Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sita, klausykites, o kaip man tuos savo nd i albuma sukelt? As turbut visai fool.gif bet nematau ten jokios pasirinkimo, ale add photo ar pns g.gif Ar ten prisilogint reik pirma? ax.gif

Tiny, desne biski isdegus, bet turbut ir pati matai blush2.gif 4u.gif Ir man tai ta vezimuko dalis kairej pusej labai trukdo smile.gif
Atsakyti
Ievukis, o kodel jos tokios neryzkios? na bish plaukiancios, lyg ranka drebetu g.gif ar cia tik man taip atrodo.

Zit, ziurek yra dar viena vieta kur ash zinau, netoli vingio kinoteatro, arciau telekomo, ten yra sankryza, tai vat tarp vingio kinoteatro ir tos sankryzos, yra pastatas, tox ten kinieciu restoranas yra, partuotuve "tinka" tai i ja atsistojus veidu po kaire yra tox bromiukas, ten praejus turetu buti ishkaba, karnavaliniu rubu nuoma, ten galima ishsinuomoti.

Zit ar jau radai kas makiaza padarys tavo modeliukam?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 15:22)

NU GERAS, ZINOK TAIP PAGELBEJO...DABAR TURIU SUPRATIMA, JAU ISBANDZIAU VIEN.. TIK NOREJAU PASIKLAUSTI AR GALIMA KOREGUOTI ACTIONO SPALVAS? oops caps losk smile.gif blush2.gif

o tas action kur tu cia buvai imetusi coffeshop, atidariau, ten daug visko smile.gif kas butent grazina akis blush2.gif as angl tokiu terminu nelabai zinau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 08 27, 15:53)

jau norejau zanai ukiskai bandyt paaiskint blush2.gif  biggrin.gif

biggrin.gif ukiskai as megstu, ten kur zitlali imete ukiskai ir paaiskinta, paprasta ir aisku smile.gif

bodna, jauciu trukdysiu tave vakarop kokia diena biggrin.gif biggrin.gif

zitlali - aciuuu wub.gif

tiny, man per pilka , ir isdegimai matosi virsuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 27, 15:34)

biggrin.gif  ukiskai as megstu, ten kur zitlali imete ukiskai ir paaiskinta, paprasta ir aisku smile.gif

bodna, jauciu trukdysiu tave vakarop kokia diena  biggrin.gif  biggrin.gif

gerai mirksiukas.gif
tai as beskaitant pagalvojau, galiu bandyt mirksiukas.gif bet paskui ziuriu sitka imete kokia tai nuorodele thumbup.gif

o tu nerandi actionu,kurie akis koreguoja -ar ko ten klausei?

gavau siandien nauja foto zurnala thumbup.gif apie macro kiek bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 27 rugpjūčio 2009 - 15:37
QUOTE(pelytte @ 2009 08 27, 16:31)
Ievukis, o kodel jos tokios neryzkios? na bish plaukiancios, lyg ranka drebetu  g.gif ar cia tik man taip atrodo.

greiciausiai rankos dreba doh.gif buvau vistu vogt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 08 27, 16:36)
gerai mirksiukas.gif
tai as beskaitant pagalvojau, galiu bandyt mirksiukas.gif bet paskui ziuriu sitka imete kokia tai nuorodele thumbup.gif
o tu nerandi actionu,kurie akis koreguoja -ar ko ten klausei?

as radau jau ta actiona, bandysiu vakare viska pakartoti nam ie, nes cia darbiniam kompe experementavau biggrin.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif Isdegimus as matau, bet man jie visai dera prie bliku desineje ax.gif
Atsakyti
Dar viena kritikai...

user posted image
Atsakyti
Tiny nekabina blush2.gif ir jei gerai parashysiu kairio zando gal ten grudas uzdetas, kazkaip nzn, labai sendina, ir grobleta oda padato, o Zit oda laaaabai grazi, cia nesiziuri g.gif

O ash shian pasidariau nuotraukas, ir shuds sad.gif jau matau kad mano muilines nuotraukos tamsokos sad.gif o kur vilnietes gaminates nuotraukas, nes brac 200 nuotrauku, ir visos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 27, 18:13)
Dar viena kritikai...

man kazkaip per arti..kazkas ne tas..ar neproporcinga ar kazkas g.gif g.gif g.gif g.gif bet zvilgsnis man labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 27, 16:15)
Dedu kritikai  ax.gif

I seimos albuma tokia... akys beveik centruojasi ir manau visos mamos turi vaiko foto vezimelyje blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2009 08 27, 17:21)
buvau vistu vogt lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 08 27, 19:13)
Dar viena kritikai...

nu ir vel oda kaip su svitriniu poliruota smile.gif man tas nepatinka... sendina labai... tprsme kazkaip prie mano veido nelabai tinka... kaktos per daug apacios per mazai, smakrui vietos truksta 4u.gif

QUOTE(pelytte @ 2009 08 27, 19:30)
O ash shian pasidariau nuotraukas, ir shuds sad.gif jau matau kad mano muilines nuotraukos tamsokos sad.gif o kur vilnietes gaminates nuotraukas, nes brac 200 nuotrauku, ir visos  schmoll.gif

Kodakas, procentras savanoriu pr. smile.gif

Pelytte jauciu pati paisysiu veidus, gaila tik neturiu priemoniu, bet kazka sugalvosiu.. aisku but gerai kas kitas, ale pinigu gaila smile.gif ir taip issileidus daug esu db... gal kas sestadieni nores padet man sesijoj? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 rugpjūčio 2009 - 20:20
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 20:22)

juokauju blush2.gif
tai kaip su antra uzduotim? blush2.gif uzskaitot ar daryt dar karteli? rolleyes.gif
Atsakyti