Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

6663 bet tavo foto, tai tiesiog visada tobulos doh.gif thumbup.gif visada liuks taip pateiktos, teks vėl į parduotuvę bėgti jaučiu po darbo ax.gif
doh.gif pvz aš taip nemoku gražiai papuošti, ot neturiu talento nors tu ką, nors gaminti sekasi tikrai gerai, bet su papuošimu ir pateikimu kažkaip susipykusi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 25, 20:07)

vienos is mano megstamiausiu salotu wub.gif
net seiles varva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 19, 17:17)
mano labai megstama misraine - tikrai idomus skonis
fermentinis suris + kukuruzai+razinkos+majonezas+graikiski riesutai+pipiriukai+druska
user posted image

o jei be razinku unsure.gif gundo padaryt , ber ar ne per saldu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 26, 06:43)
Mano vakarine uzkandele:
Krevetes su juru gerybiu padazu..

user posted image

o krevetes kaip nors ruosei?
Atsakyti
..labai ACIU visoms uz gerus zodzius 4u.gif
ne, shiu kreveciu nereikia ruoshti, galima tik ishspausti ant ju shiek tiek citrinos sulciu smile.gif ..
O krevetes antroje nuotraukoje galima valandele palaikyti tame padaze (majonezas, lashiukas pomidoru padazo, mazyte skiltele cesnako), kad isigertu geriau, bet buvau labai alkana, tai sukirtau ish karto biggrin.gif ..

Aciu ir uz pagyrimus nuotraukom g.gif , man ne visada gaunasi, bet aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 25, 20:58)
nemegstu alyvuogiu,bet jauciu,jei isbraukciau ,tai skonio nepagadintu blush2.gif

manau nepagadintu mirksiukas.gif jos tik pagardinimui...

QUOTE(Marija5 @ 2008 02 25, 23:33)
Šiandien dariau labai skanu.  thumbup.gif
Ačiukas tau už receptelį. 4u.gif
Rytoj dar į darbą nunešiu. biggrin.gif
3 nedideles bulves, 1 morką, 2 kiaušiniai, mėlinas svogunas, žalios alyvuogės (manau su juodomis alyvuogėmis būtų skaniau), 3-4 agurkai, pekino kopūstai, tunai (1 skardinė).
Tik pomidorų neturėjau.
Ir aš viską sumaišiau.  4u.gif

ner uz ka, visada prasom 4u.gif mirksiukas.gif As dariau tip top Cili tunu salotas, nes labai jas megstu, tai pabandziau namuose padaryt, net stengiausi sudeti viska kaip ten, tai nemaisiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 02 26, 17:21)
o jei be razinku  unsure.gif gundo padaryt ,  ber ar ne per saldu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

razinkos ir priduoda ta skoni mirksiukas.gif ypac kai pora val.pastovi 4u.gif
Atsakyti
oi ačiu kiek prisirinkau receptuku sūnelio gimtadieniui wub.gif

po gimtadienio parodysiu ir aš savo keleta su nuotraukom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2008 02 26, 14:17)
Šiandien išbandžiau šitas salotas, ne tik atrodo bet ir yra labai skanios  essen.gif  Ačiū už receptuką  4u.gif
Atrodo labai skaniai  thumbup.gif . Užsimaniau krevečių  doh.gif

thumbup.gif malonu,. kad patiko

QUOTE(addicted @ 2008 02 26, 17:19)
vienos is mano megstamiausiu salotu  wub.gif
net seiles varva  biggrin.gif

mano irgi ax.gif
Atsakyti
Ačiū Elenai už puikius receptukus ! Dabar aš jau žinau kuo vaišinsiu svečius per gimtadieni bigsmile.gif
Atsakyti
Lengva uzkandele:
Ant pomidoru riekeliu: kietai virti kiaushiniai, mozarella suris, cesnakas, svogunu laishku ziupsniukas, juodieji pipirai, majonezas.
Ant avokado ir agurko riekeliu: pomidoras, cesnakas, svogunu laishkai,majonezas.

user posted image
Atsakyti
6663 tau rektu keisti profesija, atsidaryk pvz. savo restoraneli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti