Mille, labai graziai atrodo suktinukai su sluoksniuota tesla
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 30, 13:49)
Mille, labai graziai atrodo suktinukai su sluoksniuota tesla
Ačiū
QUOTE(6663 @ 2008 01 30, 04:45)
Lengvos, greitos saloteles:
pekino kopustas
pomidoras
agurkas
krabu lazdeles
majonezas
juodieji pipirai
(ash tokias ragavau pirma kart, nes dazniausiai valgom iprastas, su ryziais..Shios patiko, nes labai gaivios )
pekino kopustas
pomidoras
agurkas
krabu lazdeles
majonezas
juodieji pipirai
(ash tokias ragavau pirma kart, nes dazniausiai valgom iprastas, su ryziais..Shios patiko, nes labai gaivios )
as irgi darau tokias salotas,tik dar dedu vakuoto ananaso
Mano saltas uzkandis, kuri labai megstu
pakepintos saulegrazos ir ismirkytos razinos, sumaisom ir niam niam
pakepintos saulegrazos ir ismirkytos razinos, sumaisom ir niam niam
Neryte, skaniai atrodo sėmkos aliejaus neprisigeria bekepant?
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 01, 18:53)
Mano saltas uzkandis, kuri labai megstu
Atrodo skaniai, labai megstu kepintas saulegrazas reikes butinai pabandyti, niekad net nesusimasciau, kad galima butu kazka panasaus pasigaminti
QUOTE(Siracusa @ 2008 02 01, 18:59)
Neryte, skaniai atrodo sėmkos aliejaus neprisigeria bekepant?
ne neprisigeria, nes kepu tefloninej keptuvej ir aliejaus pilu kelis laselius
QUOTE(Gitta @ 2008 02 01, 19:48)
Atrodo skaniai, labai megstu kepintas saulegrazas reikes butinai pabandyti, niekad net nesusimasciau, kad galima butu kazka panasaus pasigaminti
man labai labai skanu
SM - lobis
įdėsiu irgi lengvai pagaminamos,bet ne visai įprasto skonio užkandos receptą dažniausiai darome kaip šaltą,bet galima ir karštą vartoti
parvežta iš Tailando
azietiški sparneliai
jums reikės:
gylesnio puodo ar keptuvės su nepridegančiu paviršiumi (teflono ar kitu)
apie 15 vištos sparnelių (supjaustyti į 3 dalis,ploniausią galą metam lauk.Maximoje buvau radusi vien petukus dar geriau-nieko pjaustyti nereikia)
apie 300 ml karšto vandens
1 šaukšto su kaupu medaus
apie 70 g sojos padažo (tai maždaug trečdalis buteliuko standartinio)
įkaitinam gerai puodą, BE RIEBALŲ apkepiname ant didelės ugnies jame sparnelius kad apskrustų (odelė yra riebi,tai ir be aliejaus puikiai gaunasi.papildomi riebalai tik viską sugadintų).sumaišome vandenį,medų ir sojos padažą ir užpilame sparnelius (vanduo ne būtinai turi uždengti mėsą,tai kad galite nemaišyti papildomai padažo).troškiname ant vidutinės ugnies uždengus dangčiu (+/- 20-30 min) kol skystis beveik išgaruos ir padažas pasidarys tąsus kaip tirštas sirupas.tiesiog ant galo dažniau žvilgtelkit į puodą nes pražiopsojus tą momentą padažas pridegs ir sugadins visą reikalą
karštus sparnelius traukiam po vieną apvoliojus padaže ir deliojam ant lekšties (jei valgysit šaltus).likusi padažą(jei liko) galima ant viršaus užpilti
skanaus
parvežta iš Tailando
azietiški sparneliai
jums reikės:
gylesnio puodo ar keptuvės su nepridegančiu paviršiumi (teflono ar kitu)
apie 15 vištos sparnelių (supjaustyti į 3 dalis,ploniausią galą metam lauk.Maximoje buvau radusi vien petukus dar geriau-nieko pjaustyti nereikia)
apie 300 ml karšto vandens
1 šaukšto su kaupu medaus
apie 70 g sojos padažo (tai maždaug trečdalis buteliuko standartinio)
įkaitinam gerai puodą, BE RIEBALŲ apkepiname ant didelės ugnies jame sparnelius kad apskrustų (odelė yra riebi,tai ir be aliejaus puikiai gaunasi.papildomi riebalai tik viską sugadintų).sumaišome vandenį,medų ir sojos padažą ir užpilame sparnelius (vanduo ne būtinai turi uždengti mėsą,tai kad galite nemaišyti papildomai padažo).troškiname ant vidutinės ugnies uždengus dangčiu (+/- 20-30 min) kol skystis beveik išgaruos ir padažas pasidarys tąsus kaip tirštas sirupas.tiesiog ant galo dažniau žvilgtelkit į puodą nes pražiopsojus tą momentą padažas pridegs ir sugadins visą reikalą
karštus sparnelius traukiam po vieną apvoliojus padaže ir deliojam ant lekšties (jei valgysit šaltus).likusi padažą(jei liko) galima ant viršaus užpilti
skanaus