Vis nedrystu komentuot,bet man labai grazi Zitlali
Taigi...Nepasakiau su kuo fotkinu...Pas mane Olympus SP-510UZ man nelabai patinka tiesiog kai pirkom nelabai saziningai domejomes fotikais.Greiciau pavirsutiniskai.Bet yra kaip yra.Tenka draugaut ir su situ.Tuoj ukraus fotkes tai pasirodysiu kitas namu darbo uzduotis
Papildyta:
antra uzduotis...
f2.8
f5
f8
will aciu uz taiklia pastaba del uzrasu
sian tai pyp nesikeikiant.. nuvariau i kino studija rubu nuomotis, su dantuotu (suprask-rekianciu) vaiku ant ranku, visu pirma tai telefona sugrauze jis ir namie kazkur uzkiso taip , kad be jo isvariau.. tada nuvariau ne prie to verslo centro, bo kazkaip adresas susimakalavo galvoj, ieskojau ieskojau foje lentelej pavadinimo, neradau tai peskom su juo ant ranku perejau 4 aukstus ir ka.. veltui!!!! jops..... ryt reiks vel vaziuot
sian tai pyp nesikeikiant.. nuvariau i kino studija rubu nuomotis, su dantuotu (suprask-rekianciu) vaiku ant ranku, visu pirma tai telefona sugrauze jis ir namie kazkur uzkiso taip , kad be jo isvariau.. tada nuvariau ne prie to verslo centro, bo kazkaip adresas susimakalavo galvoj, ieskojau ieskojau foje lentelej pavadinimo, neradau tai peskom su juo ant ranku perejau 4 aukstus ir ka.. veltui!!!! jops..... ryt reiks vel vaziuot
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 06:48)
Klausykit kaip uzapvalint foto kampus? turiu action'a jis suapvalina, bet juos palieka baltus.. krastus... kaip juos visai nuimt?
va nervina tie balti
na man kaip grazuuuu, tik balti kampa inelimpa
zitlali, na ar gali skirti minutke man, parasyk kaip geriau galeciau su ps susipazinti, kaip su acton dirbti, pvz su tuo, kur tu buvai ikelusi nuoroda, coffeeshop
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 27, 09:51)
rasytce, man grazi foto, spalvos svelnios, akys gal noretusi kad aurytes pusei daugiau vietos butu, o rozes arciau jos, ziuretu i ja
QUOTE(Ievukis @ 2009 08 27, 14:48)
antra uzduotis...
reikėtų tolimesnio fono, nes dabar nelabai matosi skirtumas, tik žolės spalva pakitusi
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 14:55)
sian tai...
ojei
Maniškiui vakar pagaliau prasikalė paskutinė iltis džiaugiuos be galo be krašto dabar liko tik kosėjimus išvaryti ir galėsiu grįžti prie fotkių
QUOTE(Will @ 2009 08 27, 15:03)
reikėtų tolimesnio fono, nes dabar nelabai matosi skirtumas, tik žolės spalva pakitusi
bandyti dar?
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 15:01)
Zana, man sunkiai zinok su tokiais dalykais,nemoku papasakot kaip ka daryt, tuoj gal rasytines info rasiu
dekui, lauksim, cia neskubu,
dar vienas variantas antros uzduoties...vis as su tuo fonu susipykus
f2.8
f5
f8
Papildyta:
Man atrodo eisiu tuoj kanors labai margo ieskot
f2.8
f5
f8
Papildyta:
Man atrodo eisiu tuoj kanors labai margo ieskot
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 15:22)
dekui, varau skaityti
QUOTE(ediper @ 2009 08 27, 12:26)
dekui paieskosiu,jei ka dar kreipsiuos smulkiau
laisvai
QUOTE(Melodi @ 2009 08 27, 12:50)
Tai taip, sita zinau, bet kai objektas staigiai keicia ir atstuma ir krypti tai ner kada perkadruot paprastai ir nugrybauja tas fokusas tada.
Bonda,, jei nori imesiu tau spalvota vakare i kita vieta, cia nemeciau nes nelabai man ji, maike oranzine, ziedas bordo, labai marga
Bonda,, jei nori imesiu tau spalvota vakare i kita vieta, cia nemeciau nes nelabai man ji, maike oranzine, ziedas bordo, labai marga
o veidrodziuose nebuna funkcijos, kur veidu iesko -na cia vaikam fotkint gerai
imesk
jau norejau zanai ukiskai bandyt paaiskint
Dedu kritikai Darbe ant greicio apdirbau, gal vertetu labiau papluseti? Ar verta demesio?