Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Vis nedrystu komentuot,bet man labai grazi Zitlali ax.gif
Taigi...Nepasakiau su kuo fotkinu...Pas mane Olympus SP-510UZ man nelabai patinka schmoll.gif tiesiog kai pirkom nelabai saziningai domejomes fotikais.Greiciau pavirsutiniskai.Bet yra kaip yra.Tenka draugaut ir su situ.Tuoj ukraus fotkes tai pasirodysiu kitas namu darbo uzduotis mirksiukas.gif
Papildyta:
antra uzduotis...
f2.8
user posted image

f5
user posted image

f8
user posted image
Atsakyti
will aciu uz taiklia pastaba del uzrasu 4u.gif

sian tai pyp nesikeikiant.. nuvariau i kino studija rubu nuomotis, su dantuotu (suprask-rekianciu) vaiku ant ranku, visu pirma tai telefona sugrauze jis ir namie kazkur uzkiso taip , kad be jo isvariau.. tada nuvariau ne prie to verslo centro, bo kazkaip adresas susimakalavo galvoj, ieskojau ieskojau foje lentelej pavadinimo, neradau tai peskom su juo ant ranku perejau 4 aukstus ir ka.. veltui!!!! jops..... doh.gif doh.gif ryt reiks vel vaziuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 06:48)

Klausykit kaip uzapvalint foto kampus? turiu action'a jis suapvalina, bet juos palieka baltus.. krastus... kaip juos visai nuimt?  g.gif

user posted image
va nervina tie balti

bigsmile.gif na man kaip grazuuuu, tik balti kampa inelimpa blush2.gif

zitlali, na ar gali skirti minutke man, parasyk kaip geriau galeciau su ps susipazinti, kaip su acton dirbti, pvz su tuo, kur tu buvai ikelusi nuoroda, coffeeshop blush2.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 27, 09:51)

rasytce, man grazi foto, spalvos svelnios, akys wub.gif gal noretusi kad aurytes pusei daugiau vietos butu, o rozes arciau jos, ziuretu i ja biggrin.gif

Atsakyti
Zana, man sunkiai zinok su tokiais dalykais,nemoku papasakot kaip ka daryt, tuoj gal rasytines info rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 08 27, 14:48)
antra uzduotis...

reikėtų tolimesnio fono, nes dabar nelabai matosi skirtumas, tik žolės spalva pakitusi lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 14:55)
sian tai...

ojei console.gif
Maniškiui vakar pagaliau prasikalė paskutinė iltis yahoo.gif džiaugiuos be galo be krašto lotuliukas.gif dabar liko tik kosėjimus išvaryti ir galėsiu grįžti prie fotkių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 08 27, 15:03)
reikėtų tolimesnio fono, nes dabar nelabai matosi skirtumas, tik žolės spalva pakitusi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif bandyti dar?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 15:01)
Zana, man sunkiai zinok su tokiais dalykais,nemoku papasakot kaip ka daryt, tuoj gal rasytines info rasiu smile.gif

bigsmile.gif dekui, lauksim, cia neskubu, blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Will thumbup.gif

Zana http://www.klase.lt/...otoshop-actions kazka radau smile.gif

Ievukis aciu uz komplimentus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 rugpjūčio 2009 - 14:23
dar vienas variantas antros uzduoties...vis as su tuo fonu susipykus doh.gif
f2.8
user posted image

f5
user posted image

f8
user posted image
Papildyta:
Man atrodo eisiu tuoj kanors labai margo ieskot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 27, 15:22)
Will  thumbup.gif

Zana http://www.klase.lt/...otoshop-actions kazka radau smile.gif

Ievukis aciu uz komplimentus  smile.gif

bigsmile.gif dekui, varau skaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 08 27, 12:26)
dekui  4u.gif paieskosiu,jei ka dar kreipsiuos smulkiau  blush2.gif

laisvai 4u.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 08 27, 12:50)
Tai taip, sita zinau, bet kai objektas staigiai keicia ir atstuma ir krypti tai ner kada perkadruot doh.gif paprastai ir nugrybauja tas fokusas tada.

Bonda,, jei nori imesiu tau spalvota vakare i kita vieta, cia nemeciau nes nelabai man ji, maike oranzine, ziedas bordo, labai marga blush2.gif

o veidrodziuose nebuna funkcijos, kur veidu iesko -na cia vaikam fotkint gerai ax.gif

imesk biggrin.gif

jau norejau zanai ukiskai bandyt paaiskint blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dedu kritikai ax.gif Darbe ant greicio apdirbau, gal vertetu labiau papluseti? g.gif Ar verta demesio? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 27 rugpjūčio 2009 - 15:17