QUOTE(skyler @ 2007 12 06, 10:08)
o gali papasakot kaip tuos kebabus darai? pvz i az jei be foto i cia rasyt negalima
Net ir nuotrauka radau (tik joje nelabai panasu i kebaba
), bet dabar prikibs, kad tai ne saltas uzkandis
Supjaustau vistiena ilgom juostelem (0.5-1 cm plocio), apvolioju prieskoniuose ir pakepinu kol apskrus (man skaniausiai su vistiena, bet cia skonio reikalas, gali nors su farsu daryt). Darau padaza is majonezo, isspaustu ar smulkiai supjaustytu cesnaku, druskos (jei kas megsta suriau). Darzoves MB megsta du variantus
1. agurkas + pekino kopustai + svogunu laiskai + druskytes + pipiriuku (agurkus pjaustau siaudeliais)
2. kaip papraskos kopustu solotos
Bet siaip bet kokias megstamas darzoves galima det.
Jei su lavasu darau, tai supjaustau ji i 3 dalis. Lavasa aptepu padarytu padaziuku, detu kepta vistiena, tada darzoviu misini ir vel padaziuka ant virsaus. Tada lavasa susuku ir idedu i ikaitinta sumustiniu forma (mesa viduj buna karsta, bent as stengiuos, kad taip visada butu, tai vos 1-2 min reikia pasildyt toj formoj) Ir skanaus
Gaunasi kazkas panasaus