo 2008 - 15:17
QUOTE(**violeta** @ 2008 03 01, 21:18)
wub.gif  kaip skaniai atrodo, o kaip juos darėte? blush2.gif

QUOTE(astulkadk @ 2008 03 02, 01:48)
tikrai  thumbup.gif bet labai daug laiko tikriausiai uzima g.gif

QUOTE(Jūja @ 2008 03 02, 16:15)
jau ir man rodo. nu super kaip skaniai atrodo thumbup.gif O kur receptukas sumuštinukų g.gif

Taigi parasyta, sio puslapio virsuje rolleyes.gif bukit atidesnes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 02 13, 08:30)
[color=darkviolet]Siūlau pasigaminti sumuštinukus su lašiša  4u.gif

doh.gif ech kodėl nepamačiau anksčiau, dabar kaip tik valgėm paprastus, būtų buve daug įdomiau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 02, 22:53)
doh.gif  ech kodėl nepamačiau anksčiau, dabar kaip tik valgėm paprastus, būtų buve daug įdomiau  blush2.gif

user posted image

Lasisos sumustiniai ir agurkai blink.gif Ar skanu?
Reikes pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 03 02, 23:53)
Lasisos sumustiniai ir agurkai blink.gif Ar skanu?
Reikes pabandyti 4u.gif

blush2.gif aš tik su jais ir valgau, iš vis man marinuotas ar raugintas agurkas tinka visur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2008 03 02, 16:53)
Taigi parasyta, sio puslapio virsuje  rolleyes.gif  bukit atidesnes  rolleyes.gif

dėkui tik dabar pamačiau blush2.gif
Atsakyti