labas vakaras
griztu.. trinu foto ir uzmaciau sita... ar labai trukdo kad zvilgsniui vietos mazoka?
Labas rytas
Aciu uz kometarus Ta su vaikuciu ir buvo seimos albumui, galejau ir parasyti dedama
Bonda, del iskreipimo sutinku, maniskis objektyvas taip vaizda rodo, kai per arti prikisi, foto visiskai nekarpyta.
Zitlali, nu man nesendina visai Cia turbut man liga, kaip tau su glamuru Del erdves trukumio sutinku Bendras vaizdelis turbut tau nepatinka del to objektyyvo poveikio
Zodziu is visos fotosesijos klientei patiko tik kokios dvi foto Dar mokytis ir mokytis Ale va, supratau, ka su akim daryti, kad jos butu gyvesnes Su unsharp mask paskutineje akis tvarkiau
Mazoka biski erdves Bet siaip fainai pagautas momentas, ta rankyte... akys
Aciu uz kometarus Ta su vaikuciu ir buvo seimos albumui, galejau ir parasyti dedama
Bonda, del iskreipimo sutinku, maniskis objektyvas taip vaizda rodo, kai per arti prikisi, foto visiskai nekarpyta.
Zitlali, nu man nesendina visai Cia turbut man liga, kaip tau su glamuru Del erdves trukumio sutinku Bendras vaizdelis turbut tau nepatinka del to objektyyvo poveikio
Zodziu is visos fotosesijos klientei patiko tik kokios dvi foto Dar mokytis ir mokytis Ale va, supratau, ka su akim daryti, kad jos butu gyvesnes Su unsharp mask paskutineje akis tvarkiau
QUOTE(antajo @ 2009 08 27, 23:25)
labas vakaras
griztu.. trinu foto ir uzmaciau sita... ar labai trukdo kad zvilgsniui vietos mazoka?
Mazoka biski erdves Bet siaip fainai pagautas momentas, ta rankyte... akys
QUOTE(antajo @ 2009 08 27, 22:25)
labas vakaras
Nesusilaikiau nepakomentavus Kokio grozio vaikas
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 07:23)
Antajo truksta man erdves, ala vaikinukas toks is rimtuju su grandine, poza kokia! siaip nerealus vaikas
cia gimtadieni fotkinau sito vaikiukomusu draugu - siaip sau pasitreniruot - nera nei vienos foto kad jis butu linksmas siaip tai maisitukas jis kobumbietis+sicilietis
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 19:22)
Pelytte jauciu pati paisysiu veidus, gaila tik neturiu priemoniu, bet kazka sugalvosiu.. aisku but gerai kas kitas, ale pinigu gaila ir taip issileidus daug esu db... gal kas sestadieni nores padet man sesijoj?
jei ne ishvyka tikrai padeciau. jei dar kada butinai rashyk, man labai idomu.
Paziurejau tie filtrai ne tokie ir pigus reik susilaikyti ir senam fotikui nieko nepirkti tik busimam naujam ziuretis.
QUOTE(antajo @ 2009 08 28, 08:44)
cia gimtadieni fotkinau sito vaikiukomusu draugu - siaip sau pasitreniruot - nera nei vienos foto kad jis butu linksmas siaip tai maisitukas jis kobumbietis+sicilietis
Bus mafijozis uzauges
QUOTE(antajo @ 2009 08 27, 23:25)
labas vakaras
pati nuotrauka, berniukas, spalvos - man patinka tik erdves trukumas jauciasi
QUOTE(bonda @ 2009 08 27, 16:36)
gavau siandien nauja foto zurnala apie macro kiek
Kokį skaitai?
QUOTE(Tiny @ 2009 08 27, 19:13)
Dar viena kritikai...
Labai trūksta erdvės
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 20:22)
Kodakas, procentras savanoriu pr.
ten geriausia foto laboratorija mieste
Nors, pamenu, mūsų vestuvių fotkes fotografas darė Akropolio Fuji. Visai neblogos, tik ten daryta iš juostos, be to, senokai, nežinau ar dabar nesuprastėjo...
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 12:31)
Buvau kino studijos rekvizitu nuomoje, kaip fainaaaaaaaaaaaaaaaa.... gaila neuzteko pinigu viska paimt jau turiu nusiziurejus 10ciai fotosesiju i prieki skurliu
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 11:31)
Buvau kino studijos rekvizitu nuomoje, kaip fainaaaaaaaaaaaaaaaa.... gaila neuzteko pinigu viska paimt jau turiu nusiziurejus 10ciai fotosesiju i prieki skurliu
fainaaaaaa
as pasijauciua kad kaime gyvenu!!!! net objektyvo negaliu issinuomuot!!!!!!!!!!