Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

labas vakaras

griztu.. trinu foto ir uzmaciau sita... ar labai trukdo kad zvilgsniui vietos mazoka? g.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aciu uz kometarus 4u.gif Ta su vaikuciu ir buvo seimos albumui, galejau ir parasyti dedama ax.gif

Bonda, del iskreipimo sutinku, maniskis objektyvas taip vaizda rodo, kai per arti prikisi, foto visiskai nekarpyta.

Zitlali, nu man nesendina visai ax.gif Cia turbut man liga, kaip tau su glamuru smile.gif Del erdves trukumio sutinku 4u.gif Bendras vaizdelis turbut tau nepatinka del to objektyyvo poveikio smile.gif

Zodziu is visos fotosesijos klientei patiko tik kokios dvi foto biggrin.gif Dar mokytis ir mokytis doh.gif Ale va, supratau, ka su akim daryti, kad jos butu gyvesnes smile.gif Su unsharp mask paskutineje akis tvarkiau bigsmile.gif

QUOTE(antajo @ 2009 08 27, 23:25)
labas vakaras

griztu.. trinu foto ir uzmaciau sita... ar labai trukdo kad zvilgsniui vietos mazoka?  g.gif

Mazoka biski erdves 4u.gif Bet siaip fainai pagautas momentas, ta rankyte... akys wub.gif
Atsakyti
Tiny ner man ligos glamurui biggrin.gif nu galir yra... del patikimo klientei, juk as ne siaip zmogus is gatves... supratima turiu apie foto del to gal smile.gif plius ner is lengvuju mane fotkint, viskas ok 4u.gif

Antajo truksta man erdves, ala vaikinukas toks is rimtuju biggrin.gif su grandine, poza kokia! siaip nerealus vaikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 rugpjūčio 2009 - 08:55
QUOTE(antajo @ 2009 08 27, 22:25)
labas vakaras

griztu.. trinu foto ir uzmaciau sita... ar labai trukdo kad zvilgsniui vietos mazoka?  g.gif

user posted image

Nesusilaikiau nepakomentavus blush2.gif Kokio grozio vaikas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 07:23)

Antajo truksta man erdves, ala vaikinukas toks is rimtuju biggrin.gif su grandine, poza kokia! siaip nerealus vaikas

cia gimtadieni fotkinau sito vaikiukomusu draugu - siaip sau pasitreniruot - nera nei vienos foto kad jis butu linksmas unsure.gif siaip tai maisitukas jis kobumbietis+sicilietis tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 19:22)
Pelytte jauciu pati paisysiu veidus, gaila tik neturiu priemoniu, bet kazka sugalvosiu.. aisku but gerai kas kitas, ale pinigu gaila smile.gif ir taip issileidus daug esu db... gal kas sestadieni nores padet man sesijoj? smile.gif

mad.gif jei ne ishvyka tikrai padeciau. jei dar kada butinai rashyk, man labai idomu.

Paziurejau tie filtrai ne tokie ir pigus g.gif reik susilaikyti ir senam fotikui nieko nepirkti doh.gif tik busimam naujam ziuretis.
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 28, 08:44)
cia gimtadieni fotkinau sito vaikiukomusu draugu  - siaip sau pasitreniruot - nera nei vienos foto kad jis butu linksmas  unsure.gif  siaip tai maisitukas jis kobumbietis+sicilietis  tongue.gif  tongue.gif

Bus mafijozis uzauges lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 27, 23:25)
labas vakaras

user posted image

pati nuotrauka, berniukas, spalvos - man patinka bigsmile.gif 4u.gif tik erdves trukumas jauciasi blush2.gif
Atsakyti
Buvau kino studijos rekvizitu nuomoje, kaip fainaaaaaaaaaaaaaaaa.... gaila neuzteko pinigu viska paimt laugh.gif jau turiu nusiziurejus 10ciai fotosesiju i prieki skurliu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 08 27, 16:36)
gavau siandien nauja  foto zurnala thumbup.gif apie macro kiek bigsmile.gif  thumbup.gif

Kokį skaitai? ax.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 08 27, 19:13)
Dar viena kritikai...

Labai trūksta erdvės ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 20:22)
Kodakas, procentras savanoriu pr.

drinks_cheers.gif ten geriausia foto laboratorija mieste ax.gif
Nors, pamenu, mūsų vestuvių fotkes fotografas darė Akropolio Fuji. Visai neblogos, tik ten daryta iš juostos, be to, senokai, nežinau ar dabar nesuprastėjo...

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 12:31)
Buvau kino studijos rekvizitu nuomoje, kaip fainaaaaaaaaaaaaaaaa.... gaila neuzteko pinigu viska paimt laugh.gif jau turiu nusiziurejus 10ciai fotosesiju i prieki skurliu laugh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 28, 11:31)

fainaaaaaa bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
as pasijauciua kad kaime gyvenu!!!! net objektyvo negaliu issinuomuot!!!!!!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Antajo o pardej neduoda pabandyt? objektyvo? g.gif
Atsakyti