Esu pagyrusi Neryte, bet 6663 irgi nerealiai skanius dalykėlius daro, o aš laaaaabai mėgstu avokadą
QUOTE(lineva @ 2008 02 28, 12:41)
Esu pagyrusi Neryte, bet 6663 irgi nerealiai skanius dalykėlius daro, o aš laaaaabai mėgstu avokadą
aciu aciu, taip nuskambejo, kad jau pagyrei mane tai kitu negali as nesu virtuves meistre, siaip megeja, tiksliau is butinumo esu virtuvej, na bet kai jau esu tai norisi kazka nekasdienisko pagaminti o komplimentus gauti labai smagu
Lengvos salotos
Iceberg salotos, pomidorai, paprika, agurkas, svogūnas, pakepintos moliūgo sėklos.
Užpilą paprastai gaminu iš citrinos sulčių, aliejaus, druskos, cukraus ir prieskoninių žolių, tačiau šį kartą panaudojau jau paruoštą sausą mišinį salotoms, kurį tereikia išmaišyti su vandeniu ir aliejumi.
Iceberg salotos, pomidorai, paprika, agurkas, svogūnas, pakepintos moliūgo sėklos.
Užpilą paprastai gaminu iš citrinos sulčių, aliejaus, druskos, cukraus ir prieskoninių žolių, tačiau šį kartą panaudojau jau paruoštą sausą mišinį salotoms, kurį tereikia išmaišyti su vandeniu ir aliejumi.
QUOTE(Elena @ 2008 02 13, 09:30)
Siūlau pasigaminti sumuštinukus su lašiša
Reiks:
Baltos forminės duonos, sviesto,sudėtas lašišos, krapų arba petražolių.
Nuo duonos nupjaunam kraštus.Paimam kočėlą ir duonos gabaliuką iškočiojam.Patepam sviestu, dedam lašiša plonai supjaustyta ir barstom krapus.
Tada susukam į vyniotinį.Kiekvieną sumuštinį susukam į maistinę plėvelę ir dedam į šaldytuvą.Supjaustom gabaliukais.
Reiks:
Baltos forminės duonos, sviesto,sudėtas lašišos, krapų arba petražolių.
Nuo duonos nupjaunam kraštus.Paimam kočėlą ir duonos gabaliuką iškočiojam.Patepam sviestu, dedam lašiša plonai supjaustyta ir barstom krapus.
Tada susukam į vyniotinį.Kiekvieną sumuštinį susukam į maistinę plėvelę ir dedam į šaldytuvą.Supjaustom gabaliukais.
o kiek laiko reikia laikyti šaldytuve?ir kur laikote (kameroje)
Papildyta:
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 10, 02:06)
Nesu niekad sushi valgius,atrodo tai nekaip,o kaip skonis kazi?
gal čia tik mano nuomonė, bet neskanesniovalgio gyvenime nesu ragavusi išėjom iš japonų restorano ir nusprendėm daugiau ten kojos nekelti, bet pabandyt verta, kad turėt savo nuomonę
QUOTE(Jūja @ 2008 02 28, 16:17)
aha man irgi iškilo toks klausimas
QUOTE(Jūja @ 2008 02 28, 17:17)
Nea, ne kameroje.Tiesiog šaldytuve Laikiau kokią valandą...
QUOTE([B)
lineva[/B],2008 02 28, 13:41]
dekui
mamitele- ka tu, ash tik megeja, kaip ir Neryte
Fantastika!!!
Ideju tiek daug ir tokiu geru!!!
Jau tikrai zinau, ka rytoj pirksiu ir gaminsiu! Si savaitgali uzgriuna sveteliu...tai busiu pasiruosusi nustebinti!!!
Pradesiu nuo lavaso...
Ideju tiek daug ir tokiu geru!!!
Jau tikrai zinau, ka rytoj pirksiu ir gaminsiu! Si savaitgali uzgriuna sveteliu...tai busiu pasiruosusi nustebinti!!!
Pradesiu nuo lavaso...
QUOTE(Elena @ 2008 02 28, 15:57)
o gal galima ka nors kita vietoj lasisos isbadyti?pvz kokia mesyte,nes as lasisos nemegeja
stai mano gaminti Rafaelo buvo skanu
http://i271.photobuc...pg?t=1204232456
http://i271.photobuc...pg?t=1204232456
QUOTE(Elena @ 2008 02 28, 16:57)
Gaminau sumuštinukus su lašiša sūnaus gimtadieniui, gavosi ir tikrai dar ne kartą gaminsiu. Ačiū už receptuką
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 28, 23:01)
o gal galima ka nors kita vietoj lasisos isbadyti?pvz kokia mesyte,nes as lasisos nemegeja
Galima.Aš dariau su kumpiu
QUOTE(Gitta @ 2008 02 29, 00:51)
Gaminau sumuštinukus su lašiša sūnaus gimtadieniui, gavosi ir tikrai dar ne kartą gaminsiu. Ačiū už receptuką
Smagu kad patiko