Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(Raskyte @ 2008 01 19, 06:32)
labai skaniai atrodo  thumbup.gif  o cia paskutinej nuotraukoj ant pomidoriuko kapareliai (ar kaip jie vadinasi) ?  blush2.gif  koks skonis?

aciu wub.gif
kapareliai- labai labai megstu..ju skonis :suriai uzmarinuoti grudeliai..Man jie labai skanus 4u.gif ...
Atsakyti
LAVASAI KAUNE

Savanoriu 66 (buvusi radio gamykla) pirmas iejimas is desines puses, tam pastatelyje kiekviena diena veza sviezias bandeles (moksleiviams salia) ir kitokius kepinius, ten buna ir lavasu (kasdien). Geriau uzsukti pirmoje dienos puseje, nes veliau gali jau ir nebuti smile.gif

Kas tikrai iesko, tas randa wink.gif Sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alesgute: 19 sausio 2008 - 22:03
QUOTE(Beiker @ 2008 01 16, 20:58)
Noriu paklaust, o tai kaip ta rutuliukapaimt? Jis nebuna skystas? Galima ten ismeigt pagaliuka? Pasiims jis su juo, neistis?  g.gif

Tai ten gi majonezo visai lasiukas eina, tik kad mase galima butu formuoti. Jei abejoji del majonezo, siulau naudoti minksta sviesta, bet tada preis paduodant ant stalo reriketu palaikyti saldytuve juos.
Ismeogti galima dantu krapstika be problemu mirksiukas.gif
Norejau idet nuotrauka, bet man neiseina blush2.gif failas visai maziukas, o raso, kad virsija nustayta limita g.gif
Atsakyti
Labai skaniai atrodo doh.gif doh.gif doh.gif pasisemiau ideju artejanciam gimtadieniui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alesgute @ 2008 01 19, 22:02)
LAVASAI KAUNE
Savanoriu 66 (buvusi radio gamykla) pirmas iejimas is desines puses,  tam pastatelyje kiekviena diena veza sviezias bandeles (moksleiviams salia) ir kitokius kepinius, ten buna ir lavasu (kasdien). Geriau uzsukti pirmoje dienos puseje, nes veliau gali jau ir nebuti smile.gif

oi kaip ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif kai būsiu kaune būtinai užsuksiu ten ax.gif o savaitgaliais dirba?
Atsakyti
QUOTE(alesgute @ 2008 01 19, 22:02)
LAVASAI KAUNE
Savanoriu 66 (buvusi radio gamykla) pirmas iejimas is desines puses,  tam pastatelyje kiekviena diena veza sviezias bandeles (moksleiviams salia) ir kitokius kepinius, ten buna ir lavasu (kasdien). Geriau uzsukti pirmoje dienos puseje, nes veliau gali jau ir nebuti smile.gif

kokia kaina vnt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 18, 05:58)
pagaliau ishbandziau vienos forumietes brokoliu mishraine 4u.gif  (labai skani!!), valgiau ja su keliais priedais smile.gif :
user posted image
user posted image
user posted image

Brokoliai, pievagrybiai, svogunu laishkai, majonezas-paprasta ir skanuuuu smile.gif ....tikiuosi nieko nepamirshau g.gif

Noriu pasitikslint.. ax.gif cia kaip suprantu jie zali dedami..? brokoliai ir pievagrybiai.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 01 22, 22:20)
Noriu pasitikslint..  ax.gif  cia kaip suprantu jie zali dedami..? brokoliai ir pievagrybiai..  blush2.gif

viskas zaliaaaaa biggrin.gif
Papildyta:
visu zinoma shalta uzkandele:): shaltiena: viriau ish kiaules kojyciu, ausu ir vishtienos..Megstu valgyti su actu, krienais ir karshtom bulvem:):

user posted image
Atsakyti
Jau kaip noriu šaltienos, ax.gif planuoju sekmadieni virti.
6663 aš ir taip verdu šaltiena,tik dar krapu idedu skanu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2008 01 23, 18:45)
Jau kaip noriu šaltienos, ax.gif planuoju sekmadieni virti.
6663 aš ir taip verdu šaltiena,tik dar krapu idedu skanu. wub.gif

gera ideja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Uzkandele prie alaus.
Kuria labai megsta mano waikai tongue.gif

Lakstiniu wafliu, majonezo, cesnako, paprikos milteliu ir kmynu.
Majoneza sumaisai su isspaustu cesnaku. Gauta mase tepi ant wafliu barstai paprikos milteliais ir kmynais, supjaustai plonomis juostelemis ar kita norima forma. Deti i kepimo skarda ir i orkaite kol graziai apskrus.
Ir skanaus.
user posted image

Tik waizdelis nekoks, nes skubejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulioke: 26 sausio 2008 - 20:48
QUOTE(6663 @ 2008 01 23, 05:42)
visu zinoma shalta uzkandele:): shaltiena: viriau ish kiaules kojyciu, ausu ir vishtienos..Megstu valgyti su actu, krienais ir karshtom bulvem:):

niam niam kaip aš mėgstu šaltieną essen.gif bigsmile.gif Ir dar taip apetitnai atrodo 4u.gif

Atsakyti