Sita, klausykites, o kaip man tuos savo nd i albuma sukelt? As turbut visai bet nematau ten jokios pasirinkimo, ale add photo ar pns Ar ten prisilogint reik pirma?
Tiny, desne biski isdegus, bet turbut ir pati matai Ir man tai ta vezimuko dalis kairej pusej labai trukdo
Ievukis, o kodel jos tokios neryzkios? na bish plaukiancios, lyg ranka drebetu ar cia tik man taip atrodo.
Zit, ziurek yra dar viena vieta kur ash zinau, netoli vingio kinoteatro, arciau telekomo, ten yra sankryza, tai vat tarp vingio kinoteatro ir tos sankryzos, yra pastatas, tox ten kinieciu restoranas yra, partuotuve "tinka" tai i ja atsistojus veidu po kaire yra tox bromiukas, ten praejus turetu buti ishkaba, karnavaliniu rubu nuoma, ten galima ishsinuomoti.
Zit ar jau radai kas makiaza padarys tavo modeliukam?
Zit, ziurek yra dar viena vieta kur ash zinau, netoli vingio kinoteatro, arciau telekomo, ten yra sankryza, tai vat tarp vingio kinoteatro ir tos sankryzos, yra pastatas, tox ten kinieciu restoranas yra, partuotuve "tinka" tai i ja atsistojus veidu po kaire yra tox bromiukas, ten praejus turetu buti ishkaba, karnavaliniu rubu nuoma, ten galima ishsinuomoti.
Zit ar jau radai kas makiaza padarys tavo modeliukam?
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 15:22)
NU GERAS, ZINOK TAIP PAGELBEJO...DABAR TURIU SUPRATIMA, JAU ISBANDZIAU VIEN.. TIK NOREJAU PASIKLAUSTI AR GALIMA KOREGUOTI ACTIONO SPALVAS? oops caps losk
o tas action kur tu cia buvai imetusi coffeshop, atidariau, ten daug visko kas butent grazina akis as angl tokiu terminu nelabai zinau
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 08 27, 15:53)
ukiskai as megstu, ten kur zitlali imete ukiskai ir paaiskinta, paprasta ir aisku
bodna, jauciu trukdysiu tave vakarop kokia diena
zitlali - aciuuu
tiny, man per pilka , ir isdegimai matosi virsuje
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 27, 15:34)
ukiskai as megstu, ten kur zitlali imete ukiskai ir paaiskinta, paprasta ir aisku
bodna, jauciu trukdysiu tave vakarop kokia diena
gerai
tai as beskaitant pagalvojau, galiu bandyt bet paskui ziuriu sitka imete kokia tai nuorodele
o tu nerandi actionu,kurie akis koreguoja -ar ko ten klausei?
gavau siandien nauja foto zurnala apie macro kiek
QUOTE(pelytte @ 2009 08 27, 16:31)
Ievukis, o kodel jos tokios neryzkios? na bish plaukiancios, lyg ranka drebetu ar cia tik man taip atrodo.
greiciausiai rankos dreba buvau vistu vogt
QUOTE(bonda @ 2009 08 27, 16:36)
gerai
tai as beskaitant pagalvojau, galiu bandyt bet paskui ziuriu sitka imete kokia tai nuorodele
as radau jau ta actiona, bandysiu vakare viska pakartoti nam ie, nes cia darbiniam kompe experementavau
Aciu Isdegimus as matau, bet man jie visai dera prie bliku desineje
Dar viena kritikai...
Tiny nekabina ir jei gerai parashysiu kairio zando gal ten grudas uzdetas, kazkaip nzn, labai sendina, ir grobleta oda padato, o Zit oda laaaabai grazi, cia nesiziuri
O ash shian pasidariau nuotraukas, ir shuds jau matau kad mano muilines nuotraukos tamsokos o kur vilnietes gaminates nuotraukas, nes brac 200 nuotrauku, ir visos
O ash shian pasidariau nuotraukas, ir shuds jau matau kad mano muilines nuotraukos tamsokos o kur vilnietes gaminates nuotraukas, nes brac 200 nuotrauku, ir visos
QUOTE(Tiny @ 2009 08 27, 18:13)
man kazkaip per arti..kazkas ne tas..ar neproporcinga ar kazkas bet zvilgsnis man labai
QUOTE(Tiny @ 2009 08 27, 16:15)
Dedu kritikai
I seimos albuma tokia... akys beveik centruojasi ir manau visos mamos turi vaiko foto vezimelyje
QUOTE(Ievukis @ 2009 08 27, 17:21)
QUOTE(Tiny @ 2009 08 27, 19:13)
Dar viena kritikai...
nu ir vel oda kaip su svitriniu poliruota man tas nepatinka... sendina labai... tprsme kazkaip prie mano veido nelabai tinka... kaktos per daug apacios per mazai, smakrui vietos truksta
QUOTE(pelytte @ 2009 08 27, 19:30)
Kodakas, procentras savanoriu pr.
Pelytte jauciu pati paisysiu veidus, gaila tik neturiu priemoniu, bet kazka sugalvosiu.. aisku but gerai kas kitas, ale pinigu gaila ir taip issileidus daug esu db... gal kas sestadieni nores padet man sesijoj?
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 20:22)
juokauju
tai kaip su antra uzduotim? uzskaitot ar daryt dar karteli?